Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él az az íratlan szabály, hogy ha egy nő 30 éves koráig nem házasodik meg, azután már esélye se lesz boldog kapcsolatra?
Eddig minden válaszoló értetlenkedett, pedig tényleg ez van az emberek fejében. A szingli 29-30 éves barátnők ki is vannak fordulva önmagukból emiatt. Mostanában ünnepelték sokan közülük a 30. szülinapjukat (több ilyen buliban voltam az elmúlt fél évben) és mindegyik egy össznépi siránkozós, a kilátástalanságtól a hullarészegségbe menekülős partivá vált.
Én már 26 évesen azt éreztem, hogy vagy most vagy soha nem lesz rá esélyem. Akkor annyira ráfeküdtem a témára, hogy 27 évesen már nemcsak férjezett, hanem anyuka is lettem...El sem tudom képzelni, hogy ha nem így alakult volna, akkor az elmúlt 3 évben mit kínlódtam volna össze és ma mennyire is utálnám az életem...
30 éves korig nem kell házasodni, de utána sem.
A boldogság nem papír köteles. A szerelem vagy van vagy nincs, papírok nélkül is.
A lényeg, hogy légy boldog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!