Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha feleségemmel már 4 éve nem élünk házas életet?
Ez érdekes. Az látszik, hogy a kérdező nem a szavak embere... De azért jó volna, ha azt megírnád, hogy a 4 év alatt beszéltetek-e erről vagy most derült égből villámcsapásként tudatosult benned, hogy ennyi ideje nincs köztetek szex? Ha nem kamu a kérdés persze.....
Amúgy nekem volt részem ilyenben, a volt férjem mellett. Ebben az esetben elmondható, hogy az esetek nagy többségében, ha ilyen probléma áll fenn, akkor az egyik félnek ez nem jó. Azt nehéz elképzelni, hogy 4 évet ül valaki a s..ggén és meg sem kérdezi a másikat, hogy miért alakult ez így vagy nem próbálják orvosolni.
Ha a dolog oka a feleséged akkor több oka is lehet.
Lehet,hogy frigid lett,vagy valamilyen egészségügyi problémája van,netalán valamit benned nem szeret a közös együttlétek során.Csak ezek után gondolnék arra,hogy más utakon jár,viszont ha ez így van akkor ennek jeleit már rég észre kellett volna venned!!!
De egy szó mint száz,üljetek le és beszéljétek meg mert az a legjobb megoldás!
Attól függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt. S mennyi idősek vagytok.
Beteg-e valamelyikőtök, gyógyszert szedtek-e???
Ha amúgy jól elvagytok akkor szerintem nincs semmi baj.
Nem minden a szex.
Nagyon okos orvosok kitalálták, hogy a szex mindenre jó.
Majd tán megjelenik, hogy a rákot is gyógyitja.)))
Amit többen irnak,hogy megbeszéltétek-e a témát??? Van akivel nem lehet ilyen témáról beszélni, mert bezárkózik.
Jó én egy idősödő ÖTYE vagyok, de sok mindent már megéltem.
Akárhány éves vagy, kell a muff... a' nélkül sz.rt sem ér az élet.
...tehát: ne kell megbeszélni semmit. miért? a beszélgetés közben a fejéhez kap: jééé, ez eszembe sem jutott eddig!...ugyan! keresni egy titkos barátnőt, akinek meg a pasija alkalmatlan.
Ha mos-főz-vasal-takarít, akkor nincs baj.Ezek hiánya már fájó lehet. Lehet, hogy szex nélkül is boldog. Sőt...
Hali.
nálunk 2 éve tart a sexmentes élet. illetve neki.
én elvagyok magammal.
Nekem mindíg azt mondogatja legyél már végre ffi.
remélem azért nem mással van a holgyemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!