Mit csináljak ha a párom bátyja flörtölget velem és próbálja húzni az agyamat?
szia!
Mindig a nő választ. Neked titkon tetszik, hogy nézegeti a melledet, és hagyod hogy legyenek megjegyzései.Kapásból 10 dolog jutott az eszembe, amivel lehetne hárítani (pl nem mész hozzájuk gyakran, inkább a párodat hívod át; nem félsz beolvasni neki...stb.)
Szerintem beszélj a pároddal, hogy mire gyanakszol, mert a végén úgy is Te fogsz rosszul járni. Ha a sógorod nem megy nálad semmire, akkor esetleg azzal állhat a párod elé, hogy Te próbálkoztál nála.
Sajnos nálunk is volt hasonló helyzet, csak velem az anyósom pasija kezdett ki. Én szóltam a páromnak, jól is tettem, mert a mai napig azt állítja az az ember, hogy én kezdtem ki vele:)
Ha jó a kapcsolatotok, akkor meg tudjátok beszélni.
Kedves utolsó!
Ez nem így működik! Hidd el, amennyire csak tudom kerülöm a bátyját, amúgy is párom jön hozzánk többet, de van, hogy nekem kell átmennem, mert ő suliban van meg melózik, és fáradt. Egyébként meg ha ezután nem mennék hozzájuk, az is feltűnő lenne! És tévedsz, nem tetszik a dolog egyáltalán, inkább kínosnak érzem!
Velem is történt hasonló esett!És igen egy kicsit bejött az a tudat hogy tetszek neki mert még a bratyó kicsit akkoriban jobban tetszett de a stilusa pfuj!A mi esetünk rosszul végződőtt mert az egyik alkalommal bejött a párom szobájába mikor én voltam csak bent és a párom ránkinyitott persze nem volt semmi de azért én ha akkor másképp teszek akkor mai napig jobban érezném magamat!
Te szerintem vagy mond meg a barátodnak hogy menjen ő nállatok vagy pedig szólj a bátyának hogy nem vett ez rá jófényt és ez egyáltalán nem félreérthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!