Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyes családok miért vállalnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes családok miért vállalnak 3 vagy több gyereket?

Figyelt kérdés
Mi szükség ennyi gyerekre?
2013. máj. 25. 15:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A hatost miért pontoztátok le???
2013. máj. 25. 17:19
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Mert a gyerek egy csoda!
2013. máj. 25. 17:20
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

30 éves vagyok. Van egy 12 éves lányom. Amikor pár éve megismertem az akkor még leendő férjem, értelemszerűen ő már volt.

Aztán jött 1 közös, ő 2 éves most. Tervben volt 3. is, miután visszamegyek dolgozni, de másként alakult. Tavaly kiderült, hogy -minden erőfeszítés ellenére- terhes vagyok. Sokat gondolkodtam, sírtam, én nem így terveztem, dolgozni akartam már menni, jó munkahelyem van, és épp, hogy kinőtt addigra -1 éves volt- a babás korból. Aztán kiderült, hogy nem is 1 baba van, hanem 2.

De maradtak, nem lett volna szívem elvetetni őket. Így 4 gyerkőc van most.

2013. máj. 25. 18:29
 14/26 anonim ***** válasza:
83%

Nekunk mozaik csalad ezert van 7

En 4 szultem es 1neveltgyerek is van

Ketto mar felnott kulon elnek

Pedig mi nagyon jol elunk nem gazdagon de jut zenere sportra tancra mindig.

Ruha hasznaltan oroklik cipo mindig uj a lab miatt.

Gitar stb hasznaltan

Ha megegyszer kezdhetnem meg tobbet vallalnak

Most hogy repulnek ki foiskola kollegium sajat lakas hianyzik a zsivai .

Mindketten tanultak vagyunk es dolgozunk

Es kulfoldon elunk.

2013. máj. 25. 18:45
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekünk a párom bátyának a felesége várja a harmadikat.Pedig hitelbe fizetik a házat,a kocsit.Nem is mondanám azt hogy felveti őket a pénz.Meg hát nem kell dolgozni. :D Itt a főpont.Pedig már kétszer elvetélt,addig próbálkoztak amíg nmeg nem maradt nekik.a másik két gyerekét sem tudja értelesen nevelni,akkor a harmadik is uyanilyen lesz.
2013. máj. 25. 21:05
 16/26 anonim ***** válasza:

14 vagyok itt bizony nincs gyes gyed stb itt szabi van aztan munka de megoldhato.

Ha a baba 3 honapos ujra dolgozni kell de reszidoben is lehet ill egy reszet otthon.

2013. máj. 25. 21:15
 17/26 anonim ***** válasza:

ma 21:15

Na igen, van különbség külföld meg Magyarország között. Itthon nem egy családnál láttam, hogy azért vállaltak be gyereket még, mert nem volt munkahelye a nőnek.

Egy gyerek sok pénzbe van, de akik így gondolkodnak, azok nem a gyerekre költik az utánuk kapott pénzt.

Persze vannak kivételek, de elég ritka, hogy valaki 3-nál több gyereket mer itthon bevállalni.Inkább úgy gondolkoznak az emberek, hogy legyen 2, de annak meg tudjak adni mindent. Már a mai világban az is nagy öröm.

Külföldön azért könnyebb a megélhetés,jobban lehet félretenni is. Persze annak, aki akar is dolgozni.

2013. máj. 25. 21:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

akiket én ismerek, azért nagycsaládosok, mert így tervezték, el tudják tartani a gyerekeket, és mindkét szülő dolgozik becsülettel. szeretik őket, foglalkoznak velük.

örülök nekik, jó látni amikor egy család boldog, a gyerekek normális körülmények közt nőnek fel.

nekem eü. kockázatok miatt csak 1 lehet, de ha tehetném vállalnék hármat is.

2013. máj. 25. 21:49
 19/26 anonim ***** válasza:
87%
Mert szeretik a gyerekeket. Vágynak a nagy családra. És meg is tehetik. Gondolom ezért. Persze olyan is van, aki úgy vállal akár egy gyereket is, hogy még azt sem engedhetné meg magának. De ez már nem ehhez a kérdéshez tartozik. Mi szükség rá? Egy gyerek nem szükség kérdése. Ez természet kérdése. Van, aki egyáltalán nem vágyik gyerekre, és úgy éli le az életét, hogy nem született gyermeke. Van, aki pedig meg sem áll 5-6-ig, mert ő meg erre vágyik.
2013. máj. 25. 22:14
 20/26 Pötyös Panni ***** válasza:
0%
Mert nincs józan ítélőképességük és mert az élet más területein nem tudnak semmit felmutatni , csak a gyerekeket..
2013. máj. 26. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!