Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen ember lehetek én?

Milyen ember lehetek én?

Figyelt kérdés

-14 éves vagyok és lány.

-Szeretem a ragtime-ot.

-Szeretem az 1890-1970.-as zenéket:Ray Charles, Nina Simone,Peggy Lee,Etta James, The Animals,Beatles,Queen.

-Szeretem a jazzt, a swinget.

-Szeretem az 1970-es évekbeli zenéket (némelyiket). A kedvenceim: Sister Sledge:We are family,Mungo Jerry:In the summer time,Beatrice: Gyere kislány,gyere,Madonna:Holiday,

-Szoktam nézegetni a neten Budapestről régi fényképeket (1800-as évek végéről .)

-Érdekel a mágia (nem az asztro tv ami az rtl-en szokott menni)

-Át tudom érezni mások érzelmeit.

-Pszihikai képességim vannak (lélek).

-Zárkózott vagyok.

-Szexuálisan orientált vagyok picit.(amire néha nem vagyok büszke).

-Érzékem van a műszaki dolgokhoz.

-Cuki vagyok.

-Mostanába rászoktam ordítani az ismerőseimre de csak viccből olyasmit hogy: vüá!!!!!.:D

-Nem szeretem kimutatni az érzelmeimet.

-Nagyon szépen rajzolok.

-Nagyon jól tudok verseket írni,csak furcsák, de szerintdm ettől gyönyörűek.

-Kicsit fiús vagyok.(nem az öltözködésem,hanem a viselkedésem, kicsit laza vagyok.

-Érdekelnek a "hihetetlen".

-Érdekel Mu földje,Atlantisz,a magyarok története.

2013. márc. 31. 03:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék arra az ordításodra, te lány! :D

Egyébként egy normális, rendes embernek tűnsz. Többet nem is nagyon tudnék mondani.

2013. márc. 31. 03:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy picit beképzeltnek tűnsz a listád végefelé írt dolgok alapján, de amúgy minden okés.
2013. márc. 31. 04:28
 3/17 anonim válasza:

-Érdekel a mágia

Gyorsan nődd ki, ha nem akarsz vicc tárgyává válni a normális emberek körében.

2013. márc. 31. 10:42
 4/17 anonim ***** válasza:

-Szexuálisan orientált vagyok picit.(amire néha nem vagyok büszke).

jó esetben mindenkinek van szexuális orientációja...

És még mielőtt megkérdeznéd: igen, másabb vagy mint az átlag. Nem, nem kell beolvadnod a tömegbe. Nem, ne foglalkozz azokkal, akik piszkálnak.

2013. márc. 31. 11:34
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok beképzeltnek tűnni. Köszi az utolsónak. Csak arra voltam kiváncsi, hogy mennyire tűnök furcsának. Már többen lehülyéztek azért mert más zenestílust szeretek.A cuki alatt azt értem hogy mondta a barátnőm hogy néha vannak cuki dolgaim. A mágival kapcsolatosan,hogy wiccás vagyok,ez nem szekta vagy ilyesmi.
2013. márc. 31. 13:23
 6/17 anonim ***** válasza:

Az mit takar, hogy szexuálisan orientált vagy?

Egyébként szerintem nincs veled baj, a régi zenéket én is szeretem (főleg Pat Boone), az, hogy cuki vagy még külön jó pont számomra.

Viszont ez a "rászoktam ordítani az ismerőseimre" picit szefós feeling, lehet hanyagolni kéne:D

2013. márc. 31. 16:09
 7/17 A kérdező kommentje:
Néha a barátnőmmel szoktunk hülyéskedni ,meg vicceket mondani.Ezért vagyok szexuálisan orientált ja és még nálunk örökletes is .A bátyáim nem azok,de én!:D
2013. márc. 31. 17:05
 8/17 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem.Leszbi vágyaid vannak, vagy mi?
2013. márc. 31. 17:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ezt tisztázzuk: a szexuális orientáció, a szexuális irányultságot jelenti. :)

(Zárójelben megjegyezném, mindig élvezettel olvasom az emberek saját véleményét magukról, ugyanis mindenki mást érez magában különlegesnek, és általában azt emeli ki.)

2013. márc. 31. 17:15
 10/17 anonim ***** válasza:
A szexuális irányultság lehet férfi és nő iránt, vagyis ez meghatározza, hogy a saját vagy az ellenkező nemhez vonzódsz, ugye?
2013. márc. 31. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!