Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tabu nálatok a házasságban?
tamponcsere, anális szex,
kaki csak vész esetén
Nekem ez egy kicsit fura volt.
Nálunk sincsenek tabuk, vagy mondjuk minimális, pl.a tampon csere, de én azért kakit nem mutatnék. Most ezt mondom. Érdekes minden estre.Mármint a bizalomra értem.Lehet, hogy ez a természetes. Ha ilyen helyzetben lennék, most nem tudom mit tennék. :)
Voltam már műtve, részlegesen mozgássérült voltam utána, így sok mindenben kellett segítenie. Egyrészt néhány napig nem zuhanyozhattam, de a gyógyszerek miatt vegyszerszagút izzadtam - hát, egy görény sírva könyörgött volna a receptért.
Illetve szőrteleníteni se tudtam, de megcsinálta nekem. Engem zavart,őt nem. (azt mondta, hogy más, ha azért vagyok szőrös, mert fizikailag képtelen vagyok leszedni és más, ha lustaságból hagyom meg).
A napokban egy tabu ledőlt: reggeli készülődés, ő elment WC-re. Utána mentem volna fogat mosni és sminkelni. (WC a fürdőben van). Eldugult neki és amikor megláttam a barnás trutyit és megcsapott a szag, kidobtam a taccsot. Utána ő ment be mindent eltüntetni....
ugyan csak két és fél hét mulva lesz az esküvönk, de semmi tabu nincs a kapcsolatunkban...lehet tampon, széklet, akármi...pláne széklet....még a baráti társaságban sem tabu nálunk...persze nem beszéljük ezt direktbe de ja...lehet, hogy mi vagyunk érdekesek....no mindegy
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!