Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden férj ilyen autómániás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férj ilyen autómániás?

Figyelt kérdés

Van neki 3 kocsija és a fél élete körülöttük forog.

Állandóan takarítgatja őket vagy csak nézegeti őket. Szó szerint csak nézegeti őket akár több mint egy órán át.

Mikor megvette a harmadikat beállt a garázsba az én kocsim helyére és azóta én a kocsimmal kénytelen vagyok az udvaron parkolni. Állandóan szidja és becsmérli mások kocsiját (a Suzukisokat és a francia autósokat). Az enyémet is. Mondogatja, hogy az én kocsim mekkora egy sz@rkupac meg, hogy vehettem ilyen taknyot és hasonlók.

Más férjek is ilyenek?

A pasiknak tényleg ilyen központi tényező az életükben a kocsi?

2013. jún. 18. 19:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem férjem, de párom szereti a kocsikat, meg a műsorokat amikben kocsik vannak, de nem viszi túlzásba.

A tied szerintem kicsit túlzásba esett, de a pasik tuti nem fognak velem egyetérteni :)

2013. jún. 18. 19:35
 2/14 anonim válasza:
Szia! Az én párom is kocsimániás, de neki csak 2 van, két különböző típus és ő is imádja mosogatni, meg vaxolgatni őket, sőt ha hozzá megyek, a közös program tuti benne van a kocsimosás, meg imádja szerelgetni, de azért annyira nem durva a helyzet. Én azt mondom mindig magamnak: Nézd a dolog jó oldalát, legalább nem kocsmázik és nem rossz társaságban van. :) Van egy hobbija, ami sokszor nagyon idegesítő lehet... igen ez így van, de legalább nem csinál rosszat, szem előtt van, mindig láthatod. Ha meg azt mondja neked, hogy sz@RKUPAC a kocsid, mondd meg neki, hogy kedvesem, akkor lehet venni egy jobbat :) :) Sok sikert és kitartást! :)
2013. jún. 18. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Első, egyet értek veled, pedig pasi vagyok. Az autó egy tárgy Az enyémet szeretem, neve is van, de akkor is csak egy tárgy, semmi több. A kérdező férjével valami nincs rendben... De a francia autók tényleg sz@rok! Aki meg dácsiát vesz, az nem ember...:D
2013. jún. 18. 19:42
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Én megértem. Ha lennének jó kocsijaim én is nagyon szeretném őket meg sok időt töltenék velük.

Milyen kocsijai vannak?

2013. jún. 18. 19:43
 5/14 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, hogy az autó csak egy tárgy. Lehet őket szeretni, de akkor is csak egy használati tárgyak és van egy határ.

Van egy 1 éves gyönyörű S8-as Audija.

Egy Porsche 911-ese, valami GT3 izé.

Meg egy régebbi G Merci. Emiatt nem állhatok be a garázsba a "sz@rkupac" kocsimmal:( Mert, hogy ez a kocsi "felsőbbrendűbb" mint az én "fosom" ezért jár neki a garázs. Ha nem tetszik építsek magamnak garázst a kert valamelyik sarkában.

2013. jún. 18. 19:49
 6/14 anonim válasza:
Építsen ő neked garázst, mégiscsak ő a férfi :)
2013. jún. 18. 19:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Dehogy épít:)
2013. jún. 18. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
nem
2013. jún. 18. 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nincs vele sok gond, ez egy békés hobbi. :)

Mindenkinek van valami, ami iránt így tud bolondulni. Neki az autók.

2013. jún. 18. 20:18
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

Flottamenedzser, egész nap autókkal foglalkozik. Szerintem túlcsordul velük, úgyhogy itthon már nem téma. Mondjuk ő használati tárgynak tekinti az autókat, nem személyesíti meg őket. Ha valami helyzet van, akkor nagyon otthon van a témában, de külön nem foglalkozik velük. Már arra húzza a száját, ha a mosóba el kell kanyarodnia, szerintem kézzel soha nem lenne hajlandó lecsutakolni kocsit.

Amikor nekem vettünk kocsit, akkor nagyon odatette magát, átnézett mindent, végül egy törött kocsit vettünk, amit nagyon szépen megcsináltatott, ragyogóan működik, újszerű és elég olcsón megúsztuk. Ki is ment érte külföldre, nekem csak az áralku és az előzetes tolmácsolás volt, minden mást intézett.

2013. jún. 18. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!