Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én akkor már nem is vagyok teljes értékű ember?
Pár hónapja megszűnt a munkahelyem. Letelt a munkaügyi járadékom időszaka is. Jelenleg is járok interjúkra, keresek intenzíven munkát. De amióta nincs bevételem, a férjem engem hibáztat mindenért.
Meddig kell ezt elviselnem? Tudom hogy alárendelt szerepbe kerültem, de az önbizalmam már a nullán van. Nem akartam idáig kardoskodni, mert tényleg Ő fizeti a számlákat, a bevásárlásokat, de valóban el kell viselnem mindent?
nem lehet, hogy csak te fújod fel az ő sírását?
egyébként meg elkényeztetett kölök, nem illik kifelé sírni az anyagi gondokról.
hmmm.. ha a szüleidhez visszaköltözöl, akkor egy taknyos gyerek vagy.
de ha felnőtt férfi tart el... akkor mi vagy? :)
Így is úgy is eltartott vagy... úgyhogy nem döngetném büszkén a mellkasomat, hogy "felnőtt" vagyok.
"hmmm.. ha a szüleidhez visszaköltözöl, akkor egy taknyos gyerek vagy.
de ha felnőtt férfi tart el... akkor mi vagy? :)
Így is úgy is eltartott vagy... úgyhogy nem döngetném büszkén a mellkasomat, hogy "felnőtt" vagyok."
Ennél kevés gyerekesebb vélemény van. A kérdező egy felnőtt házasságban élő ember. Mégis miért kellene hazaköltöznie a gyerekszobába, ha átmenetileg rosszabbul mennek a dolgok. A férjének attól nem lesz könnyebb amúgy sem.
Nem tudom, te mennyire tartod felnőttnek magad, meg hol tartasz az életben, de tudod egy házasságban nem úgy működnek a dolgok, hogy csomagolok és költözök anyámékhoz, ha valami nem 100%-os.
Azon kívül egészen más elveszteni a munkádat egy házasságban és keresni egy másikat, mint beállítani két bőrönddel a semmiből anyádékhoz, hogy hello jöttem, nincs melóm, hazaköltözök a nyakatokra.
Mi ez a lekezelő eltartottság? Nem kívánom, hogy megtapasztald a munkanélküliséget, mert ezzel a hozzáállással szerintem neked szakember segítségével kellene kiszedni a béka feneke alól az önbizalmadat utána.
Ne hallgass ezekre, akik azt sem tudják, miről van szó.
Az átmeneti, hogy most neked nincs munkád.
A férjed ezt ugyanígy "kifoghatja".
és nem fogja elkötni magát ....
ez a házasság: érzelmi és vagyoni közösség. Jóban rosszban.
Neki is meg kellene ezt értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!