Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belenéztem, megláttam, rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenéztem, megláttam, rosszul vagyok! Flörtölget más nőkkel, nem gyengén! Mi lesz most?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyellem magam, hogy egy gyenge pillanatomban megnéztem, de már voltak rossz megérzéseim, gyanús dolgai vannak. Igazi udvarlás, nőzés, bár nem tudok róla, hogy több is lenne (nem jelent semmit, hogy én mit tudok...).

Hatalmas botrány lett belőle, és még ő vág a fejemhez bagatell dolgokat, miközben ő a hátam mögött hetyeg más nőcikkel. Undorító. Vagy csak szerintem az? Ez normális dolog?

2013. máj. 30. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális dolog.
2013. máj. 30. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Hol Milyen szinten? Találkozik is velük?
2013. máj. 30. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezek a csajok mind ismerősök.
2013. máj. 30. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. :( Én egyszer az láttam meg a párom gépén - úgy hagyta, nem kutakodtam - hogy az egyik volt csak ismerősével, akivel 2 hétig "jártak", beszélgetett. Panaszkodott neki kicsit a kapcsolatunkról, meg megbeszéltek egy találkozót, a párom megígérte, hogy hívni fogja, el is mentette a számát. Elvileg nem hívta és nem találkoztak, csak nem akarta megbántani a csajt. Bár a számát elmentette, erre az volt a válasz, hogy államvizsgához akart tőle dolgokat kérni. Azt érzem, hogy valóban nem találkoztak. Én "megbocsátottam" neki, de még ma sem vagyok nyugodt. Nem csalt meg, de nekem ez is sok volt..azóta is sokat álmodok ezzel. Pedig ő nem bókolgatott neki vagy ilyesmi, hanem haveri szinten beszéltek, de mivel tudom, hogy volt köztük régebben valami, így nagyon szarul esik. Egy éve volt, és még mindig sokat eszem magam rajta. Azt hittem túllépek, egyelőre még nem sikerült, és ezt ő is tudja. Ha visszafordíthatnám az időt, akkor ott és akkor szakítanék vele...de azóta sok minden történt, már nem akarok emiatt szakítani. Szóval szerintem hagyd ott. bocsi, ha hosszú lettem, végre kiírtam magamból, megkönnyebbültem kicsit. :) Biztosan túl is reagáltam, de ilyen vagyok, ez van...
2013. máj. 30. 11:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány ilyenre b***tam rá,már elnézést...Egyazon embernél...Még most hajítsd ki mint azt a bizonyos macskát,mert hidd el,később csak rosszabb lesz.Ígérget majd,te mégjobban megszereted,ragaszkodsz,aztán megint koppansz.És mindig nagyobb lesz a fájdalom.Aki a szeretett"párja mellett megteszi ezeket,megteszi később is,és ez nagyon,de nagyon igaz.Még most lépj,időben.
2013. máj. 30. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen és én is éppen elgondolkodóban vagyok. Én ezt nagyon nem tartom normálisnak. Hozzáteszem mi még nem élünk együtt, ő kollégista és lényegében azt csinál, amit akar. Pl. zártajtónál BESZÉLGET csajokkal. Erre rákérdeztem, hogy mit szólna, ha én is hívnék magamhoz valami srácot, akivel zárt szobában beszélgetünk. Az volt a válasza, hogy nyilván kidobna... :D Mondom és akkor te mit is csináltál? Én hogyan is reagéljak???

Soha, kicsit sem gondolja végig, hogy ez nekem milyen érzés és nem is érdekli. Azt már fel sem hozom, hogy eltudom róla képzelni, hogy lazán csal a hátam mögött. Amennyit hazudott már nekem, nem lepődnék meg rajta. Én ezt így már nem bírom sokáig.

2013. máj. 30. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
5év után esett le, hogy a párom ezt csinálta, fura volt, hát megnéztem a levelezéseit, én sem voltam rá büszke, de végül örültem neki, így is sok évem ment el. Másnap reggel összepakoltam és otthagytam a levelezgetéseivel, nőivel együtt. Épp elég időt pocsékoltam egy olyan férfira, aki megaláz az ismerőseink, barátaink körében. Nálam itt a határ. Akár megcsalt, akár nem, ez nekem nem fért bele.
2013. máj. 30. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem normális dolog. Egyébként a kapcsolatunk elején az én párom is csinálta, botrány lett belőle, azóta teljesen megváltozott. Nagyon sokat "bűnhődött" még utána, mert bizalmatlan voltam vele, és emiatt inkább sok dologról lemondott, hogy nekem jó legyen. Erre is van példa. Együtt vagyunk azóta is, és bár ennek több, mint egy éve, a bizalmam teljes sosem lesz.

Ha ő is igazán akar, akkor meg tud változni, de ha nem, akkor érdemes nagyon gyorsan lelépni.

2013. jún. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!