Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van tabu nálatok a házasságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van tabu nálatok a házasságban?

Figyelt kérdés
Például, mi az amit biztosan szégyellnél a férjednek/feleségednek megmutatni. Gondolok itt olyan egészségügyi dologra, mint az aranyér, vagy egy pattanás a nemi szerveden, vagy anyagcsere gondok stb.
2013. máj. 29. 22:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
Én sosem értettem ezt az együtt wécézünk dolgot... Ilyenkor nagyon sürgős? Vagy miért ül klotyóra a másik előtt az ember? Valahogy ez olyan tevékenység, amit az állatok is zavartalanul, egyedül szeretnek csinálni. Ez valami úri huncutság lehet, vagy lazáskodás (fú, de összetartozunk).
2013. máj. 30. 08:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Nincs, nincs, nincs!
2013. máj. 30. 08:54
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem wc zek előtte...nem azért mert tabu, hanem mert úgy kellett megtanulnom azt is, hogy tudom, hogy az ajtó után van valaki, akkor ne maradjon bennem akár a pisi is.... Ezek már megdőltek, tudnék valószínűleg, de még nem akadt rá példa.. Nem cserélek előtte tampont...igazából nem azért, mert zavarna, hanem mert nem túl szép látvány, nem akarom megrémíteni, de ha nekem is pottyantós sötét sztorim lenne, minden további szégyenérzet nélkül a segítségével a jelelnlétében kicserélném...

Egy ami zavar, de ez sem a tabu miatt.. A fanszörzetemet nem borotválom előtte... Ennek egyszerű oka van...megvágom magam, mert a nézése összezavar... Tényleg nem az, hogy szőrtelenítek, hiszen ő gyantáz( ott is)

Summa summarum, ezek nem tabuk, csak nem szoktuk...

2013. máj. 30. 09:14
 24/29 anonim válasza:

Nálunk szerencsére nincsenek tabu dolgok. Ha valamit nagyon muszáj, máshogy nem kivitelezhető akármi miatt, akkor elintézem a dolgaimat előtte és ő is én előttem. Nálunk is volt olyan,hogy egy balesetem miatt nehézkes volt a fürdés,meg ilyenek,de mindenben segített. :) Ráadásul pont akkor már babás is voltam,szóval biztos nem lehetett velem egyszerű. :) Sajnos a baba születését lekéste, de a véres-magzatvizes ruháimat ő vitte haza kimosta,kivasalta,visszahozta. :)

Meg ha már így a kérdéseben szerepel az aranyér dolog... Nekem szülés után volt,és volt hogy megkértem hogy nézze meg,mert azt hittem megveszek. Gond nélkül megnézte.

2013. máj. 30. 11:07
 25/29 anonim ***** válasza:
Olyan dolog, amiről nem beszélek vele, vagy nem mernék elmondani, olyan nincs. De nem szívesen cserélnék előtte betétet, WC-zni sem WC-znék előtte. Ha telefonál, elvonulok. Kb. ennyi. Persze van, amikor kivédhetetlenek ezek a dolgok... nyilván ha borzasztóan rosszul lennék, akkor ha segíteni akar, nyilván nem fogom elküldeni csak azért, mert jaj, ne lásson így.
2013. máj. 30. 17:35
 26/29 anonim ***** válasza:
14es vagyok...:D Eléggé hevesek vagyunk, és egymásnak estünk egyszer úgy, hogy a mikulás még itt volt...Utána nem volt meg a tampon zsinórja, meg a tampon se kb, és nem tudtam kivenni, bepánikoltam, ő meg segített kiszedni. Persze ez így elképzelve, meg utólag vicces történet, de akkor nem tudtam volna nevetni.
2013. máj. 31. 02:20
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egyszer sikerült minden tabut megdönteni.

Terhes voltam a lányunkkal, ha jól emlékszem 39 hetes.

Reggel felkeltett, odaadta kávét és elindult boltba. Nekem állandó szorulásom volt a vastabletta miatt, ezért mikor megjött az ihlet sietni kezdtem a budira.

Abban a lakásban eléggé minimalisztikus volt a vécé, alacsony is, szűk is. Bezolattam, próbáltam leülni. Miközben éppen a pizsamanacimat húztam le, beállt az ülőidegzsábám.. Gyorsan le akartam ülni, és gyönyörűen melléültem a vécének.

Folyománya: besza-behu szó szerint a fájdalomtól, eltört a könyököm, és nem vettem észre hogy elfolyt a magzatvizem.

Ebben a lerongyolódott állapotban, bőgve talált meg a férjem. Szépen berakott a zuhany alá, lemosdatott, én meg sírtam a fájdalomtól (nem tudtuk, hogy eltört a kezem), és sírtam a megalázottságtól.

Aztán amikor néztem, hogy pici a pocakom, meg hogy nem tudom mozgatni a kezemet. Aztán jöttek a brutális fájások.

Mentő stb... a mentősök azt se tudták, hogy hirtelen hova vigyenek a balesetire, vagy a szülészetre.

Végül a balesetire vittek röntgenezni, közben lejött a szülészorvos.

Megvizsgált, miközbe a röntgent vártuk, én már csak szégyenembe bőgtem, mert kaptam fájdalomcsillapítót.

Rájött hogy mekóniumos volt a magzatvíz, meg hogy nincs idő vajúdni, mondta, hogy azonnal visz császározni. Erre a sebész, hogy szilankosra tört a könyököm, meg kell műteni azonnal, mert nem bírják a szöveteim a túlzott feldagadást.

Az lett a vége, hogy elaltattak, megcsászároztak és utána ugyanazzal a lendülettel, ott a szülészeten megműtötték a kezemet.

Szewrencsére a lányzónak nem lett semmi baja, csak én voltam hat hétig a nyomorék kismama, mert mocorogni sem tudtam, meg ellátni sem szegényemet.

De a férjem hősiesen helyt állt.

2013. máj. 31. 13:21
 28/29 anonim ***** válasza:
45%
Én pl nem wczek a férjem előtt,nem is értem,erre mi szükség van vagy lenne :D Kicsit közönségesnek tartom,nem a kapcsolat fokmérőjének,hogy odaszarok e amig a másik a fogát mossa vagy zuhanyzik :D
2013. máj. 31. 15:03
 29/29 anonim válasza:

Kedves 27es!

Azt a ............................ na nem írom le mert tuti kitiltanak.... :D

Hát le a kalappal előtted és a kedves férjed előtt. Azért ez nem semmi sztori... Anyám.... kész vagyok. Szegénykém.... :(

Remélem minden rendben van veletek azóta is

2013. máj. 31. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!