Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te csaltad már meg a feleséged?
Ha igen kb hány növel és hány év alatt?
Fizetős és az orál is számít!
"Kevesebbe kerülne egy bejárónő és a feleséged is élhetne boldogan, erre nem gondoltál?"
A feleségem boldogan él! Ugye amit nem tud az nem fáj:)
Egyébként szerintem nem lenne olcsóbb!
A nőzésnek is megvannak a járulékos költségei! Szóval bejárónő + rendszeres csajozás az drágább lenne mint a feleség + néha csajozás!
Na meg ugye a bizonytalanság. Jó nőt találni azért nem megy mindig egyik pillanatról a másikra. Most a köztes időkben meg bohóckodjak mások, harmad osztályú tyúkokkal? Áááá! A feleség meg kéznél van mindig!
Egyébként ha kiderül, hogy csalom az asszonyt akkor se megyek Dunának:) Ha nem tetszik neki szedheti a sátorfáját aztán marad a bejárnő + a rendszeres csajozás:)
3. válaszoló vagyok.
Hogy te mekkora egy patkány vagy 2. Bár szerintem kamuválasz, vagy ha nem, a férfiak szégyene vagy..
Igen. 2 nővel! az első 1 éjszakás volt, a 2. tovább tartott, kb 5-6 alkalom.
1 éve vagyunk házasok.
a gyerek születése óta nincs sex. szerintem érthető.
#15 Nem. Nem érthető. Mikor született a gyerek? Házasság után? Egy év nem a világ vége, meg kell beszélni. Ráadásul elég sokszor megcsaltad, nem is csak egy alkalom volt.
Úgyhogy ez egyáltalán nem mentség. Ásd el magad.
"Végül is nem bántam meg, ugyanúgy szeretem a feleségem és mindenem odaadnám érte."
Wow! :D
Ha te magad is írod,hogy nem bántad meg,tényleg nagyon szeretheted a feleséged :)
Ez nem kétséges!
5 év alatt 2 növel csaltam meg. Nem bánom egyiket se!
Gyerünk erénycsőszök és ősanyák lehet lepontozni!
#19 Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire ősanya te észlény. Sajnálom a feleséged, hogy egy ilyen f*sszal hozta össze az élet.
Nem bírsz csomót kötni a farkadra, le kéne vágni.
És minden vagyok, csak nem ősanya, na meg nem vagyok az a tipikus szüzen megyek férjhez lányka....
Volt már mindenféle kapcsolatom, viszont a házasság számomra fontos.
Neked nem. 5 év alatt 2 nő? Minek vetted el egyáltalán?
"na meg nem vagyok az a tipikus szüzen megyek férjhez lányka.... "
Jobban közelítesz a lotyóhoz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!