Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen nő, feleség vagyok?
Gyesen vagyok itthon.2 fiam van.Minden napom abból áll,hogy takarítok,mosok,főzök,foglalkozok a fiúkkal.Estére mire haza ér a párom rendben legyen a lakás,mert iszonyat rend mániákus.Nem panaszkodom,mert van időm,jól beosztom.Magammal is törődök,nem vagyok igénytelen,kicsi felesleg maradt rajtam,de ezzel már nem tudok,és nagyon nem is akarok mit kezdeni.Sosem szerettem sportolni.Na meg azért annyira nem durva a helyzet....szerintem.Szóval én tényleg igyekszem mindent megtenni.A párom viszont haza ér és mást sem csinál csak morog.Mindig talál valamit amibe beleköthet.Sosincs hozzám egy kedves szava.Azt,hogy jól nézek ki,vagy jó a hajam...vagy akármi,már nagyon rég hallottam tőle.
Én várok sokat,hogy dicséretre vágyom vagy azért normális lenne?Vagy már nem szeret és azért ilyen?Arról meg nem is beszélek,hogy ha akárhova szeretnék kimozdulni,nem ő az akire számíthatok.Sem társaságként,sem pedig gyerek felügyelőként.Mindig az anyámra kell bíznom ilyenkor a fiúkat,mert ő nem hajlandó vigyázni rájük.A kissebbet (5 hós) még nem is fürdette soha.
és mikor összeházasodtatok, még minden rendben volt, és tényleg szerelmesek voltatok egymásba?
mert van egy olyan érzésem, és ezt is látom magam körül, hogy az emberek csak úgy megházasodnak valakivel - esetleg nem a megfelelő személlyel -, most próbálok finoman fogalmazni, szóval mert a környezetük rájuk erőlteti, hogy most már ideje van valakivel megállapodni.
és utána meg csodálkoznak, hogy nem boldog a házasságuk. szinte csak ilyet látok magam körül.
kicsit nehéz elképzelni, hogy egy őszintén boldog szerelmespárból a fent leírt házaspár váljon mindössze néhány év alatt.
Dolgoztál a gyerekek előtt? Ha öt hónaposra gyest kapsz, gondolom nem...
Nagyon feszélyező és unalmas ám egy önkéntes rabszolgához hazaérni, akinek a háztartáson kívül nincs élete, nem történik vele semmi érdekes és nyilvánvalóan a másiktól teszi függővé az önbecsülését.
Sziasztok.Előszöris köszönöm a válaszokat!
Bocsánat egy 1-es lemaradt,nem 5 hónapos a picim,hanem 15.Így 2,5 év van a két gyerkőc között.Én mielött terhes lettem az elsővel dolgoztam,igaz sokat úgy,hogy nem voltam bejelentve...vendéglátás.A nagyobbnál éppenhogy megkaptam a gyedet,de ahogy az lejárt csak gyest kaptam,és a másodiknál már nem is igényelhettem a gyedet.Szomorú,mert 14 éves koromtól minden nyáron,és suli után is egyből el tudtam menni dolgozni.Na a munkáról ennyit is.A picit nem csak én akartam,mert akkor nem is lenne,a párom arra jobban vigyáz,hogy ne essek véletlen teherbe,mint a saját életére.Amióta megszületett a pici,azóta változott meg.Elötte lehetett rá számítani.Pedig hát nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat,mert pici babaként is egy angyal voltcsak szopizott és aludt,és most sem rossz gyerek.Jó tesók.Néha van persze összebalhézás,kicsi megüti a nagyot és fordítva is,és hiszti is akad,de ettől függetlenül teljesen jó fiúk.Nem hiszem,hogy ennyi kiakadásra adhatna okot nála.Akkor menjen el és nézzen meg valahol milyen is egy rossz gyerek.
Barátnőim nekem nincsenek,de neki sincs túl sok barátja.Azóta kerülnek amióta gyerekeink vannak.Neki azért van egy akivel hetente egyszer kétszer összejárnak sörözni.Ott is van egy fiú,aki annyi idős,mint a mi nagyobbikunk,de csak néha vannak közös programok,mert ők efoglaltabbak.
Nekem meg anyukámon és a húgomon kívül senkim sincs.
Hobbija vn,él is vele.Hétvégente horgászik.Amit én annyira nem szeretek.
Egyébként próbálok nem csak anya lenni.Nem csak a gyerekeimről tudok beszélni.Ezért is fáj,hogy a barátnőim is kerülnek,mert tudnék még mindig ugyanolyan jó társasg lenni,mint gyerekek elött.
Imádom a gyerekeim,de hiányzik a felnőtt társaság,de elsősorban egy társ,akivel lehet beszélgeni is.Nem mondom,hogy alí várom,mert jó itthon "babázni",de az is jó lesz ha már mehetek dolgozni.Hátha akkor én is másképp látnám ezt a dolgot,és talán meg is ismernék valakit.
Mert ez nem lesz jobb :( Sokszor mondtam neki mi a bajom,mire vágyok,de vagy nem is érdekli,vagy nem tudom,mert semmi jelét nem adja,hogy próbálna változtatni.
Egyébként az sem lenne neki büntetés ha itt hagynám,mert simán megcsinál mindent.Főzni is tud és mosogastni sem esik nehezére,persze nem szívesen,de ezeket azért megcsinálja ha úgy van.
merre laksz kedves kérdező?
hasonló a bajunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!