Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmről kiderült hogy prosti volt és több száz vagy lehet ezer férfivel is lefeküdt pénzért. Férfi létemre bőghetnékem van. Mit tegyek kidobjam?
Prof. Shevy válasza:
Hidd el ha te lennél ebben a helyzetben és nem kivülről szemlélnéd akkor nem biztos hogy ugyan ezt mondanád...vagy legalábbis erősen elgondolkodnál rajta.Nem vagyunk egyformák...
ma 14:06
hidd el hogy de. Mivel én elöre tekintek. Mindenki követ el hibát és a k*rváknál nem vetek meg jobban embereket ezt is elhiheted. De azt viszont becsülni tudom ha valaki innen feláll és tisztességes munkával keresi a kenyerét.
És ha most megbocsájtasz neki, akkor egy életre magad mellé köthetnéd, ugyanis olyat adtál neki ezzel amit több száz vagy ezer pasi nem...
ma 14:07
Ingyen volt olya barátnőm is akiben nem járt több száz vagy ezer farok...szóval nekem ez nem nagy dolog,mivel mindig voltak barátnőim így nekem soha nem kellett ezért fízetnem.Nyilván annak ez biztos izgató aki nagy nehezzen jut nőhöz,de nekem ez inkább kiábránditó,pedig nekem is vannak perverzioim de ez nem ahhoz a kategóriához tartozik.Talán nem is azért mert prosti volt,hanem azért mert hazudott.Mi van h van valami betegsége?Mi van ha elkaptam tőle valamit ami csak férfin jön ki és nőn nem?Ezekre is gondolni kell..
ha jól fogom egyik régi emberkével találkoztatok, sajnálom
elvből amiket leírtál, nem jönnél össze, hazudott is, ráadásul hogyan derült ki, el tudom képzelni, hogy több ilyenre nem vágysz
nézd menj el olyan helyre, ahol nincs senki, elmélkedjél, telefont is kapcsold ki, magyarul a külvilágot, ott döntsél, ezek után tegyed amit jónak látsz
egy biztos, ha vele is maradnál, soha nem tudod megemészteni, feldolgozni, ez a fejedben marad mindig
Te döntesz N
Lépj tovább, nem fogsz tudni úgy rátekinteni ezután. Nem fogsz látni benne semmi izgalmasat. Nem tudsz semmi olyat mondani a barátnődről, mert mindenki tudja...
Hidd el találni fogsz egy normális tisztalelkű lányt!
Tapasztalat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!