Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem kapok fizetést a munkahely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kapok fizetést a munkahelyemen, és ettől egyre rosszabb a házasságom. Voltatok már így? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
41 éves férfi vagyok.Idén még csak kb. másfél havi fizetésem kaptam meg. Maszeknál dolgozom, rég váltanom kellett volna tudom, de szerettem a munkám. Mostanában már képzem magam, és gőzerővel kerek másik állást. Mégis, mióta nem viszek haza pénzt, mintha "kevesebb lenne a becsületem". A szex. életünk sem a régi, sok a vita, veszekedés, stb. Tudom, fontos dolog a pénz, főleg, hogy egy férfi hozza is haza, de rendes ember vagyok: nem iszom, kártyázom, csajozom. Segítek mindenben. Pár hónap pénztelenség ennyit ront egy házasságon? Feleségem dolgozik, meg tudunk élni, ha szűkösen is az ő fizetéséből. Persze, nagyon nincs ez így jól! Hasonló tapasztalatok?

2013. jún. 7. 12:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az eddigi kommentekből miért nem jött le, de igen, fel tudok nézni. Az elmúlt 2 évben nálunk is volt mélyponton a kapcsolat, de nem miattam.

Hamár pszihológia: annak a szegény pasinak épp elég probléma, hogy nem tudja azt teljesíteni, amire programozták. Ha a feleség rátesz az amúgy is meglévő tengernyi problémájára, akkor hova tart a kapcsolat?

A páromat is nagyon megviselték a dolgok, annyira, hogy az ő részéről ritkult a szex. Ha beszéltünk a problémáiról, vagy hárított, vagy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amit nem érdemeltem meg. Volt, hogy napokig sírtam miatta.

3 hónyapja van munkája, kisimult, megnyugodott, majdnem olyan, mint régen.

Olyan nincs, hogy valakinek azért legyen kevesebb a becsülete, mert nem hoz pénzt.

Gondolom, te sem jársz örömtáncot azért, mert nem fizetnek ki a munkahelyeden. Szerintem beszéljétek át ezt az egész dolgot, mielőtt késő lesz. Ilyenkor fontos az, hogy érzésekről, érzelmekről is beszéljetek. Tudom, hogy a pasiknak ez elég nehezen megy, de vedd rá magad. Érdemes.

2013. jún. 7. 14:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
newage71 válaszoló minden egyes szavával egyet értek, és ugyanez a véleményem!
2013. jún. 7. 21:47
 13/26 A kérdező kommentje:
Megpróbáltuk megbeszélni nem egyszer. Leültünk. Volt hogy sikerült veszekedés nélkül. Azért nem oylan egyszerű ez, hiszen "csak" az átbeszéléstől nem lesz új munakhelyem, nem tudok hazahozni pénzt. Pedig segít is mindenben, mellettem áll, támogat, keres ő is, stb. és az ő szavaival élve "eltart". Mégis egyre rosszabb a helyzet.Ígéretek vannak, hogy kapok pénzt (kapok is valamennyit majd)...csak épp új állás nincs. Tudom előbb kellett volna lépnem, hibáztam, de még most sem késő, csak még egy kis türelem kitartás kellene. Mindkét részről! Ti -többiek is- hogyan vészeltétek át ezt az időszakot?
2013. jún. 8. 09:47
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha átbeszéltétek, és még mindig az "eltart"-nál tartatok, az a házasságotok jövőjét nagyon komolyan veszélyezteti.

Esetedben nem egy olyan pasiról van szó, aki a tv előtt, sörrel a kezében várja a sültgalambot, miközben természetesnek veszi, hogy a nő mindent megcsinál otthon, és még a megélhetésre valót is megkeresi. (Megjegyzem, egy ilyen férfira én semtudnék felmézni.) A kérdésed eleve nem ilyen pasit takar, és az én párom sem ilyen.

Nálunk ez 2 évig tartott, úgy vészeltük át, hogy szeretjük, és nagyon mélyen tiszteljük egymást.

Tudom, hogy nem szeretnél ilyet hallani, de az a véleményem, a feleséged részéről már régebben, és másért elindult valami, ami miatt nem néz fel rád, vagy nem szeret annyira mint rég, vagy nem tud tisztelni. Ezekre a veszekedésekre csupán csak az, hogy néhány hónapja nem viszel haza pénzt, kevés indok. Viszont nyagyon jó ürügy.

Mi a 2 év alatt talán 2x ültünk le úgy beszélni, hogy abból vita lett. Azok a beszélgetések viszont a szxuális életünket érintették. Tehát ez sem konkrétan a pénz miatt volt.

2013. jún. 8. 19:52
 15/26 anonim válasza:
24%

Az én feleségem sem nézne rám jó szemmel, ha a töketlenségem miatt nem lehetne közös gyerekünk. És tudod mit? Megértem.

Annyira el vagytok foglalva az anyagiakkal, hogy fel sem tűnik senkinek sem, hogy ez az asszony a gyerekről mondott le, mert a férje nem képes normális munkát találni.

Márpedig a gyerek utáni vágy nagyon erős.

2013. jún. 8. 19:57
 16/26 A kérdező kommentje:

newage71

Igen, sok igazság van abban amit írsz, és sokat gondolkoztam azon hol rontottam el, hol rontottunk el, ha elrontottuk egyáltalán, hogy ide jutottunk: ha nem is tudatosan, de "le vagyok tiltva"....

Többi válaszoló? Vélemények? Ne kíméljetek...

2013. jún. 9. 10:16
 17/26 anonim válasza:
100%

Tehát csak az szimpatikus, aki az asszonyt szidja? Látom az én véleményem nulla százalék, csak mert a férjet hibáztatom.

A nő lemond a gyerekről, mert béna a férje és nem képes ellátni a kötelességét és még ő a hibás. Gratulálok.

2013. jún. 9. 10:25
 18/26 anonim ***** válasza:

Kedves Frank N.Stein!

A kérdezőt mieéőtt egyoldalúan lehúznád, talán kérdezd meg, mióta házasok, és ha régóta, akkor eddig miért nem lett gyerek. Ebben a helyzetben az anyagiak a hibásak. És eddig mi volt a kifogás?

A válaszaimban nem azért állok a kérdező mellé, mert szimpatikus akarok neki lenni. Olvasd vissza az összes kommentemet, rájössz.

Örülök, hogy olyan szituációban élsz, hogy ilyen probléma nálad fel sem merül. Valószínűleg stabilnak hitt, jól fizető állásod van. Netán egy kis szülői háttér is van a dologban.

Most ülj le szépen, gondolkozz el azon, mi lenne, ha mindez nem lenne. Milyen társra vágysz? Aki ilyen szituban is szeret, és maximálisa melletted áll, vagy olyat, aki ilyenkor kidob, mit macskát sz@rni??

2013. jún. 9. 11:55
 19/26 anonim válasza:
Mivel feleségemmel 25 éve vagyunk együtt, közben volt jó pár év, amikor anyagilag küzdeni kellett és mivel egyikünknek sincs se amwjaa. se apja, de egyszer váltam töketlenné, mert a férj a család feje, ezért van alapja annak, hogy a kérdezőt így jellemeztem. Szedje össze magát és ne ide rinyáljon.
2013. jún. 9. 12:29
 20/26 A kérdező kommentje:

Frank N. Stein -nek teljesen igaza lenne (így csak van igazság abban amit ír), ha nem rólam lenne szó.

Nem hagytam el magam: Állást keresek gőzerővel, szakmát, nyelvet tanulok éjjel-nappal, edzem magam, odafigyelek a küldőmre, és természetesen a feleségemre is odafigyelek, segítek mindenben! (Anélkül hogy túlzottan papucs lennék.:-) Persze, én sem vagyok tökéletes, de itt nem is az a cél, hogy bűnbakot keressünk, hanem kíváncsi vagyok, ti hogyan éltétek, élitek meg ezt a helyzetet...

2013. jún. 9. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!