Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden férj ilyen autómániás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férj ilyen autómániás?

Figyelt kérdés

Van neki 3 kocsija és a fél élete körülöttük forog.

Állandóan takarítgatja őket vagy csak nézegeti őket. Szó szerint csak nézegeti őket akár több mint egy órán át.

Mikor megvette a harmadikat beállt a garázsba az én kocsim helyére és azóta én a kocsimmal kénytelen vagyok az udvaron parkolni. Állandóan szidja és becsmérli mások kocsiját (a Suzukisokat és a francia autósokat). Az enyémet is. Mondogatja, hogy az én kocsim mekkora egy sz@rkupac meg, hogy vehettem ilyen taknyot és hasonlók.

Más férjek is ilyenek?

A pasiknak tényleg ilyen központi tényező az életükben a kocsi?

2013. jún. 18. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, abból volt egyszer egy nagy veszekedés, hogy a szüleimnél élő kutyámat elvittem kirándulni, a kocsi tiszta szőr lett. Egyikünk se akarta kiporszívózni, így ezen ment a vita, hogy ki mennyire nem akarja kipucolni a kutyaszőrt a kocsiból és mennyire utál kocsit takarítani.

Végül ő nyert, mondván az én kutyám, az én ötletem volt a kirándulás, úgyhogy én porszívóztam. Ő cserébe eltűrte, hogy a kutya egész úton vonyítson örömében (zárt térben nagy élmény...), illetve fél percenként tarkón nyalja, szintén örömében.

2013. jún. 18. 20:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért nem teljesen békés hobbi:(

Addig míg a garázsban állnak addig oké, na de az úton már nem az.

Nagyon agresszíven és bunkó módon tud közlekedni. Levillog meg nagyon durván letúr az útról más autósokat (kivéve BMW, Mercedes, Audi, Porsche, VW). Azthiszi, hogy ő valami király és mindenki más (kivéve a fent már említett márkák) húzzanak előle. Na meg rendszeresen beint másoknak és hasonlók.

A Porschéval meg úgy közlekedik mint valami fél örült. Abban csak a padlógázt és a satuféket ismeri.

2013. jún. 18. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én páromat egyáltalán nem érdeklik az autók. A szükséges dolgok közé tartozik az életében, és kb. ennyi. Ha nem muszáj, nem ül bele és nem foglalkozik vele/velük. Nem érdekli semmilyen autós cucc.
2013. jún. 18. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Neked pedig ez a mániád, hogy állandóan azt kérdezgeted, hogy gáz e a párod az autóival.
2013. jún. 19. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!