Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobjam vagy ne?
A ferjem tavaly Bornholmrol hozott nekem nehany ajandekot, tobbek kozott egy kek szinu, giccses delfin-szobrot. Ket delfin ugrik ki a vizbol, mogottuk egy hajo kormanya, meg nehany szikla. Megkoronazando az egeszet, csillammal van lefujva.
Mar tavaly is csak a szekreny tetejen kapott helyet, de most lomtalanitas van, es erosen kuzdok a kidobasaval. A ferjem nem veszi eszre tuti, en viszont ranezni sem tudok erre a szornyusegre :( O szeretettel hozta nekem, nagy orommel, en mosolyogtam, de rettento ronda ez a "mualkotas" $
Nagyon csunya dolog lenne kidobni? :(
Igazatok van, elrakom valahova.
Kedves elso, a fulem rendben, kiabalni nem kell, es ha egy kicsit tobb kedvesseggel mondtad volna el, nem nullara ertekeltem volna. Kedves utolso, nem szukseges idot pazarolni arra, ami szerinted semmitmondo :)
A tobbieknek ment a zold pacsi, es koszonom szepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!