Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobjam vagy ne?

Figyelt kérdés

A ferjem tavaly Bornholmrol hozott nekem nehany ajandekot, tobbek kozott egy kek szinu, giccses delfin-szobrot. Ket delfin ugrik ki a vizbol, mogottuk egy hajo kormanya, meg nehany szikla. Megkoronazando az egeszet, csillammal van lefujva.

Mar tavaly is csak a szekreny tetejen kapott helyet, de most lomtalanitas van, es erosen kuzdok a kidobasaval. A ferjem nem veszi eszre tuti, en viszont ranezni sem tudok erre a szornyusegre :( O szeretettel hozta nekem, nagy orommel, en mosolyogtam, de rettento ronda ez a "mualkotas" $

Nagyon csunya dolog lenne kidobni? :(

2013. máj. 28. 20:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igazatok van, elrakom valahova.

Kedves elso, a fulem rendben, kiabalni nem kell, es ha egy kicsit tobb kedvesseggel mondtad volna el, nem nullara ertekeltem volna. Kedves utolso, nem szukseges idot pazarolni arra, ami szerinted semmitmondo :)

A tobbieknek ment a zold pacsi, es koszonom szepen.

2013. máj. 28. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy tuti kis dobozom a szekrényben... na oda vannak száműzve az efféle dolgok!
2013. máj. 28. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, amiatt a kütyü miatt akarod dobni a párod:D
2013. máj. 28. 23:54
 14/15 anonim ***** válasza:
én sem dobok ki ilyeneket, bent vannak a szekrénybe egy dobozba :) ahogy leirtad annyira nem is tűnik rettenetesnek:)
2013. máj. 29. 00:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Van kisgyerek a családban? Ha igen, kérd meg, hogy ejtse le a földre véletlenül. Véletlenül tizenhatszor :)
2013. máj. 29. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!