Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én akkor már nem is vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én akkor már nem is vagyok teljes értékű ember?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megszűnt a munkahelyem. Letelt a munkaügyi járadékom időszaka is. Jelenleg is járok interjúkra, keresek intenzíven munkát. De amióta nincs bevételem, a férjem engem hibáztat mindenért.

Meddig kell ezt elviselnem? Tudom hogy alárendelt szerepbe kerültem, de az önbizalmam már a nullán van. Nem akartam idáig kardoskodni, mert tényleg Ő fizeti a számlákat, a bevásárlásokat, de valóban el kell viselnem mindent?

2013. jún. 4. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

nem lehet, hogy csak te fújod fel az ő sírását?

egyébként meg elkényeztetett kölök, nem illik kifelé sírni az anyagi gondokról.

2013. jún. 4. 11:29
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem fújom fel tényleg. Én idáig elviseltem a célzásokat, a beszólogatásokat. De úgy gondoltam ez a mi magánügyünk és nem teregeti ki Ő sem másnak. Kés volt a szívemben amikor megtudtam hogy a legtöbb barátja tud mindenről és velük sajnáltatja magát. Nekem közben azt mondja, hogy jajj hagyjam már, mert fáradt, ideges, nem akar beszélni a problémákról.
2013. jún. 4. 11:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Eleve rombolja az ember önbizalmát a munkanélküliség, és ez még nehezebb, ha az embert nem támogatja a párja. Nem tudom, hogyan tudnád jobb belátásra bírni, de próbáld megmagyarázni neki, hogy te rajta vagy azon, hogy legyen állásod, de az ő támogatása nélkül ez csak nehezebben meg. Kérd a segítségét! Remélem megenyhül! Én drukkolok!
2013. jún. 4. 11:36
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. jún. 4. 11:39
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem tetszik költözz vissza a szüleidhez. Ha ezek után vele akarsz maradni akkor nagyjából megérdemled. És viseld csendben, elvégre ő tart el téged.
2013. jún. 4. 12:08
 16/20 A kérdező kommentje:
15. Nem vagyok már taknyos kölyök hogy a szüleimhez visszaköltözzek. Idősek már, van elég gondjuk nekik is. Saját életem van, hosszú ideje nem lakok már velük. Mielőtt a párommal összeköltöztem akkor előtte is egyedül voltam albérletben. Így a szüleim nem jöhetnek szóba.
2013. jún. 4. 12:12
 17/20 anonim ***** válasza:
10%

hmmm.. ha a szüleidhez visszaköltözöl, akkor egy taknyos gyerek vagy.

de ha felnőtt férfi tart el... akkor mi vagy? :)

Így is úgy is eltartott vagy... úgyhogy nem döngetném büszkén a mellkasomat, hogy "felnőtt" vagyok.

2013. jún. 4. 12:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"hmmm.. ha a szüleidhez visszaköltözöl, akkor egy taknyos gyerek vagy.

de ha felnőtt férfi tart el... akkor mi vagy? :)

Így is úgy is eltartott vagy... úgyhogy nem döngetném büszkén a mellkasomat, hogy "felnőtt" vagyok."

Ennél kevés gyerekesebb vélemény van. A kérdező egy felnőtt házasságban élő ember. Mégis miért kellene hazaköltöznie a gyerekszobába, ha átmenetileg rosszabbul mennek a dolgok. A férjének attól nem lesz könnyebb amúgy sem.

Nem tudom, te mennyire tartod felnőttnek magad, meg hol tartasz az életben, de tudod egy házasságban nem úgy működnek a dolgok, hogy csomagolok és költözök anyámékhoz, ha valami nem 100%-os.

Azon kívül egészen más elveszteni a munkádat egy házasságban és keresni egy másikat, mint beállítani két bőrönddel a semmiből anyádékhoz, hogy hello jöttem, nincs melóm, hazaköltözök a nyakatokra.

Mi ez a lekezelő eltartottság? Nem kívánom, hogy megtapasztald a munkanélküliséget, mert ezzel a hozzáállással szerintem neked szakember segítségével kellene kiszedni a béka feneke alól az önbizalmadat utána.

2013. jún. 4. 13:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass ezekre, akik azt sem tudják, miről van szó.

Az átmeneti, hogy most neked nincs munkád.

A férjed ezt ugyanígy "kifoghatja".

és nem fogja elkötni magát ....

ez a házasság: érzelmi és vagyoni közösség. Jóban rosszban.

Neki is meg kellene ezt értenie.

2013. jún. 4. 13:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is kb úgy vagyok,mint a kérdező. Csak engem a párom hagyott ott (5 éves kapcsolat volt, de nem voltunk férj-feleség), mikor már 1 éve állást kerestem. Azért, mert nem akart eltartani és úgy érezte túl nagy rajta a nyomás. Látta persze, h igyekszem, de nem jött össze semmi meló. Megjegyzem milliós fizetése volt, tehát nem verte volna földhöz az én kis kajám, amit megeszek. De inkább lelépett, mert nem akart elköteleződni. Most már nem bánom, akkor nagyon megviselt, mert tudom, h bmi bajnál lelépett volna. Elgondolkodtam azon is, h mi lett volna, ha nem 1 évig vagyok munka nélkül, hanem súlyos beteg lettem volna (rákos) és évekig engem kellett volna pesztrálnia. Valszeg ekkor is lelépett volna. Eccerűen vannak ilyen ffiak. Vigyázz kérdező, mert ha még hosszú hónapokig nem találsz állást, akkor téged is elérhet a ez, de ne jöjjön be inkább a jóslatom. És ha bmi bajod lesz, ez akkor is előjöhet sajnos.
2013. jún. 4. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!