Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen nő, feleség vagyok?
Gyesen vagyok itthon.2 fiam van.Minden napom abból áll,hogy takarítok,mosok,főzök,foglalkozok a fiúkkal.Estére mire haza ér a párom rendben legyen a lakás,mert iszonyat rend mániákus.Nem panaszkodom,mert van időm,jól beosztom.Magammal is törődök,nem vagyok igénytelen,kicsi felesleg maradt rajtam,de ezzel már nem tudok,és nagyon nem is akarok mit kezdeni.Sosem szerettem sportolni.Na meg azért annyira nem durva a helyzet....szerintem.Szóval én tényleg igyekszem mindent megtenni.A párom viszont haza ér és mást sem csinál csak morog.Mindig talál valamit amibe beleköthet.Sosincs hozzám egy kedves szava.Azt,hogy jól nézek ki,vagy jó a hajam...vagy akármi,már nagyon rég hallottam tőle.
Én várok sokat,hogy dicséretre vágyom vagy azért normális lenne?Vagy már nem szeret és azért ilyen?Arról meg nem is beszélek,hogy ha akárhova szeretnék kimozdulni,nem ő az akire számíthatok.Sem társaságként,sem pedig gyerek felügyelőként.Mindig az anyámra kell bíznom ilyenkor a fiúkat,mert ő nem hajlandó vigyázni rájük.A kissebbet (5 hós) még nem is fürdette soha.
Nem normális dolog!
És ne jöjjön azzal senki, hogy sokat dolgozik, és a többi. A feleség sem a strandon pihen.
Ha nem kedves veled, nem beszélget veled, ha nincsenek közös programjaitok, nme foglalkozik a gyerekekkel, beleköt mindenbe és morog, akkor mégis mi a jó fenének vagytok együtt?
Szerintem se váljatok!! Csak rosszabb lenne utána!!
(Mondom ezt egy 20 éves, tapasztalatlan fiúként.)
De én így látom.
Hogy őszinte legyek hozzád:itt nem csak a férjed a hibás.Nem azért kellene takarítanod,mert ő rendmániás,hanem azért kellene takarítanod,amiért minden nő takarít:hogy ne legyen mocsok.na most ugye rögtön magad ellen fogtad a fegyveredet,amit most én szépen kiveszek a kezedből és a plafon fele lövök,és felébresztelek téged:neked HATALMAS NAGY MEGFELELÉSI KÉNYSZERED VAN!
De kinek akarsz megfelelni?Egy olyan férfinek,aki nem örül annak,hogy van egy csodálatos felesége,meg két csodálatos kisfia.Ez a férfi hiába fáradt,de nem jó apa.Ahhoz,hogy egy kisfiút megfürdessen az ember,ahhoz sose lehet senki fáradt.
Egy férfi sem érti mostanában és nem becsüli meg(tényleg??),hogy mekkora kincs egy egésséges kisgyerek.De elkell magyarázni nekik:sok nő itt az oldalon joggal panaszkodik,joggal sír napokat,hónapokat,éveket át,mert elvetélt,vagy mert esetleg beteg gyermeke van.Ha egy gyermek egészséges,azt nagyon kell értékelni,hiszen ez mindennél csodásabb!
Nem javaslom a válást,hiszen még nem késő visszafordítanod mindent.Elkell beszélgetned a férjeddel,meg kell mondanod neki,hogy változtasson magán.Ha rendmániás,akkor segítsen be hétvégente a takarításba,vagy pedig foglalkozzon ő is a gyermekeitekkel.
Ha pedig pár hét után ugyanez megy tovább,akkor keress majd egy munkát,amint lehet(amikor csak eltudsz menni a gyerektől),és keress pénzt!Tegyél félre belőle magatoknak mindig(a gyerekeknek és neked) és közben keress valami normális pasit..mert hidd el,ez ha nem változik,akkor ugyanilyen marad és az nem lesz jó.
A szüleid majd nem tudnak segíteni,ha mégis válásra kerülne a sor?
Mondjuk ezt még vissza tudod fordítani!
Sztem meg kevés az infó ahhoz, hogy meg lehessen mondani az okot! Mióta tart ez? Van egyáltalán valami köztetek vagy teljesen elhidegültetek? Tényleg mennyit és mit meózik a férjed? Ha szabadnapja mit csinál? Mert itt csak azokról a napokról írsz, amiken melózik. Vannak barátai? Hobbija? Mit csinál akkor szabadidejében? És Te mit csinálsz szabadidődben? Van barátnőd, szomszéd nőt, akivel beszélhetsz?
Ez a beszélgetés amúgy nagy gond, én azt vettem észre. Mármint, hogy a nőnek ki kell beszélnie, hogy mi történt vele, de ez egy férfinak nyűg, főleg ha a nő jól bő lére ereszti, Ha tetszik, ha nem, ez van.
Ezért nehéz megmondani a hiba okát.
Vagy lehet, hogy úgy gondolja, h hazahoz xszázeret és ezzel letudta, megtette mindent, eltart benneteket, ezzel mutatja ki, h szeret, stb. Milyen az anyagi helyzetetek? Jól keres? Szóval sztem kevés az infó, h fel lehessen tárni az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!