Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem már csak az anyaszerepnek él, mit tudok tenni?
Úgy írom ezt, hogy én is nőként beleestem ebbe a hibába, mondjuk csak pár hónap volt és a párom előbb lépett a tettek mezejére, így sikerült kijönnöm belőle és ma már tudom, hogy milyen hülye is voltam. És nem, nem csak donornak kellett a férjem, így alakult, ezt sokszor az ember nem tudja koordinálni. Ez benne az ijseztő.
Hívjál át gyakran magatokhoz embereket, hogy érezte, még mindig van más élet a babán kívül. Érdemes úgy, hogy a baba már lefeküdt, így nem körülötte forog a vendégség, a beszélgetés.
Hívd át meglepetésszerűen a nagymamt és vegyél 2 színházjegyet, hogy most öltözz fel szépen, kikapcsolódunk. Ne ötletként vesd fel, mert azt könnyű visszautasítani. Legyen tény, hogy itt vannak a jegyek, megyünk.
Járjatok el étterembe akár gyerekestül, menjetek el kávézni, "kényszerítsd" emberek közé.
Lepd meg egy szép ruhával, vagy egy kozmetikai, fodrász kuponnal.
És amit már írtak, vedd ki a gyereket a kezéből (konkrét és átvitt értelemben is), fürdesd, játssz vele, vidd el sétálni miközben odahívod a feleséged egy barátnőjét, hogy addig beszélgessenek. Beszélj a családjával, barátaival erről, hogy gond van és segítsenek ebből kimászni a feleségednek.
Igen, jól látod, jól írtad le az utolsó előtti mondatodban -tényleg csak a babázás eléréséhez kellettél neki (pedig ahhoz elég lenne egy fazéknyi víz és bab is, hehe :) ), innentől kezdve nagyrészt "zavaró tényező"-ként funkcionálsz.
(Jaj, de ismerős a helyzet... csak nekem nem hogy nem adta oda a gyereket, hanem ha otthon voltam, minden sz*rt-bajt rám zúdított, hogy én csináljak, mert "ő nem tud pihenni" [holott egész nap a nagy semmit csinálta otthon]).
Én meguntam, leléptem... Jövő év közepén fizetem az utolsó gyerektartást. :) :D
Hi!
Addig amíg ö észre nem veszi hogy nagy a baj addig semmit nem tudsz tenni!!!!
Nálunk is ez volt, ill van a 3. éve, és csak most jutottunk el oda hogy tanácsadóhoz forduljunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!