Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek ti mennyire igénylitek hogy a férjetek ölelgessen, puszilgasson csak úgy spontán?
Igénylem igaz még csak augusztusban leszek feleség! :)
De már 6 éve együtt vagyunk,és ugyan úgy ölkezünk,puszilkodunk.. stb mint az elején! :)
én sem igénylem...felőlem simán eltelhet úgy egy nap, hogy egy puszit se kapok....észre se veszem...kisbaba koromba se hagytam hogy puszilgassanak:) családomban mindenki tudja...völegényem (szombaton férjem) még nem szokott hozzá...de puszilgat, ölelget...néha az agyamra megy...:) tudom, sz*rul hangzik...de nekem ez olyan piszkálós érzés és egyáltalán nem esik jól:) nem mindig...de néha azért idegesít...ha nagy ritkán szükségem van ilyesmire, odamegyek és megteszem:) amúgy hagyom magam...csak néha idegbajt kapok:) van, mikor egyszerüen minden érintés irritál:( ezvan!:)
24L
én igényelném,de a férjem nem ilyen fajta.az elején még igen,de csakis kizárólag kettesben,más előtt soha egy puszi,de még kézfogás sem
most már csak akkor,ha akar valamit.ezen rendre össze is veszünk,de nem fogja fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!