Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes családok miért vállalnak 3 vagy több gyereket?
Panni igen?
A gyerekek mellett tanultam felujitottunk egy szaz eves varosi hazat bejartuk a vilagot a ferjem sajat zenekart hozott letre mindketten onkentes munkat vegzunk.
En egy tini anyaotthonba jartam tanitani babagondozast a munkam (reszidos)es a gyerekek mellett.
Ezen kivul aktiv tagjai vagyunk egy nem katolikus egyhaznak.
Igaz tv nem nezunk arra nem jut ido de kozossen egy jo film mehet.
Szoval ki nem tud mast felmutatni.
Kerdem te Panni mit tudsz gyerekkel vagy nelkule felmutatani?
azért vállalnak, mert nagy családot szeretnének, szeretik a gyerekeket, el tudják látni őket
illetve vannak olyanok is, akik a gyerekekből élnek...
a férjem 4 gyereket akart, én 2-őt, de megegyeztünk a kettőben anyagiak miatt. Úgy alakult, hogy egy sem lesz sajnos.
Egyébként van volt osztálytársam, 3 gyerekük van, és csak a középsőt tervezték. Az elsőt még 18 évesen szülte. A másodikat tervezték, a harmadikról pedig mire kiderült, hogy úton van, már késő lett volna elvetetni.
Ilyen az élet. Aki akar annak nem lehet, és van aki már a sokadik abortuszára készül...:(
Egyébként, én örültem volna, ha nincs testvérem, vagy egy normálisabbat kapok:)
27/N
Mi szükség egyáltalán gyerekre, nem?
Azért vállaltak a szüleim, mert akartak. Hárman vagyunk tesók, rendesen vagyunk nevelve, szerényen élünk, de semmiben nem szenvedünk hiányt.
Fel sem bírom fogni, hogy tud valaki ekkora marhaságot kérdezni, hogy "mi szükség ennyi gyerekre"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!