Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le olyan sokan (főként a házasok) még manapság is azokat, akik élettársi kapcsolatban élnek?
amúgy kérdező te most veszekedni akarsz?
minden kommenthez van valami negatív hozzászólásod.
a 22:29-re gondoltam, mielőtt újabb kötözködés jönne ;)
A kérdésre a konkrét válaszokat továbbra is várom, köszönöm az eddigi hasznosakat! :)
Szerintem túlreagálják, nem nézi le senki az élettársakat.
Kit és milyen választ nem pontoznak le ezen az oldalon?
Szerintem a sok megkeseredett ember miatt, akik mindig azt hangoztatják, hogy csak egy papír, és más döntésébe beleszólnak de ha őket szólják meg vérig vannak sértve.
Összeköltözik egy pár élettársaknak mondják magukat, aztán életükben lesz még vagy 20 élettársuk. Ma már boldog boldogtalan két hét után élettársnak számít. Valahogy nem vágyok arra, hogy valakinek a huszadik élettársa legyek.
#17, nem hiszem, hogy félreérteném... inkább te keversz éppen két helyzetet... nálam a "számomra ez a jobb" azt jelenti, hogy én a saját életemben ezt követem, de mindenki másnál a saját döntését egyenértékűnek veszem. Na, ezzel szemben nálad meg a jelek szerint az van, hogy a házastársi kapcsolatokat alapvetően magasabb rendűnek tartod az élettársi kapcsolatoknál, max nem agitálsz az utóbbi ellen.
Szóval én a magam részére az élettársi kapcsolatot tartom jobbnak, de nem tekintem más kapcsolatát alacsonyabb rendűnek pusztán azért, mert ők összeházasodtak, ellenkezőleg, azt gondolom, hogy az ő kapcsolatuk hasonló a miénkhez, csak ők más szokásokat követnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!