Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Találtam egy sms-t . (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam egy sms-t . (? )

Figyelt kérdés
8éve együtt vagyunk,3éve házasságban.Kb.1hónap múlva érkezik a közös gyermekünk.Tegnap hajnalban párom telefonja folyamatosan csörgött.Ő kinyomta,én nem bírtam visszaaludni.Nem volt szép,de megnéztem a telefonját,kimentem a konyhába.A következő üzenetet láttam : " Ő ugyanúgy a te gyereked is,nem fogod megúszni". Ledöbbentem.Váljak,vagy most mit csináljak ? Hogy fogom így megszülni a gyerekemet,idegsokkosan ?
2013. máj. 22. 05:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálj?

Kérdezz rá!

2013. máj. 22. 10:13
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát van nyomod, van egy egy telefonszámod! Ezen a nyomon kell elindulni! Derítsd ki, hogy valóban jó helyre landolt-e az sms, illetőleg, hogy ki/mi áll a háttérben! Csak okosan, a férjed a tét! és a családod!
2013. máj. 22. 10:20
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Nemértem mit kell nyomozgatni?? Ahol nem lehet egyenesen rákérdezni megbeszélni az nem is nevezném kapcsolatnak...
2013. máj. 22. 10:25
 34/47 anonim ***** válasza:
35%
A kérdezőtől egy válasz sem érkezett,tehát KAMU
2013. máj. 22. 10:58
 35/47 anonim ***** válasza:
65%
Mikor írna? Iskolában van délelőtt:)
2013. máj. 22. 11:53
 36/47 anonim ***** válasza:
87%
vagy esetleg dolgozik? (van aki dolgozik az utolsó hónapban is)
2013. máj. 22. 11:58
 37/47 anonim válasza:
Nekem is az volt az első gondolatom a kérdés olvasása közben, hogy bepánikolt. Még semmi sem biztos! Kérdezz rá, aztán majd a válaszon elgondolkozol. Bírom, hogy az emberek olyan dolgokon idegeskednek, amiről még szinte semmit sem tudnak. Majd ha már kiderült, hogy baj van, na majd akkor ráérsz idegeskedni!
2013. máj. 22. 12:10
 38/47 anonim ***** válasza:
hívd fel a telefonszámot amiről az smst küldték.. utána ha már megtudtál valamit úgy tudsz a férjed elé állni,hogy nem tudja letagadni,ha esetleg igaz..de hát ha igaz az nagyon durva...lelkiismeretfurdalás nuku...szart rá,alszik tovább..érdekes hozzáállás...szép példát állít a születendő gyerekének...
2013. máj. 22. 12:37
 39/47 anonim ***** válasza:
Mindenképp írj, mert érdekel mi volt!
2013. máj. 22. 12:39
 40/47 anonim ***** válasza:
kiváncsi leszek
2013. máj. 22. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!