Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem, megláttam, rosszul vagyok! Flörtölget más nőkkel, nem gyengén! Mi lesz most?
Nagyon szégyellem magam, hogy egy gyenge pillanatomban megnéztem, de már voltak rossz megérzéseim, gyanús dolgai vannak. Igazi udvarlás, nőzés, bár nem tudok róla, hogy több is lenne (nem jelent semmit, hogy én mit tudok...).
Hatalmas botrány lett belőle, és még ő vág a fejemhez bagatell dolgokat, miközben ő a hátam mögött hetyeg más nőcikkel. Undorító. Vagy csak szerintem az? Ez normális dolog?
Az én párom is ilyen és én is éppen elgondolkodóban vagyok. Én ezt nagyon nem tartom normálisnak. Hozzáteszem mi még nem élünk együtt, ő kollégista és lényegében azt csinál, amit akar. Pl. zártajtónál BESZÉLGET csajokkal. Erre rákérdeztem, hogy mit szólna, ha én is hívnék magamhoz valami srácot, akivel zárt szobában beszélgetünk. Az volt a válasza, hogy nyilván kidobna... :D Mondom és akkor te mit is csináltál? Én hogyan is reagéljak???
Soha, kicsit sem gondolja végig, hogy ez nekem milyen érzés és nem is érdekli. Azt már fel sem hozom, hogy eltudom róla képzelni, hogy lazán csal a hátam mögött. Amennyit hazudott már nekem, nem lepődnék meg rajta. Én ezt így már nem bírom sokáig.
Nem normális dolog. Egyébként a kapcsolatunk elején az én párom is csinálta, botrány lett belőle, azóta teljesen megváltozott. Nagyon sokat "bűnhődött" még utána, mert bizalmatlan voltam vele, és emiatt inkább sok dologról lemondott, hogy nekem jó legyen. Erre is van példa. Együtt vagyunk azóta is, és bár ennek több, mint egy éve, a bizalmam teljes sosem lesz.
Ha ő is igazán akar, akkor meg tud változni, de ha nem, akkor érdemes nagyon gyorsan lelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!