Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyes családok miért vállalnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes családok miért vállalnak 3 vagy több gyereket?

Figyelt kérdés
Mi szükség ennyi gyerekre?
2013. máj. 25. 15:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Panni igen?

A gyerekek mellett tanultam felujitottunk egy szaz eves varosi hazat bejartuk a vilagot a ferjem sajat zenekart hozott letre mindketten onkentes munkat vegzunk.

En egy tini anyaotthonba jartam tanitani babagondozast a munkam (reszidos)es a gyerekek mellett.

Ezen kivul aktiv tagjai vagyunk egy nem katolikus egyhaznak.

Igaz tv nem nezunk arra nem jut ido de kozossen egy jo film mehet.

Szoval ki nem tud mast felmutatni.

Kerdem te Panni mit tudsz gyerekkel vagy nelkule felmutatani?

2013. máj. 26. 07:38
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó előtti! Ne általánosíts! Van ilyen, amit te írsz, én is ismerek ilyet. 29 éves, 5 gyerekkel... sosem dolgozott. Nekem 4 van, én is ennyi vagyok, de nekem nagyon jó munkám van van, a közigazgatásban, szeretem is, és sosem tudnék csak a gyerekeknek élni.
2013. máj. 26. 08:25
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
Pannika, aranyom te mit tudsz felmutatni gyerek nélkül? Mert nekem sok és NAGYON sok ismerősöm van, aki egyedül él, nem tanul, nem dolgozik, vagy csak épphogy dolgozik, gyerek nuku és nem halad egyről a kettőre. A háromgyerekes ismerőseim érdekes mind egyetemet végzettek és dolgoznak...jééé, és ha megbocsájtotok én is szeretnék még gyereket pedig már van egy, hogy miért? Mert egykének lenni nem jó, és mindig is nagy családot szerettem volna.
2013. máj. 26. 09:56
 24/26 anonim ***** válasza:

azért vállalnak, mert nagy családot szeretnének, szeretik a gyerekeket, el tudják látni őket

illetve vannak olyanok is, akik a gyerekekből élnek...

a férjem 4 gyereket akart, én 2-őt, de megegyeztünk a kettőben anyagiak miatt. Úgy alakult, hogy egy sem lesz sajnos.

Egyébként van volt osztálytársam, 3 gyerekük van, és csak a középsőt tervezték. Az elsőt még 18 évesen szülte. A másodikat tervezték, a harmadikról pedig mire kiderült, hogy úton van, már késő lett volna elvetetni.

Ilyen az élet. Aki akar annak nem lehet, és van aki már a sokadik abortuszára készül...:(

Egyébként, én örültem volna, ha nincs testvérem, vagy egy normálisabbat kapok:)

27/N

2013. máj. 26. 16:01
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

Mi szükség egyáltalán gyerekre, nem?

Azért vállaltak a szüleim, mert akartak. Hárman vagyunk tesók, rendesen vagyunk nevelve, szerényen élünk, de semmiben nem szenvedünk hiányt.

Fel sem bírom fogni, hogy tud valaki ekkora marhaságot kérdezni, hogy "mi szükség ennyi gyerekre"...

2013. máj. 27. 08:19
 26/26 anonim ***** válasza:
80%
Talán azért, hogy ne kérdezzenek később ilyen hülyeséget, mint ez...
2013. máj. 27. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!