Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogsi nélkül lehetek teljes...

Jogsi nélkül lehetek teljes értékű ember?

Figyelt kérdés

Még régen sajnos olyan olyan autóssuliba kerültem ahol nagyon a pénzre mentek az oktatók. Mikor már sokadjára sem akartak átengedni holott végigvezettem mindig az adott szakaszt. ( mindig azt kifogásolták nem vettem elég órát)

nagyon kiborultam mivel sokáig gyűjtöttem pénzt az iskolára.

Viszont bennem mélyen megmaradt az amit mondtak , hogy jogsi nélkül semmit nem ér az ember manapság. Pedig művelt tanult ember vagyok.

Hogy tudnám magamat ezen túl tenni ?

2013. máj. 21. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha van jogsid, lehet, hogy teljes értékű ember vagy, csak épp kocsira nem futja:D

anyámnak van jogsija, de utoljára a vizsgáján vezetett (30 évvel ezelőtt), mert úgy fosik attól, hogy valaminek nekimegy.. és teljes értékű:D

én látássérült vagyok és soha nem lehet jogosítványom.. de nem olyan nagy kunszt, elég drága ahhoz a benzin, hogy nagyon ne sajnálkozzak rajta:) (meg van ingyen BKV-m, de az mindegy)

szóval nem olyan nagy dolog... a balesetek igen jelentős része autóbaleset, és az emberre nehezedő stressznek is nagy részét a közlekedés okozta feszültség adja!

2013. máj. 21. 17:51
 2/8 anonim válasza:
100%
A véleményem az, hogy keresni kellene egy másik autósiskolát, ha itt nem megy sehogy sem. A másik módszerről a levél végén írok pár sort. Engem, már nem emlékszem, de legalább 4-szer buktattak meg annak idején, mert mindig nagyon magas sarkú cipőt viseltem vezetés közben és nem éreztem a pedálokat, amikor rájöttem, hogy mi a baj, a rákövetkező vizsga mindjárt sikerült, még két évig cipő nélkül vezettem,azóta mindegy, hogy mi van rajtam. Nagyon akartam, hogy tudjak vezetni, nagy T betűvel elöl hátul, mindig a buszosok segítettek kb. 1 évig, mostmár több mint 20 éve vezetek, rengeteg pénzbe kerül, de ha nagyon akarod, ne add fel, még jól jöhet az életben, főleg, hogy már ennyit áldoztál rá.Minden, amit tudsz, jó Neked. A másik gondolatom ezzel kapcsolatban, amivel tudsz segíteni magadnak, ha más nem segít: Mindig pozitívan gondolj a jogosítvány dologra, csak jól beszélj róla, küldj előre szeretetet az oktatónak, vizsgabiztosnak, készülj rá lélekben, hogy sikerül, képzeld el, hogy vezetsz, ébredés után, elalvás előtt már félálomban, mondogasd magadnak, klasszul vezetek és képzeld is el lelki szemeiddel. Ne a szemhéjadon lásd magad, hanem szinte kivűlről, nem írhatom le a módszer nevét, mert akkor nem kapod meg a válaszomat, mert hirdetésnek minősülne, ne add fel, kérdezd meg magadtól, hogy mi az oka a sikertelenségnek, ha tényleg a pénzéhség, akkor kell keresni más iskolát. Ne add fel, vedd vissza az erődet. Üdvözlet Veronika
2013. máj. 21. 18:05
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtök válaszát :)
2013. máj. 21. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hittem, hogy már ettől is valaki rossz ember lehet o_O

Én nem is akarok jogosítványt, van BKV meg vonat, ami olcsóbb... Úgy meg pláne nem látom értelmét, hogy utána nincsen autóm, amit vezethetnék... 19/L

2013. máj. 21. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sosem akartam jogsit, és nem érzem magam kevesebbnek miatta. Egyrészt sokba kerül, és nekem másra kell a pénz, másrészt sose telne kocsira, és nem szívesen szennyezném a környezetem se ezzel. Vonattal pedig mindig is imádtam utazni.
2013. máj. 21. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Minden ember számára tökéletesen egyértelmű, hogy nem lehet bárkiből űrhajós. Vannak olyanok, akiknek meg az autóvezetés nem való. Az emberek miért gondolják azt, hogy a jogosítvány alanyi jogon jár mindenkinek? (vagy azért, mert ő befizetett x Ft-ot)

Amúgy nem tudhatom, hogy nálad mi a helyzet, csupán egy gondolatot írtam ide.

2013. máj. 22. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Természetesen lehetsz teljes értékű ember, nem egy papír határoz meg téged.
2013. máj. 22. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Természetesen nem.
2013. máj. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!