Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy házasság megcsalás után?
Figyelt kérdés
5 éves a kapcsolatunk, két kicsi gyerekünk van és a párom félre lépett. Nagy cége van és egy fiatal alkalmazottal:(. Kiderült, beismerte. Azt mondja nem érdekli a csajszi, a családját szeretné, engem szeretne. Jó volt a kapcsolatunk, eljártunk együtt, szex is rendben volt, én odafigyelek magamra, két gyerek után us lapos has és nem kinyúlt melegítőben rohangálok. Háztartás, gyerekek rendben. Biztosan az én hibám is, talán tényleg nem kapta meg a kellő figyelmet (azt mondja). De egyszerűen nem tudom magam túl tenni a dolgon. Nem megy!! Nincs olyan nap, hogy ne ezzel feküdnék, kelnék. Sokat veszekszünk is miatta. Úgy érzem, hogy nem ez volt az első ilyen dolga, bár eddig csak gyanu volt, lebukás nem. Kezdek besokallni..úgy érzem nincs más út, csak külön menni. Ha ezt még egyszer megcsinálja én bele halok..és esélyes, hogy meg fogja. Hogy kezdjem összerakni magam??
Persze hogy kelleni fogsz! Hiszen egy jóérzésű és helyes értékrendű Nő vagy, és fiatal is ráadásul!(gondolom én)
Az természetes hogy félsz az újtól, de sajnos be kell látni hogy így jó eséllyel boldogtalan leszel az életben!És szerintem az a gyerekeknek sem tesz jót ha látják vagy érzik hogy az anyjuk boldogtalan! Persze nem ismerem a körülményeket és a lehetőségeidet, de szerintem mindenképpen jól tennéd ha külön mennétek! Magad miatt is, és hosszútávon a gyerekek miatt is. Inkább frissen, amíg a gyerekek kicsik, mint idegroncsként nagyobb gyerekekkel 6-8 év után, amikor az esélyeid is csökkennek egy újabb kapcsolatra. Szóval szerintem sírd ki magad, az jót tesz a lelkednek, és készítsd elő a jövődet a gyerekeiddel!
Tudom h külső szemlélőként könnyű döntéseket hozni, és tudom h neked most nagyon-nagyon nehéz. De én akkor is ezt látom a legjobb megoldásnak a részetekre!
Minden jót kívánok Nektek, és azt h sikerüljön a legjobb (a jövőt illetően a legjobb) döntést meghozni!
19-es kommentelő voltam
38/f
2013. máj. 24. 15:28
22/36 anonim válasza:
Fogsz kelleni másnak, ebben légy egészen nyugodt. A húgom járt hasonlóan, mint te. Őt is nyilvánosan csalta a gyökér férje, el is váltak, a gyerekük akkor volt 10 hónapos. Nem akarok hazudni, 3 kemény év kellett tesómnak, mire túl tette magát az egészen, és újra képes volt kapcsolatot kialakítani, újra bízni. Ő megtalálta a boldogságát, te is meg fogod, hidd el. A volt férje meg azóta is egyik alkalmi kapcsolatból a másikba szalad. Kitartást, és fel a fejjel! :)
2013. máj. 24. 15:29
23/36 A kérdező kommentje:
Na, voltak ennek előzményei. Ez is én voltam tavaly nyáron:((
Közös séták, családi programok, ahol a nagy nyilvánosság is láthat..főleg amióta a kicsi is megvan..nincsenek. - Ez elég szomorú.
2013. máj. 24. 15:40
25/36 A kérdező kommentje:
Tudom:(
2013. máj. 24. 15:41
26/36 anonim válasza:
Hidd el h nehezemre esik leírni, mert tudom h fáj, de ez az igazság: A férjed nem szeret már téged... És te erről nem tehetsz, én ezt is tudom! Azért irtam amit írtam, és írom most is, h "gyászold meg" vagyis rendezd el magadban az érzéseidet,és lépj egyet a boldogságod irányába, ne kergess illuziókat a férjeddel kapcsolatba, mert mégtöbb csalódás fog érni! Előzd meg ezt!
2013. máj. 24. 15:46
27/36 anonim válasza:
Megértelek, és sajnálom, hogy nálad így alakult.
DE: azért az nem úgy van, hogy most kirúgja a csajt!!! Mert akkor ő meg megy szépen a munkaügyi bíróságra. Legalábbis ha van egy kis esze.
Szóval ne ettől tedd függővé a dolgot. De itt nem is ez a lényeg. Te nem tudsz megbocsájtani így a szitu egyértelmű.
2013. máj. 25. 15:38
28/36 anonim válasza:
Szeretném, azt mondani, hogy igen, de nem. Sajnos oda a bizalom, ami ugyebár a kapcsolatok alapja. :(
2013. jún. 7. 14:17
29/36 anonim válasza:
Nehéz dolog, nagyon nehéz. Szerencsére én nem éltem át hasonlót, de többnyire ilyenkor menthetetlenül tönkremegy a kapcsolat, hiszen elveszett a spontán bizalom, ami már nem lehet visszaszerezni. Persze, van aki túl tudja magát tenni ezen, de évek alatt csak, vagy sosem. A másik: nem akarok senkit sem megbántani, de sok férfi, ha már kicsit jobban szalad a szekér, azt hiszi, neki mindent lehet.Olyan társaságba keveredik, olyan lehetőségei vannak, hogy már nem tud ellenállni. Nehéz. Mindkettőtöknek.
2013. jún. 7. 15:41
30/36 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy nem hű ahhoz a nőhöz, aki két gyereket szült neki.... És itt lehet magyarázni, hogy elhanyagolják magukat a nők , stb. Gondoljon bele a drága férfinép, hogy egy nőnek mennyi mindenben kell helytállnia, amikor gyereke születik, a pasi meg elvárja, hogy legyen mindig szép, szexi, kívánja a szexet ott és akkor, amikor ő akarja... SZÁNALMAS!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!