Milyen ember lehetek én?
-14 éves vagyok és lány.
-Szeretem a ragtime-ot.
-Szeretem az 1890-1970.-as zenéket:Ray Charles, Nina Simone,Peggy Lee,Etta James, The Animals,Beatles,Queen.
-Szeretem a jazzt, a swinget.
-Szeretem az 1970-es évekbeli zenéket (némelyiket). A kedvenceim: Sister Sledge:We are family,Mungo Jerry:In the summer time,Beatrice: Gyere kislány,gyere,Madonna:Holiday,
-Szoktam nézegetni a neten Budapestről régi fényképeket (1800-as évek végéről .)
-Érdekel a mágia (nem az asztro tv ami az rtl-en szokott menni)
-Át tudom érezni mások érzelmeit.
-Pszihikai képességim vannak (lélek).
-Zárkózott vagyok.
-Szexuálisan orientált vagyok picit.(amire néha nem vagyok büszke).
-Érzékem van a műszaki dolgokhoz.
-Cuki vagyok.
-Mostanába rászoktam ordítani az ismerőseimre de csak viccből olyasmit hogy: vüá!!!!!.:D
-Nem szeretem kimutatni az érzelmeimet.
-Nagyon szépen rajzolok.
-Nagyon jól tudok verseket írni,csak furcsák, de szerintdm ettől gyönyörűek.
-Kicsit fiús vagyok.(nem az öltözködésem,hanem a viselkedésem, kicsit laza vagyok.
-Érdekelnek a "hihetetlen".
-Érdekel Mu földje,Atlantisz,a magyarok története.
Kíváncsi lennék arra az ordításodra, te lány! :D
Egyébként egy normális, rendes embernek tűnsz. Többet nem is nagyon tudnék mondani.
-Érdekel a mágia
Gyorsan nődd ki, ha nem akarsz vicc tárgyává válni a normális emberek körében.
-Szexuálisan orientált vagyok picit.(amire néha nem vagyok büszke).
jó esetben mindenkinek van szexuális orientációja...
És még mielőtt megkérdeznéd: igen, másabb vagy mint az átlag. Nem, nem kell beolvadnod a tömegbe. Nem, ne foglalkozz azokkal, akik piszkálnak.
Az mit takar, hogy szexuálisan orientált vagy?
Egyébként szerintem nincs veled baj, a régi zenéket én is szeretem (főleg Pat Boone), az, hogy cuki vagy még külön jó pont számomra.
Viszont ez a "rászoktam ordítani az ismerőseimre" picit szefós feeling, lehet hanyagolni kéne:D
Na jó, ezt tisztázzuk: a szexuális orientáció, a szexuális irányultságot jelenti. :)
(Zárójelben megjegyezném, mindig élvezettel olvasom az emberek saját véleményét magukról, ugyanis mindenki mást érez magában különlegesnek, és általában azt emeli ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!