Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működhet egy házasság megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy házasság megcsalás után?

Figyelt kérdés
5 éves a kapcsolatunk, két kicsi gyerekünk van és a párom félre lépett. Nagy cége van és egy fiatal alkalmazottal:(. Kiderült, beismerte. Azt mondja nem érdekli a csajszi, a családját szeretné, engem szeretne. Jó volt a kapcsolatunk, eljártunk együtt, szex is rendben volt, én odafigyelek magamra, két gyerek után us lapos has és nem kinyúlt melegítőben rohangálok. Háztartás, gyerekek rendben. Biztosan az én hibám is, talán tényleg nem kapta meg a kellő figyelmet (azt mondja). De egyszerűen nem tudom magam túl tenni a dolgon. Nem megy!! Nincs olyan nap, hogy ne ezzel feküdnék, kelnék. Sokat veszekszünk is miatta. Úgy érzem, hogy nem ez volt az első ilyen dolga, bár eddig csak gyanu volt, lebukás nem. Kezdek besokallni..úgy érzem nincs más út, csak külön menni. Ha ezt még egyszer megcsinálja én bele halok..és esélyes, hogy meg fogja. Hogy kezdjem összerakni magam??
2013. máj. 24. 14:11
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Tudom, gáz! És nem érti miért fontos, hogy kirúgja a csajt! Azt mondja, nem fogja. Pedig szerintem egy nyilvános elégtételt megérdemelnék!!
2013. máj. 24. 14:42
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
Ki se rúgja? Remek. Ezen után abban sem lennék biztos, hogy a hátad mögött, titokban nem e folytatják a viszonyt. Elhagynám a francba
2013. máj. 24. 14:43
 13/36 anonim ***** válasza:
90%
Ha kirúgja, akkor megbocsátasz neki? Mert ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy kirúgja-e.
2013. máj. 24. 14:43
 14/36 anonim ***** válasza:
88%
Ha kirúgná, legalább látna a feleség vmi hajlandóságot arra, hogy ennek vége és a férje is csak vele akar lenni és nem fog újra megtörténni. De ez így még megalázóbb, hogy a csaj mindennap ott parádézik az irodában, ahol valószínűleg sokan tudnak a dologról, ha ilyen nyíltan ment az egész.
2013. máj. 24. 14:48
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem működhet!

Aki megbocsát valakinek, akinek volt arca hozzá, hogy megalázza, az saját magát sem becsüli semmire. Ugye te nem ilyen vagy? Nem, hát!

Irány az ügyvéd!

2013. máj. 24. 14:50
 16/36 A kérdező kommentje:
Ha kirúgná az talán egy icipicit segítene. De ha még mi nem is leszünk együtt..nyilvános megalázásra, nyilvános elégtételt megérdemlek!!
2013. máj. 24. 14:51
 17/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem is egy halott ügy ez!
2013. máj. 24. 14:52
 18/36 anonim ***** válasza:
92%
Jaaj ez így nagyon gáz. Igy biztosan nem tudnék megbocsátani. Tudod az ,hogy nyilvánosan mutatkozott vele jelent valamit. Nem csak párszor az ágyba akarta vinni. Fontosabb volt neki,hogy a csaj ne érezze azt,hogy Őt csak titokban akarja. Megkockáztatva ezzel azt,hogy megtudod. Valószínű nem is érdekelte,mert tudta,hogy Te megbocsájtasz, mert nincs más választásod. Az hogy még ki sem rúgja is azt mutatja,hogy nem jelentesz neki annyit,hogy ezt megtegye. Sajnálom,de ezek tudatában biztosan nem maradnék vele. Soha nem lesz hozzád hű.
2013. máj. 24. 14:52
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom ami Veled történik! Az egyik legrosszabb dolog ami velünk történhet, ha így kell csalódnunk abban, akit a legjobban szeretünk, és akiben feltétlenül megbízunk. Olyasmi ez, mint amikor egy édes álomból felébredsz, és rádöbbensz az igazságra, hogy nem is úgy van ahogy álmodtad. De ez csak egy gyenge hasonlat volt, annál 100x rosszabb. Ha rájössz h akit szerettél, valójában nem az akinek egész idő alatt hitted...

Hát sok kitartást és erőt kívánok neked, én személy szerint nem kívánnék így tovább élni, ha tehetném elköltöznék a gyerekekkel együtt, esélyt adva ezzel magamnak egy lelki gyógyulásra, és majd ha a seb begyógyult, egy boldog(abb) párkapcsolatra...

2013. máj. 24. 15:01
 20/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, támogató válaszokat:)! Jól esnek..poryognak is a könnyeim! Össze vagyok törve rendesen:(. Félek az ujraketdéstől a gyerekekkel. Hogy mindent meg tudok e nekik adni, félek az egyedül léttől és hogy vajon kellek e még így valaha valakinek!
2013. máj. 24. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!