Jogsi nélkül lehetek teljes értékű ember?
Még régen sajnos olyan olyan autóssuliba kerültem ahol nagyon a pénzre mentek az oktatók. Mikor már sokadjára sem akartak átengedni holott végigvezettem mindig az adott szakaszt. ( mindig azt kifogásolták nem vettem elég órát)
nagyon kiborultam mivel sokáig gyűjtöttem pénzt az iskolára.
Viszont bennem mélyen megmaradt az amit mondtak , hogy jogsi nélkül semmit nem ér az ember manapság. Pedig művelt tanult ember vagyok.
Hogy tudnám magamat ezen túl tenni ?
ha van jogsid, lehet, hogy teljes értékű ember vagy, csak épp kocsira nem futja:D
anyámnak van jogsija, de utoljára a vizsgáján vezetett (30 évvel ezelőtt), mert úgy fosik attól, hogy valaminek nekimegy.. és teljes értékű:D
én látássérült vagyok és soha nem lehet jogosítványom.. de nem olyan nagy kunszt, elég drága ahhoz a benzin, hogy nagyon ne sajnálkozzak rajta:) (meg van ingyen BKV-m, de az mindegy)
szóval nem olyan nagy dolog... a balesetek igen jelentős része autóbaleset, és az emberre nehezedő stressznek is nagy részét a közlekedés okozta feszültség adja!
Nem hittem, hogy már ettől is valaki rossz ember lehet o_O
Én nem is akarok jogosítványt, van BKV meg vonat, ami olcsóbb... Úgy meg pláne nem látom értelmét, hogy utána nincsen autóm, amit vezethetnék... 19/L
Minden ember számára tökéletesen egyértelmű, hogy nem lehet bárkiből űrhajós. Vannak olyanok, akiknek meg az autóvezetés nem való. Az emberek miért gondolják azt, hogy a jogosítvány alanyi jogon jár mindenkinek? (vagy azért, mert ő befizetett x Ft-ot)
Amúgy nem tudhatom, hogy nálad mi a helyzet, csupán egy gondolatot írtam ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!