Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te csaltad már meg a feleséged?
Ha igen kb hány növel és hány év alatt?
Fizetős és az orál is számít!
Látszik mennyire felületes és undorító alakok vagytok, de hát ki tudja? Lehet ezzel az feleségeitek is tisztábban vannak, épp ezért is a pénz miatt jól jöttök nekik- még dugni sem veletek, de eltartjátok őket :P
( voltam már ilyennek szemtanúja- okosak ezek a nők )
Nem tartom magamat lotyónak. Igen, volt egyéjszakás kalandom, szexkapcsolatom, és komoly kapcsolatom is. Élvezem a szexet meg az életet, de nem játszok a férfiak érzéseivel, mindig egyenes vagyok, na meg ezek ellenére nem ment át rajtam a fél város.
Szóval köszi, nem vagyok lotyó. :)
A párommal pedig boldog vagyok, nemsokára esküvő és eszemben sincs megcsalni se most, se később.
Férfiként mondom, hogy aki megcsalja a feleségét vagy barátnőjét az egy gerinctelen állat!
Ha más nő kell akkor mi a francnak vetted el?
És nem, nem csaltam meg a feleségem és nem is fogom. A kapcsolatunk attól fontosabb, hogy egy éjszakára összefeküdjek más nővel. Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, de ő az a nő aki mellett leakarom élni az életem!
Hogy a férjem megcsalt e? Nem tudok róla! Ha megtenné, és megtudnám, elválnék tőle.
De ez a kérdés olyan, mintha csak a férfiak lennének csalók! Ez a dolog sajnos nemtől független. Nekem eszembe se jutna megcsalni a férjemet, mert érzelmileg is, szexuálisan is mindent megkapok tőle. Akkor meg minek?
Nekem továbbra is az a véleményem ami eddig is, ha ilyen kérdés volt.
Aki megcsalja a párját, AZ NEM SZERETI! Ha szeretné, nem csalná meg. Ilyen egyszerű.
Minden ember aki megcsalja a párját, gyáva féreg. Lehet lepontozni nem érdekel.
Ha más kell miért nem lehet odaállni a párunk elé, hogy legyen vége? Nem pedig porig alázni azzal, hogy a háta mögött megy a szex mással! Ez ugyanúgy vonatkozik a nőkre is!
27/N
Lany vagyok, de ledöbbenek, mennyire megy az álszentkedés, meg a "bezzeg én"....
Holott lassan több nő lép félre, mint férfi, pont van is kinn egy kérdés, ahol a feleség félrekúrt...
Nézzetek már magatokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!