Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tabu nálatok a házasságban?
Nem beszélünk az anyjáról:D
Amúgy nincs. Bár még olyan nagy egészségügyi gondunk nem volt, de ha segítségre lesz szüksége akkor bármiben számíthat rám, és úgy érzem ő is rám.
Egészségügyi tabu nincs.
Csatlakozom az előzőhöz, anyós-tabu témában.:D
Az anyósos aranyos:)
A kérdés apropója az volt, hogy hogy az egyik barátnőm mondta ma, hogy valami volt reggel a székletében, és nem tudta eldönteni, hogy az most vér, vagy a tegnap esti cékla.Hívta a férjét, hogy nézze már meg, szerinte mi az.Hát, nem tudom, velem még ilyen hál'Istennek nem fordult elő, de elgondolkodtam ezen...
1es vagyok. Nem akartam lavináz indítani:)
Tampont már egyébként egyszer cseréltem előtt. A semmi közepén, pottyantós wc-nél, ő világított a telefonnal míg előkerestem a táskából a kézfetőtlenítőt és a tampont, majd mondtam hogy oké nem kell pont oda világítania, de csak túlbuzgó volt segítségnyújtásban:)
Az ismerősöd helyzete szerintem nem gáz. Nekem unokatesóm mutogatta a betétjét a férjének, a terhességgel voltak gondja, vérzett folyamatosan, és nem tudta hogy most akkor azzal a mennyiséggel induljanak e orvoshoz vagy sem. Azóta szerencsére egészséges kisfiuk van. Bepánikolt, a férj is, hát megnézték. Szerintem ez így normálisnak mondható.
Mi már túl vagyunk az apás szülésen, szóval eü-i nincs.
A gyerekkoráról nem beszél sokat, ezt mai napig nem tudom, miért. A szülei szerint semmi megrázó nem történt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!