Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyes családok miért vállalnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes családok miért vállalnak 3 vagy több gyereket?

Figyelt kérdés
Mi szükség ennyi gyerekre?
2013. máj. 25. 15:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Mert ők annyit szeretnének.
2013. máj. 25. 15:49
 2/26 anonim ***** válasza:
83%

Amíg mindegyik gyerekkel ugyanúgy törődnek, és el tudják őket rendesen tartani, addig sztem semmi baj. A gyerek nem szükség kérdése (sőt, sztem gyerekre nincs szükség, az ember vagy szeretne, vagy nem).

Azokat én sem értem, akik így is egyről a kettőre élnek, de azért nem akarnának védekezni, vagy úgy tartják, hogy ahol boldogság van, ott nincs szegénység... közben meg a gyerek lyukas cipőben jár télen a suliba, mert egy pár cpőt nem képesek venni.

2013. máj. 25. 15:50
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Van aki nagy családra vágyik, így érzi jól magát, és van aki nem tudja mi az a fogamzásgátlás, vagy nincs pénze rá, illetve van aki vallási okokból szül mindig amikor megfogan.
2013. máj. 25. 15:51
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
Rossz a kérdés. A gyerekre szükség van - persze annak, aki egyáltalán akar gyereket. Van, aki azért vállal többet, mert ő maga is nagy családban nőtt fel. Van aki a már megfogant életet nem akarja megölni és olyan is van, aki egyszerűen irtózik a terhesség-megszakításnak a gondolatától. Nem kell ilyen negatívan hozzá állni a nagycsaládosok kérdéséhez. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit vállal. És még egy megjegyzés: kegyetlen dolog egykének lenni!!! Ezt csak az tudja, aki maga is az volt.
2013. máj. 25. 15:52
 5/26 anonim válasza:
71%
Mi is három gyereket szeretnénk.
2013. máj. 25. 16:00
 6/26 anonim ***** válasza:
50%
vannak akiket a gyerek tart el ezért szaporodnak
2013. máj. 25. 16:04
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
Én csak kettőt szültem de bánom, hogy nem többet, mert sok örömöm van bennük és szeretem amikor együtt a nagy család.
2013. máj. 25. 16:09
 8/26 anonim ***** válasza:
40%
Nálunk már harmadik generáció egyke, így alakult. Mindnyájunknak nagyon boldog gyerek korunk volt. Városon sok gyerek van, nem unatkoztunk. Én sem vagyok híve a nagy családnak.
2013. máj. 25. 16:14
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

1.) Optimális eset: nagycsaládra vágynak. Ha tisztességgel gondoskodnak róluk (és nem csak az anyagi vonatkozásra gondolok, hanem érzelmire), ez teljesen rendben van.

2.) Csak becsúszott a több gyerek, és nem vetették el őket. Ha ezeknél is teljesül, amit az előzőnél írtam, nincs gond.

3.) "Szülessen, amennyit az Isten jónak lát" elvet követik...

4.) Nincsenek is tisztában a védekezéssel, de nem is érdekli őket, hisz pénz van a pulya után.

2013. máj. 25. 16:46
 10/26 anonim ***** válasza:
83%

Miért pontoztátok le a 6-ost? Tényleg vannak olyanok, akik azért szülnek, mert akkor megint nem kell dolgozni menni 3 évig. S a pénzből a gyerekre semmit nem költenek.Sőt!Kapaszkodjatok meg.Volt olyan, aki terhesen ütögette a hasát, hogy fogyatékos gyereke szülessen, mert arra több pénzt kap!

Undorító egy emberek vannak!

Nekem semmi bajom nincs azzal, aki anyagilag megteheti, hogy vállaljon több gyereket, akár 3-nál is többet, sőt jó látni, hogy vannak ilyenek.

A 9-es válaszoló tökéletesen leírta, hogy milyen opciók lehetnek! S abban is benne van a több gyerek több pénz nézet.

2013. máj. 25. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!