Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobjam vagy ne?

Figyelt kérdés

A ferjem tavaly Bornholmrol hozott nekem nehany ajandekot, tobbek kozott egy kek szinu, giccses delfin-szobrot. Ket delfin ugrik ki a vizbol, mogottuk egy hajo kormanya, meg nehany szikla. Megkoronazando az egeszet, csillammal van lefujva.

Mar tavaly is csak a szekreny tetejen kapott helyet, de most lomtalanitas van, es erosen kuzdok a kidobasaval. A ferjem nem veszi eszre tuti, en viszont ranezni sem tudok erre a szornyusegre :( O szeretettel hozta nekem, nagy orommel, en mosolyogtam, de rettento ronda ez a "mualkotas" $

Nagyon csunya dolog lenne kidobni? :(

2013. máj. 28. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

De a férfiak tűrjék el azt a sok műanyag szart amit a nők magukba,magukra és a lakásba vesznek ugye?Te pedig ki akarsz dobni egy kedves tárgyat amit ajándékba kaptál ugye?

DOBD KI HA ENNYIRE ZAVAR!

2013. máj. 28. 20:27
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ne dobd ki.

Rakd el vmi olyan helyre, ahol téged nem zavar.

2013. máj. 28. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Én alapvetően sosem dobnék ki semmit, amit a férjemtől kaptam. Ha nagyon nem tetszene, elsüllyeszteném a többi kedves, de nem mutogatatnsó tárgy közé, amelyek nem szépek, de fontosak. Nekem.
2013. máj. 28. 20:29
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ne dobd ki. Szép fokozatosan hátráljon hátrafelé, befelé a szekrénybe. Szerencsét hoz, gondolj arra! :)
2013. máj. 28. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne dobd ki,hiszen a férjed szeretettel hozta neked.Ha nem tetszik,tedd olyan helyre,ahol téged nem zavar,de a férjed mégis látja,hogy megvan még az ajándéka....és azt hiszi neked tetszik.
2013. máj. 28. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
A nagymamámban is ugyanilyen van, neki a testvére hozta :D Szerencsére unokatesóm "leejtette", úgyhogy ment a kukába. Ha bántana miatta a lelkiismeret, dobozold be, aztán a következő lomtalanításkor csúsztasd be a kekszespapír mellé :P
2013. máj. 28. 20:37
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nagy bunkóság lenne kidogni, én biztos otthagynám, mint te is mondtad szeretettel hozta neked, valószínűleg úgy gondolta tetszeni fog!
2013. máj. 28. 20:38
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Ásd el a kertbe és fogd a macskára.
2013. máj. 28. 20:45
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
Én kiásnám a szekrényből a temperát és átfesteném szürkésre úgy láttam csak a színével meg a csillámmal van bajod az megoldható, így ha rákérdez akkor mondhatod, hogy szépek a delfinek de a színűk túl élénk volt, meg még talán a hajó kormányt törtném le azt meg arra fognám hogy leejtettem :D
2013. máj. 28. 20:57
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Micsoda semmitmondó probléma,tényleg érdemes volt ki írni:)
2013. máj. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!