Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban van olyan, hogy családfő? Mi az a családfő?
Az én férjem is családfőként tekint magára, de a döntéseket közösen hozzuk. Szerintem ezzel a szóval csak a saját önbizalmát növeli, és büszke magára, hogy van családja.
Végülis ez egy érzés Neki, hogy mi az övéi vagyunk és szerethet minket. Ezért nem zavar, ha bejelenti, hogy ő a családfő, úgyhogy jár neki egy puszi :)))
Egyébként a családjogi törvény kimondja hogy a házastársaknak mihez van joga, és a te férjed nem adja meg neked a jogokat, ha így bánik veled. Én a helyedben elhagynám, ez nagyon úgy hangzik, hogy nem szeret téged.
A mai világban -amikor normális esetben mindkét fél tud dolgozni hasonló bérért - nincs családfő - szerintem.
Egy ismerős család: a nő a családfenntartó, vezető beosztásba került, havi nettó fél milliót keres, egész napja be van osztva, hozzá igazodnak a családtagok. A férjét berakta a 100m-re lévő iskolába portásnak. Mire anyuci hazaér be van fűtve, van kaja stb... Akkor mennek vhova ha anya ráér - ingyen autó az adófizetők pénzéből. Egyértelműen családfő szerintem, mivel tőle függ az egész család élete, és mindenki támogatja, segíti h a vezetői munkáját el tudja látni, amiért cserébe ugye nekik is k...a jó életük van. Viszont a férfinek nem tudom milyen érzés lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!