Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem már csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem már csak az anyaszerepnek él, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A lányunk most egy éves. A feleségem korábban csinos, mosolygós nő volt, de az utóbbi időben ez sajnos megváltozott. Elajándékozta a magassarkú cipőit, szinte csak melegítőt hord. A hálóruháit flanel nagyihálóingekre cserélte. A lányunk keresztelőjén ugyanolyan kosztümben volt, mint a nagymamám. Tegnap pedig levágatta a hosszú, hullámos haját, de nem fiatalosan rövidre, hanem olyan régimódi, daueroltra. A gyerek körül semmiben nem enged segíteni, szinte a kezembe sem akarja adni, soha nem bízta még senki másra. A lányunkkal alszik, le sem merem írni, mióta nem volt szex. Egyre inkább azt érzem, hogy én már csak egy zavaró tényező vagyok és neki csak a babázás eléréséhez voltam szükséges. Próbálok figyelmes lenni vele, de már nem bírom. Mit tanácsoltok?
2013. máj. 24. 08:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
Tudtam hogy le leszek pontozva, mert megmondtam a frankót...-.-" de az az érzésem, hogy a kérdező nem a t.ökét vakargatta hanem megpróbált mindent ami lehetséges! Egyedül nem megy, ugye!
2013. máj. 24. 09:59
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Az jelenthetne még egy megoldást Kérdező, ha a feleséged valahogy rá lehetne szorítani, hogy a gyerek másfél-két éves korában húzzon vissza dolgozni... hogy a nap nagy részében másfajta hatások és ingerek is érjék, ne csak a baba...
2013. máj. 24. 10:19
 23/31 anonim ***** válasza:
82%

Úgy írom ezt, hogy én is nőként beleestem ebbe a hibába, mondjuk csak pár hónap volt és a párom előbb lépett a tettek mezejére, így sikerült kijönnöm belőle és ma már tudom, hogy milyen hülye is voltam. És nem, nem csak donornak kellett a férjem, így alakult, ezt sokszor az ember nem tudja koordinálni. Ez benne az ijseztő.

Hívjál át gyakran magatokhoz embereket, hogy érezte, még mindig van más élet a babán kívül. Érdemes úgy, hogy a baba már lefeküdt, így nem körülötte forog a vendégség, a beszélgetés.

Hívd át meglepetésszerűen a nagymamt és vegyél 2 színházjegyet, hogy most öltözz fel szépen, kikapcsolódunk. Ne ötletként vesd fel, mert azt könnyű visszautasítani. Legyen tény, hogy itt vannak a jegyek, megyünk.

Járjatok el étterembe akár gyerekestül, menjetek el kávézni, "kényszerítsd" emberek közé.

Lepd meg egy szép ruhával, vagy egy kozmetikai, fodrász kuponnal.

És amit már írtak, vedd ki a gyereket a kezéből (konkrét és átvitt értelemben is), fürdesd, játssz vele, vidd el sétálni miközben odahívod a feleséged egy barátnőjét, hogy addig beszélgessenek. Beszélj a családjával, barátaival erről, hogy gond van és segítsenek ebből kimászni a feleségednek.

2013. máj. 24. 10:59
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő is hálás lesz érte idővel. Kitartást és ne add fel. Szépen fokozatosan kell, és vissza fog térni hozzád. Ha nem, akkor az szomorú, és akkor lépni kell. De ez nem egyik napról a másikra megy. Adj időt neki. Utolsó voltam
2013. máj. 24. 11:01
 25/31 Amado atya ***** válasza:
62%

Igen, jól látod, jól írtad le az utolsó előtti mondatodban -tényleg csak a babázás eléréséhez kellettél neki (pedig ahhoz elég lenne egy fazéknyi víz és bab is, hehe :) ), innentől kezdve nagyrészt "zavaró tényező"-ként funkcionálsz.

(Jaj, de ismerős a helyzet... csak nekem nem hogy nem adta oda a gyereket, hanem ha otthon voltam, minden sz*rt-bajt rám zúdított, hogy én csináljak, mert "ő nem tud pihenni" [holott egész nap a nagy semmit csinálta otthon]).

Én meguntam, leléptem... Jövő év közepén fizetem az utolsó gyerektartást. :) :D

2013. máj. 24. 13:21
 26/31 anonim ***** válasza:
Ültesd le, és határozottan mondd meg neki, hogy BAJ VAN. Hogy már mások is látják, hogy nagyon zavar, hogy téged már le sem toj. Csak határozottan!
2013. máj. 24. 18:21
 27/31 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Utolsó, ezzel az a baj, hogy hiába szembesítenek ezzel, az ember ilyenkor nem érzi így és egyszerűen nem érti, hogy mit akar a másik. Ezért kell neki segíteni. Itt a megbeszélés sajnos nem sokra megy, mert az ember annyira "beleszokik" ebbe az állapotba, hogy nem tud magától kijönni, nem találja a kiutat, a megoldást. Tényleg saját tapasztalatból írok. Olyanokat írtam, amiket a férjem csinált, és nálam használt. Persze még sok-sok apróság a hétköznapokban ugyanúgy számít.
2013. máj. 24. 19:45
 28/31 anonim ***** válasza:

Hi!

Addig amíg ö észre nem veszi hogy nagy a baj addig semmit nem tudsz tenni!!!!

Nálunk is ez volt, ill van a 3. éve, és csak most jutottunk el oda hogy tanácsadóhoz forduljunk

2013. jún. 1. 07:35
 29/31 anonim ***** válasza:
Lett változás?
2013. jún. 27. 22:50
 30/31 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi a helyzet?
2013. jún. 28. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!