Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te csaltad már meg a feleséged?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te csaltad már meg a feleséged?

Figyelt kérdés

Ha igen kb hány növel és hány év alatt?

Fizetős és az orál is számít!

2013. máj. 25. 13:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
2%

"Kevesebbe kerülne egy bejárónő és a feleséged is élhetne boldogan, erre nem gondoltál?"

A feleségem boldogan él! Ugye amit nem tud az nem fáj:)

Egyébként szerintem nem lenne olcsóbb!

A nőzésnek is megvannak a járulékos költségei! Szóval bejárónő + rendszeres csajozás az drágább lenne mint a feleség + néha csajozás!

Na meg ugye a bizonytalanság. Jó nőt találni azért nem megy mindig egyik pillanatról a másikra. Most a köztes időkben meg bohóckodjak mások, harmad osztályú tyúkokkal? Áááá! A feleség meg kéznél van mindig!

Egyébként ha kiderül, hogy csalom az asszonyt akkor se megyek Dunának:) Ha nem tetszik neki szedheti a sátorfáját aztán marad a bejárnő + a rendszeres csajozás:)

2013. máj. 25. 14:26
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

3. válaszoló vagyok.

Hogy te mekkora egy patkány vagy 2. Bár szerintem kamuválasz, vagy ha nem, a férfiak szégyene vagy..

2013. máj. 25. 14:28
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
na ja! Gondolom otthon kis papucsállatka vagy, csak most az asszony odaengedett a gép elé és kinyílt a csipád! :)
2013. máj. 25. 14:33
 14/32 anonim ***** válasza:
13%

Igen. 2 nővel! az első 1 éjszakás volt, a 2. tovább tartott, kb 5-6 alkalom.

1 éve vagyunk házasok.

a gyerek születése óta nincs sex. szerintem érthető.

2013. máj. 25. 14:39
 15/32 anonim ***** válasza:
27%
:)))
2013. máj. 25. 14:42
 16/32 anonim ***** válasza:
64%

#15 Nem. Nem érthető. Mikor született a gyerek? Házasság után? Egy év nem a világ vége, meg kell beszélni. Ráadásul elég sokszor megcsaltad, nem is csak egy alkalom volt.

Úgyhogy ez egyáltalán nem mentség. Ásd el magad.

2013. máj. 25. 14:42
 17/32 anonim ***** válasza:
72%

"Végül is nem bántam meg, ugyanúgy szeretem a feleségem és mindenem odaadnám érte."

Wow! :D

Ha te magad is írod,hogy nem bántad meg,tényleg nagyon szeretheted a feleséged :)

Ez nem kétséges!

2013. máj. 25. 14:53
 18/32 anonim ***** válasza:
15%

5 év alatt 2 növel csaltam meg. Nem bánom egyiket se!

Gyerünk erénycsőszök és ősanyák lehet lepontozni!

2013. máj. 25. 15:08
 19/32 anonim ***** válasza:
79%

#19 Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire ősanya te észlény. Sajnálom a feleséged, hogy egy ilyen f*sszal hozta össze az élet.

Nem bírsz csomót kötni a farkadra, le kéne vágni.

És minden vagyok, csak nem ősanya, na meg nem vagyok az a tipikus szüzen megyek férjhez lányka....

Volt már mindenféle kapcsolatom, viszont a házasság számomra fontos.

Neked nem. 5 év alatt 2 nő? Minek vetted el egyáltalán?

2013. máj. 25. 15:11
 20/32 anonim ***** válasza:
23%

"na meg nem vagyok az a tipikus szüzen megyek férjhez lányka.... "

Jobban közelítesz a lotyóhoz?:)

2013. máj. 25. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!