Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van tabu nálatok a házasságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van tabu nálatok a házasságban?

Figyelt kérdés
Például, mi az amit biztosan szégyellnél a férjednek/feleségednek megmutatni. Gondolok itt olyan egészségügyi dologra, mint az aranyér, vagy egy pattanás a nemi szerveden, vagy anyagcsere gondok stb.
2013. máj. 29. 22:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

tamponcsere, anális szex,

kaki csak vész esetén

2013. máj. 29. 22:43
 12/29 A kérdező kommentje:

Nekem ez egy kicsit fura volt.

Nálunk sincsenek tabuk, vagy mondjuk minimális, pl.a tampon csere, de én azért kakit nem mutatnék. Most ezt mondom. Érdekes minden estre.Mármint a bizalomra értem.Lehet, hogy ez a természetes. Ha ilyen helyzetben lennék, most nem tudom mit tennék. :)

2013. máj. 29. 22:50
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Ötféle székletfajtát fel tudnék sorolni, ami betegségre utal, pedig még szakértő sem vagyok. Szerintem nagyon helyesen tette, hogy megkérte a férjét, hogy nézze meg, több szem többet lát. Egészséget érintő kérdésekben nem szabad finnyáskodni, különben az ember szívja meg.
2013. máj. 29. 23:19
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem vagyok házas (már csak 3 hónap :D ), de semmi tabu nincs egymás előtt :) Tampont egyszer egy "balesetnél" ő vett ki belőlem úgy, hogy nem is jártunk még hivatalosan :) Megbízom Benne, ő is bennem, így mindent elmondunk egymásnak :)
2013. máj. 29. 23:28
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem látott durva állapotban, amikor vajúdtam, katéterzsákot cseréltek, amit ő is látott, ott majdnem elsírtam magam...de benn volt a szülésnél (vagyis inkább császár), ami nehéz volt, nagy trauma volt, de nem hagyott el:) viszont van olyan titkom amit nem merek elmondani neki a múltamból:(
2013. máj. 29. 23:38
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
14es! Elárulod, hogy milyen "baleset" lehet az, ahol más szedi ki belőled a tampont? :)
2013. máj. 30. 06:39
 17/29 anonim ***** válasza:
56%
Náunk ezek a dolgok tabuk.Sosem cserélnék előtte tampont,max ha nem volna más lehetőség de ezt nehezen tudom elképzelni.Nem beszélünk a széklet dolgokról sem,max annyi hogy hasmenése van valamelyikönknek,de ennyi.
2013. máj. 30. 07:38
 18/29 anonim ***** válasza:
66%

Voltam már műtve, részlegesen mozgássérült voltam utána, így sok mindenben kellett segítenie. Egyrészt néhány napig nem zuhanyozhattam, de a gyógyszerek miatt vegyszerszagút izzadtam - hát, egy görény sírva könyörgött volna a receptért.

Illetve szőrteleníteni se tudtam, de megcsinálta nekem. Engem zavart,őt nem. (azt mondta, hogy más, ha azért vagyok szőrös, mert fizikailag képtelen vagyok leszedni és más, ha lustaságból hagyom meg).

A napokban egy tabu ledőlt: reggeli készülődés, ő elment WC-re. Utána mentem volna fogat mosni és sminkelni. (WC a fürdőben van). Eldugult neki és amikor megláttam a barnás trutyit és megcsapott a szag, kidobtam a taccsot. Utána ő ment be mindent eltüntetni....

2013. máj. 30. 07:45
 19/29 anonim ***** válasza:

ugyan csak két és fél hét mulva lesz az esküvönk, de semmi tabu nincs a kapcsolatunkban...lehet tampon, széklet, akármi...pláne széklet....még a baráti társaságban sem tabu nálunk...persze nem beszéljük ezt direktbe de ja...lehet, hogy mi vagyunk érdekesek....no mindegy

24L

2013. máj. 30. 08:39
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az a tabu hogy nem intézem a nagy dolgomat előtte. Ő simán beül trónolni és nem zavarja ha közben lezuhanyzom és engem sem. Tampont ha nagyon muszáj, akkor kicserélem előtte, azt azért meg lehet úgy oldani hogy ne sok látszódjon. Meg hát apás szülés volt, azért ott akadtak cifrább dolgok is mint egy véres tampon...
2013. máj. 30. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!