Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a legbosszantóbb tulajdonsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legbosszantóbb tulajdonsága a feleségeteknek/férjeteknek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 11:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Akkor is szeret, és elfogadó, kedves velem, mikor kicsit sem érdemlem meg. Bosszantó, mert így minden apró hibámért lelkiismeretfurdalásom van.

Bennem rengeteg zavaró dolog van, nem vagyok egy rendmániás, könnyen felidegesítem magam apróságokon stb.

2013. jún. 6. 13:00
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
A negatív, mindent lefitymáló hozzáállása.
2013. jún. 6. 13:16
 13/25 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk is az előjátékkal van a baj..kevés csók-ez a legbosszantóbb benne,pláne,hogy ezer meg egyszer beszéltem már neki erről..

Nekem is sok hibám van-érzékeny vagyok nagyon.

2013. jún. 6. 13:18
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
csámcsog,szürcsöl, lassú és kicsinyes
2013. jún. 6. 13:35
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

Készülődés közben mindig húzza az időt, emiatt állandóan mindenhonnan elkésik :) Ez leginkább azért gáz, mert gyakran taxit kell hívnia, hogy beérjen a munkahelyére.

Én meg meglehetősen rendetlen vagyok, illetve a legnagyobb káosz közepén is képes vagyok leülni olvasni, ha találok egy érdekes könyvet.

2013. jún. 6. 13:45
 16/25 A kérdező kommentje:
látom, magatokat sem kímélitek, őszintén "bevalljátok" a hibáitokat :-)
2013. jún. 6. 14:30
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

A piszmogás,szöszmötölés.:)Ha jön valaki,v.dudál egy kocsi nekünk,ahelyett,hogy kisietne, előtte még komótosan rágyújt.:)Ha a postaládából behoz szórólapokat, csigalassúsággal érkezik vissza, mert már befelejövet elolvassa, mintha bent nem érne rá megnézni..

Elalvás előtt még kapcsolgatja a tv.-t mintha nézni akarna valamit is....

2013. jún. 6. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
A párom legbosszantóbb tulajdonsága, hogy rendetlen, ott dobja le a koszos zokniját,ahol kedve szottyan. :)
2013. jún. 6. 14:44
 19/25 anonim ***** válasza:
71%

Én mindent túlaggódok és még magamat is képes vagyok megkérdőjelezni.

Ő pedig nem szeret nézelődni a boltokban,ahogy megtalálja,amit keresett már megy is a kasszához.Időnként nem szól előre,hogy mit tervez,csak bejelenti,hogy egy óra múlva ide megyünk.

Összességében elég jól toleráljuk egymás hibáit (és mosogatni is hajlandó :D )

2013. jún. 6. 15:01
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Akármit mondok arra először mindig azt mondja nem (nem tudom milyen berögződés, van, hogy nem is gondolja komolyan) illetve mindent halogat. Majd elmegy ide-oda, majd leviszi a szemetet, majd rendet teszünk mielőtt jönnek a vendégek, majd lesz valami, majd kitaláljuk mi legyen a vacsi (este 7-kor).

Nekem:

Folyamatosan gyakorizok :D, apróságokon felhúzom magam, folyton a jövőn rágódok (emiatt amúgy görcsöl is mindig a hasam)

Összegezve, ő "lesz@arom, majd lesz valami" fajta, én meg "Úristen mi lesz velünk" :D

2013. jún. 6. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!