Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem már csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem már csak az anyaszerepnek él, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A lányunk most egy éves. A feleségem korábban csinos, mosolygós nő volt, de az utóbbi időben ez sajnos megváltozott. Elajándékozta a magassarkú cipőit, szinte csak melegítőt hord. A hálóruháit flanel nagyihálóingekre cserélte. A lányunk keresztelőjén ugyanolyan kosztümben volt, mint a nagymamám. Tegnap pedig levágatta a hosszú, hullámos haját, de nem fiatalosan rövidre, hanem olyan régimódi, daueroltra. A gyerek körül semmiben nem enged segíteni, szinte a kezembe sem akarja adni, soha nem bízta még senki másra. A lányunkkal alszik, le sem merem írni, mióta nem volt szex. Egyre inkább azt érzem, hogy én már csak egy zavaró tényező vagyok és neki csak a babázás eléréséhez voltam szükséges. Próbálok figyelmes lenni vele, de már nem bírom. Mit tanácsoltok?
2013. máj. 24. 08:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
25%

9-es

Ha-ha-ha-ha ez marha jó!

2013. máj. 24. 09:08
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz. Próbáld valahogy észhez téríteni, pl hanyagold el te is egy kicsit, foglalkozz egy ideig mással. Ettől általában észhez szoktak térni, hogy valamit nem jól csinálnak. csak arra vigyázz, ki ne szeress belőle. Mert ez sajnos elég kiábrándító.
2013. máj. 24. 09:17
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus anyuka lett belőle. Sosem értettem, minek kell a gyerekkel aludni, ha van gyerekszoba, a feleség aludjon a férjjel. Én is azt érzem, hogy te egy kiváló donor voltál, a továbbiakban nem tart igényt rád.

Én a helyedben ezeket elmondanám neki, és döntés elé állítanám. Ha nem hajlandó továbbiakban a feleséged lenni, akkor felesleges próbálkoznod, válhatok szét.

2013. máj. 24. 09:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Húha, ez nagyon rossz így. Sajnos nem csak a házasságotokat teszi így tönkre, hanem ha nem változtat (már pedig szerintem nem fog), akkor a gyerek életét is megkeseríti. Ha semmi nem használna, én elválnék tőle. A gyereknek a legrosszabb, hogy együtt él az apjával, aki lényegében kívülálló.
2013. máj. 24. 09:28
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha ezek igazak, amiket leírtál és ennyire betegesen csak az anyaságnak él, akkor nem fogja érdekelni, ha ultimátumot adsz neki. Nem fog változni attól, ha megfenyegeted válással, vagy azzal, hogy szeretőt tartasz.

Szerintem a gyenge pontja, a gyerek felől kellene "támadni", hátha akkor észhez térne. Ha egyben akarod tartani a családodat és ezt a házasságot, akkor ne kívülállóként nézd őket, hanem kezdj el első körben apa lenni. Mi az, hogy szinte a kezedbe sem akarja adni? Vedd fel és kész. Etetsd meg, fürdesd meg. Ellenkezik a feleséged? Legyél határozott, hogy márpedig ma te fürdetsz. Persze nem feltétlenül a fürdetést kell választanod, mert ha tudod, hogy így csak sírna a gyerek akkor még rosszabb lesz. Lehet olyat is, hogy hétvégén elviszed a gyereket sétálni, vagy játszótérre. Kérdezd meg a feleségedet, hogy ő is elmegy-e veletek, de te döntsd el, hogy hova mentek, mikor mentek, te irányíts. Legyél családfő. Ez csak egy ötlet, hátha észhez tér.

Egyébként ezt az egészet csak addig tudja majd csinálni, amíg vissza nem megy dolgozni.

16/31 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálnám másfelől közelíteni a dolgot. Mondjuk mutatnék neki csinos anyukákról képet, hogy ő nem érzi, hogy igénytelen lett. A kislány is jobban örülne egy fiatalos csinos anyukának, mint egy slamposnak. Megkérdezém tőle nem érezné jobban magát, ha pl viszi a gyereket az óvodába megnéznék, hogy milyen csinos anyukája van ennek a kislánynak, vagy inkább azt szeretné azt higyjék a nagymama hozta a gyereket...

Azért írom, hogy efelől próbálj közelíteni, mert ha gyerekmániás előbb hatsz rá a gyereken keresztül. Persze a többi gondot ez nem oldja meg, de pl próbálj összebeszélni nagyszülőkkel és egy étvégére elutazni a feleségeddel, étterembe vinni, stb.

17/31 anonim ***** válasza:
54%
ha szereted a feleséged légy türelmes,beszélgessetek sokat,igenis vedd ki a gyermek gondozásából a részed...szerintem a közös élmények közelebb hoznának titeket újra...anyaként mondom megértelek ez tényleg nem lehet neked könnyű...de a feleségednek szüksége van a segitségedre,hogy kijöjjön ebből az állapotból...sajnos a nőket tényleg "megbolondíthatja" a terhesség,a szülés,a hormonok,a lelkiállapot...sok szerencsét és még kitartást kivánok
2013. máj. 24. 09:30
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

Én elhagynám a p.icsába...van egy férje is!!

Én férjnél vagyok, való igaz, terhessêgem alatt nem adtam a legjobbat szerintem, nem éreztem jól magam, most, hogy megszültem, mintha én is megszülettem volna, festem újra magam, szexin öltözök, kívànom a férjem iszonyatosan!;) nem hagytam el magam, nem csak anya vagyok, szül.u.depresszió ide vagy oda!:))

2013. máj. 24. 09:43
 19/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudjátok (akarjátok) egy délutánra nagyszülőkhöz elvinni a kicsit és kettesben lenni és beszélgetni?
2013. máj. 24. 09:50
 20/31 anonim ***** válasza:
80%

A 15-16 szerintem nagyon jó ötleteket írt, ezeket mindenképp kipróbálnám. Azt is, hogy az anyukája is beszéljen vele.

De van egy olyan érzésem nekem is, hogy te csak donornak kellettél :(

2013. máj. 24. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!