Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így engem is meghívnak?
A barátom fotós. A középiskolai egyik legjobb barátnőmnek jövőre lesz az esküvője. Nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, de alap dolgokkal tisztában vagyunk egymással kapcsolatban. Felkérték a barátomat, hogy legyen az esküvői fotósuk. Illetve rajtam keresztül, mert én vagyok az, aki az időpontokkal foglalkozik.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek így engem is meg fognak hívni, hogy kísérjem el a páromat és vegyek részt az esküvőn?
Nem szoktam ismeretlenek esküvőjére, egyéb családi alkalmakra elmenni (ha csak nem hívnak engem is) csak úgy, mert a párom a fotós ott, de arra volt már példa, hogy ismerősök meghívtak engem is. De ennyire közeli barátnak még nem vállaltunk el fotózást.
Ha igen, akkor majd szólnak.
Ha nem, akkor valószínűleg csak azért nem, mert magától értetődőnek veszik, hogy te is mész a pároddal.
Ha nem, és az előbbi szempontot figyelembe véve elmész, és csak meresztgetik a szemüket, akkor valószínűleg nem lettél volna meghívva, akkor szép csöndben lelépsz.
Ha nem mész el, lehet, hogy magától értetődőnek vettek volna, és kihagysz egy jó bulit...
Valamiféleképpen tisztázni kéne velük, mondjuk nem neked, mert ha te kérdezel rá, úgyis meghívnak, mert bunkóság lenne azt mondani, hogy "jaa, te ne gyere". Szerintem a párod érdeklődjön valahogy finoman...
Találkozunk velük személyesen is két hét múlva, hogy a részleteket (pontosan hol szeretnének képeket, mennyit, mit szeretnének még stb.) megbeszéljük.
Ha azt akarják, hogy én is menjek, akkor ott szólni fognak nem?
Ha nem mondják kimondottan, akkor nem nagyon lenne arcom, hogy megjelenjek ott, mert igazából nem hívtak meg, még csak utalás szintjén se.
Annyit még hozzátennék, hogy az ifjú pár eredetileg nem akart vacsorát (lagzi nem lesz, csak vacsora), az édesapa ragaszkodik hozzá.
Ha meghívnak, akkor nem tartom valószínűnek, hogy azért fognak meghívni, mert a párod a fotós.
Ő dolgozni megy oda, amiért gondolom jól megfizetik, cserében túl sok nyugta nem is lesz. Azt írod nem olyan közeli barát, akkor te eltudnád magadat szórakoztatni egyedül, amíg a párod "ugrál"?
Tudom, nem ez volt a kérdés, de ha alig ismernék/jönnék ki jól a bagázzsal, akkor nem valószínű, hogy így elmennék. A képeket viszont megnézném és természetesen gratulálnék nekik. :)
Szia
Szerintem a legtisztább ,ha megkérdezed. Viszont a barátodnak ez munka nem pedig mulatság. A fotósok mindig gondban vannak mert ,ha elszalasszák az alkalmat akkor nincs másik esély. Szerintem jobb lenne ,ha a barátod a képekre koncentrálna mert ,ha ottvagy akkor rád is figyelni kell valamilyen szinten és a munkája fogja látni a kárát:S
3-as vagyok. Bocsánat, akkor én értettem félre.
Számomra a közeli barátság nem egyenlő a nem igazán tartjuk a kapcsolatot témával, csak tudunk egymás dolgairól.
Tudom, hogy dolgozni megy.. :) Nem ez lenne az első eset, hogy elkísérem valamilyen családi alkalomra ismerőshöz, ahol ő fotós. Akkor sem rám figyelt és velem foglalkozott, mert dolgozott igen, de történt annyi minden, hogy én sem unatkoztam.
Végül is akkor annyi a lényeg, ha nem mondják konkrétan, hogy engem is várnak, akkor maximum a szertartásokat megnézem, gratulálok nekik, majd hazamegyek.
Az talán csak nem baj senkinek, ha a szertartásokon ott vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!