Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most akkor mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már egy éve nem dolgozzom, lejárt a Gyes es nem vettek vissza a munkahelyemre. Együtt a párommal ugy döntöttünk,hogy nem is megyek máshová, maradok itthon a gyerekünkkel.Itthon vezettem a háztartást, vannak állatok, földet bérelünk es azt is müvelem, plusz meg anyosoméknak a célozgatásai .Semmi gond mert nem panaszkodom, mert a csladomert barmit, csak a gond ott van, hogy egy jo ideje folyamatosan veszekedunk, "mert neki mennyi gondja van, a munkaja, akkor mi, akkor az itthoni dolgok".

Mindent meg csinalok, soha semmire nem kerem meg ha haza jön, csak arra hogy pihenjen...mert munka utan is válal más munkat az egyik baratjaval, es gyakran ejjel 1-kor jon haza, akkor is fel kellek es ki rakom neki a kaját.

Kertem,hogy koltozunk alberletbe, hogy en is tudjak menni dolgozzni mert falun lakunk es innen ingazik 30 km-rt minden nap."De ő nem hagyja, hogy en menyek munkaba,hogy nekem parancsolgason valaki apro penzert amikor ő a fizuja 4-szeresét is ki keressi" Masik szavával, hánkolodik. Senkim nincs a fiunkkon kivül es idom sincs baratkozni es nem is merek mert akkor azt mondjak, hogy csak szorakozom.Ma reggel is probáltam mondani, hogy szeretnek en is pénzt keressni, erre ő"akkor ki fogja meg csinálni azt itthoni munkát, es ő nem akarja,hogy más vigyázzon a gyerekünkre" De holnap majd mást mond.

2013. jún. 12. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ez semmi jót nem ígér. Általában az szokott lenni az ilyen helyzetek 99%-ban, hogy keresi a kifogásokat, hogy ne költözzetek albérletbe, hogy ki legyél szolgáltatva neki, mert neki ez így kényelmes, hogy nem dolgozol, hanem otthon vagy. Az már kit érdekel, hogy begolyózol a bezártságtól? Ha valaki önző, azzal nem lehet mit csinálni. Amikor az egyik fél ki van szolgáltatva, akkor jön elő a másik igazi énje. Ezt már én is átéltem. és ha valakiből kijön az önzőség, az nem fog soha megváltozni, mert az ő.
2013. jún. 12. 08:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, azt nem is irtam, hogy most mar csupa depis vagyok, folyton sirok...azert amiert igy viselkedik....nekem a baratja sem a szivem csücske, mert volt mar rá pelda,hogy mondta a ferjemnek elottem,"azert van eleged neked is, ott a gyerek a munkahelyed stb"

Es TULSAGOSAN meg valtozott amiotta meg van ez a barat, ugy viselkedik mint ő, ugy beszel mint ő.

2013. jún. 12. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát...sajnálom. Bár nem látok a dolgok mögé, csak az én tapasztalataimból ítélek, amik nagyon hasonlóak, bár nem jutottunk el azzal az emberrel olyan komoly szintre, hogy összeköltözés, meg család...és jobb is. Én olyan gyorsan tovább állnék, ahogy azt lehet, mert nincs értelme elszúrni az életedet egy egoista ember miatt. Gyerekkel minden nehezebb, de megéri. A barát dolgot meg nem értem, nálam is hasonló volt, hogy amikor bekerült a képbe, hirtelen bunkó lett. Nem értem, miért van, ne kérdezd.
2013. jún. 12. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem akarja, hogy visszamenj dolgozni, meg "szórakozni" hiszen így teljesen, totálisan ki vagy szolgáltatva az ő uralmának.

Ha visszamennél dolgozni, neki is be kellene szállnia a gyereknevelésbe, a háztartási munkákba, lenne egy önálló felesége, aki ha úgy gondolja bármikor elhagyhatja, hiszen van munkája, ha elköltöztök az anyja nem tud felügyelni téged, hogy dolgozol otthon vagy barátokkal lógsz, és eleve akkor nem lesz kinyalva a sejhaja.

Ha rám hallgatsz keresel te is munkát a háta mögött, aztán kész tények elé állítod.

2013. jún. 12. 09:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyeb nincs csak hivogatja a ferjemet, ha en fel hivom persze akkor amikor tudom,hogy kaja szünet van akkor azt mondja hivogattom...de akkor is csak azert hivom ha valamit kell vasarolni.De a bartaja sokszor aludtunk es akkor hivta ejjel,hogy ő mit láttot a neten.Pfff
2013. jún. 12. 09:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Azutan, hogy nem vettek vissza a regi munkahelyemre, keresstem mas munkat es a gyereket bolcsibe adtam...de nem birta az ingazast reggel 4:45 kor kelett fel keljunk es este 6-ra ertunk haza, mellesleg 5-tol 6-g vartunk a ferjemre, az utcan, akkor dontottunk igy.
2013. jún. 12. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!