Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te csaltad már meg a feleséged?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te csaltad már meg a feleséged?

Figyelt kérdés

Ha igen kb hány növel és hány év alatt?

Fizetős és az orál is számít!

2013. máj. 25. 13:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%

Látszik mennyire felületes és undorító alakok vagytok, de hát ki tudja? Lehet ezzel az feleségeitek is tisztábban vannak, épp ezért is a pénz miatt jól jöttök nekik- még dugni sem veletek, de eltartjátok őket :P

( voltam már ilyennek szemtanúja- okosak ezek a nők )

2013. máj. 25. 15:16
 22/32 anonim ***** válasza:
46%
Jaj,hagyd màr! Tipikusan az a kérdés,ahol jòl egymásnak ugranak az emberek a semmi miatt. Neked fontos a hàzasság, van akinek meg az a fontos, hogy minden lyukat betömjön. :-) Őszintén,változik valami a te èletedben,ha itt kiosztod a másikat? Nem! Provokatìv kérdès, provokatív válaszokkal! Örülj,hogy téged nem egy ilyen kőműves beállítottságù pasi talált meg! :-)
2013. máj. 25. 15:19
 23/32 anonim ***** válasza:
71%

Nem tartom magamat lotyónak. Igen, volt egyéjszakás kalandom, szexkapcsolatom, és komoly kapcsolatom is. Élvezem a szexet meg az életet, de nem játszok a férfiak érzéseivel, mindig egyenes vagyok, na meg ezek ellenére nem ment át rajtam a fél város.

Szóval köszi, nem vagyok lotyó. :)

A párommal pedig boldog vagyok, nemsokára esküvő és eszemben sincs megcsalni se most, se később.

2013. máj. 25. 15:21
 24/32 anonim ***** válasza:
86%
Soha! És nem is fogom. Nem az én stílusom. 30/F
2013. máj. 25. 15:31
 25/32 anonim ***** válasza:
89%
Soha ! A 11 év alatt nem csaltam meg,eztán sem fogom ,mert SZERETEM !!!!32/F
2013. máj. 25. 15:49
 26/32 anonim ***** válasza:
91%

Férfiként mondom, hogy aki megcsalja a feleségét vagy barátnőjét az egy gerinctelen állat!

Ha más nő kell akkor mi a francnak vetted el?

És nem, nem csaltam meg a feleségem és nem is fogom. A kapcsolatunk attól fontosabb, hogy egy éjszakára összefeküdjek más nővel. Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, de ő az a nő aki mellett leakarom élni az életem!

2013. máj. 25. 15:51
 27/32 anonim ***** válasza:
87%
"Vicces" .. a normális hűséges FÉRFIAK le vannak pontozva ! :/ ..Miért is ?!
2013. máj. 25. 16:11
 28/32 anonim ***** válasza:
2013. máj. 25. 16:24
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a férjem megcsalt e? Nem tudok róla! Ha megtenné, és megtudnám, elválnék tőle.

De ez a kérdés olyan, mintha csak a férfiak lennének csalók! Ez a dolog sajnos nemtől független. Nekem eszembe se jutna megcsalni a férjemet, mert érzelmileg is, szexuálisan is mindent megkapok tőle. Akkor meg minek?

Nekem továbbra is az a véleményem ami eddig is, ha ilyen kérdés volt.

Aki megcsalja a párját, AZ NEM SZERETI! Ha szeretné, nem csalná meg. Ilyen egyszerű.

Minden ember aki megcsalja a párját, gyáva féreg. Lehet lepontozni nem érdekel.

Ha más kell miért nem lehet odaállni a párunk elé, hogy legyen vége? Nem pedig porig alázni azzal, hogy a háta mögött megy a szex mással! Ez ugyanúgy vonatkozik a nőkre is!

27/N

2013. máj. 26. 15:43
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Lany vagyok, de ledöbbenek, mennyire megy az álszentkedés, meg a "bezzeg én"....

Holott lassan több nő lép félre, mint férfi, pont van is kinn egy kérdés, ahol a feleség félrekúrt...

Nézzetek már magatokba!

2013. máj. 26. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!