Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a nyitott házasság?
Azok a gyava emberek szovetsege akik nem vallalnak egy uj kapcsolatot es hazajarnak anyucihoz.
Az ember nem allat nem kotelezo a nemi osztoneit kielegiteni mindenkivel aki ranez.
Huseg egy valasztas az egyen valasztasa a hazassag lenyege a masik tisztelete.
A nyitott hazassag kovetkezmenye nemi betegsegek HPV nem kivant terhessegek stb. hiszen egy anticonceptie soha nem 100%
Aztan jon a GYIk kerdes kie a gyerek megtartsam vagy sem
A nyitott házasság, ha a felek kellő érettséggel rendelkeznek, egy nagyon jó élmény lehet. Gazdagíthatja a házasságot, és a felek már meglévő bizalmát erősítheti. Stb.
Vannak akik megpróbálják és tudják magukat jól érezni, mások belebuknak.
De ha valakinek a nyitott házasság "miatt" ment tönkre a kapcsolata, ott valami eleve nem volt rendben.
De a legtöbb ember amolyan falusi bunkóként áll hozzá a dologhoz, és fontosabb neki a saját kis önérzete, mint a párja boldogsága. Vagy az, hogy bele merjen vágni valamibe, ami bár kockázatos, de érdekes lehet. Vagy eleve nem elég érettek hozzá. :D
Bár ez csak az én véleményem.
És nem uszítani akartam senkit, vagy megmondani hogy szerintem ez egy jó együttélési forma. Egyszerűen vannak akik tudnak ebben működni, nem értem miért szólják le őket azok, ,akik még sosem próbálták, vagy mi alapján ítélkeznek?
talán a házasság szóval van gondjuk. mert az eredetileg azt jelenti, hogy képesek együtt otthont teremteni (házaspár).
de ebben az esetben üres az otthon s mindkettő másik otthonban van.
vagy csak nappal kefélnek fére s este békében együtt vannak?
ez hogy van?
én nem vagyok szakértő.
erre mondta volt kollégám:
jóni jó, a kérdés csak az hogy mire?
kedves első válaszoló!
te nagyon rosszul vagy tájékozódva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!