Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbosszantóbb tulajdonsága a feleségeteknek/férjeteknek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 11:52
21/25 anonim válasza:
Miért vannak lepontozva a válaszok??
22/25 anonim válasza:
Az én rossz tulajdonságaim: Nagyon sokáig fürdök, mindig halogatok mindent. Mindenhonnan elkések. nagyon aggódó típus vagyok, hamar elvesztem a türelmem, stb...
Párom rossz tulajdonságai: Ő is türelmetlen kicsit, nincs értékrendje, zavar, hogy sosem tervez előre, néha csámcsog.
20/N
23/25 anonim válasza:
Nem tudom, ezek szerint az én párom, illetve az én rossz tulajdonságaim 52%-ban minősültek hasznos válasznak... Jó tudni, hogy egy ilyen kérdésre is lehet rossz választ adni.
24/25 anonim válasza:
Ezeken a válaszokon mit lehet pontozni??? Miért vagyunk lepontozva??
25/25 A kérdező kommentje:
a lepontozásokat ilyen kategóriában tényleg nem értem.. én mindenkinek zöld pacsit adtam, pedig nem szoktam (igaz kérdezni sem) de nekem mind értelmes válasz volt, és őszinte! Ez a lényeg! :-)
2013. jún. 7. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!