Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működhet egy házasság megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy házasság megcsalás után?

Figyelt kérdés
5 éves a kapcsolatunk, két kicsi gyerekünk van és a párom félre lépett. Nagy cége van és egy fiatal alkalmazottal:(. Kiderült, beismerte. Azt mondja nem érdekli a csajszi, a családját szeretné, engem szeretne. Jó volt a kapcsolatunk, eljártunk együtt, szex is rendben volt, én odafigyelek magamra, két gyerek után us lapos has és nem kinyúlt melegítőben rohangálok. Háztartás, gyerekek rendben. Biztosan az én hibám is, talán tényleg nem kapta meg a kellő figyelmet (azt mondja). De egyszerűen nem tudom magam túl tenni a dolgon. Nem megy!! Nincs olyan nap, hogy ne ezzel feküdnék, kelnék. Sokat veszekszünk is miatta. Úgy érzem, hogy nem ez volt az első ilyen dolga, bár eddig csak gyanu volt, lebukás nem. Kezdek besokallni..úgy érzem nincs más út, csak külön menni. Ha ezt még egyszer megcsinálja én bele halok..és esélyes, hogy meg fogja. Hogy kezdjem összerakni magam??
2013. máj. 24. 14:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 11. 20:10
 32/36 A kérdező kommentje:
36
2013. jún. 12. 14:45
 33/36 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény az eset kapcsán?
2013. jún. 13. 22:15
 34/36 anonim válasza:
Hogy alakult az életed? :)
2017. jan. 2. 10:47
 35/36 anonim ***** válasza:
Engem is érdeklene, hogy mizu veled, ha esetleg erre jársz. :)
márc. 1. 17:03
 36/36 anonim ***** válasza:
Eltelt 11 év, mi történt azóta? Mesélj! :)
ápr. 5. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!