Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy sms-t . (? )
"Régen ha valami nem működött megjavították, nem pedig eldobták..."
Nos igen, teljesen egyetértek ezzel, pedig csak huszonéves vagyok. Jó lenne, ha a sok érzelmi "analfabéta" ember megtanulna újra kommunikálni egymással, máris egyszerűbb lenne az élet....
Szerintem se volt jó a válaszod sorolom miért:
1. Neked más az értékrended, senki se kérdezte erről a véleményed. (mármint te mit csinálnál a férj helyében)
2. Nem ez volt a kérdés
3. Hülyeséget irkálsz, mivel a kérdező nem csak úgy random kutakodni kezdett, hanem miután éjszaka ZAKLATTA őket valaki, tök mindegy melyikük telefonján, hadd legyen már annyi kíváncsiság benne, hogy megnézi ki ír hajnali 3-kor, ki van olyan bunkó, hogy felkelt egy lassan minden órás kismamát, nem érdekelve, hogy mindketten felkelnek az sms hangra.
Amúgy az is lehet, hogy valaki szórakozik, ha nem téves. Mármint kölkök.
"1. Neked más az értékrended, senki se kérdezte erről a véleményed. (mármint te mit csinálnál a férj helyében) "
Elég baj, hogy a normalis értékrend - a nem kutakodni mas telefonjaban, levelekben- ezek szerint csak rám jellemző itt.
"2. Nem ez volt a kérdés "
Na ebben igazad van.
"3. Hülyeséget irkálsz, mivel a kérdező nem csak úgy random kutakodni kezdett, hanem miután éjszaka ZAKLATTA őket valaki, tök mindegy melyikük telefonján, hadd legyen már annyi kíváncsiság benne, hogy megnézi ki ír hajnali 3-kor, ki van olyan bunkó, hogy felkelt egy lassan minden órás kismamát, nem érdekelve, hogy mindketten felkelnek az sms hangra. "
Ez nem mentség, mar ne is haragudj. Épeszű ember, ha ilyen történik, megkérdezi a párját, hogy Pisti, ki a fene hívogat hajnalban? nem pedig kioson a konyhába, hogy megnézze az smseket. Pláne, ha hívtak a férjet, nem smst küldtek, ugye,...
"Amúgy az is lehet, hogy valaki szórakozik, ha nem téves. Mármint kölkök."
Na, milyen érdekes, hogy a végen nekem lesz igazam. Ha szórakoznak, hogy áll meg az "ura" elott, hogy milyen jogon olvasgatta az üzeneteit?
A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
Én simán megállnék az "uram" előtt, mivel nálunk nem tilos megnézni egymás dolgait (nem szoktuk, de ha megtennénk, nem dobnánk ki egymást mint macskát sz@rni, mivel NINCS titkolni valónk. Ha megkérdem:
"Édesem, tegnap kaptál egy elég furcsa SMS-t ki a fenéé ez a szám? Kérlek üljünk le és beszéljük meg."
Ő mondja:
"Ááá már napok óta szórakozik velem valaki, biztos kölykök, de az is lehet, hogy téves a szám. Felhívhatod ha az megnyugtat."
NÁLUNK így zajlana ez a beszélgetés, persze előfordulhat, hogy másnál másképp. Szóval én így állnék oda elé. Kérdés?
Nade itt nem ez a helyzet, hiszen a kerdezonek ki kellett mennie a konyhaba hozza, tehat naluk nincs ilyen belenezhetsz a telefonomba dolog.
Mellesleg a hazassagban is van enyem, tied, nem minden kozos....
"Ő kinyomta,én nem bírtam visszaaludni.Nem volt szép,de megnéztem a telefonját,kimentem a konyhába.A következő üzenetet láttam : " Ő ugyanúgy a te gyereked is,nem fogod megúszni". "
1. kitől jött az üzenet?
2. az üzi vonatkozhat a kérdező meg nem született gyerekére is simán, pl aggályai vannak, hogy milyen apa lesz, és fosik tőle, valaki meg félrészegen elküldte neki ezt az üzit. Mondjuk az egyik kollégája.
úgyhogy amíg az első kérdésre nem tudjuk a választ, nem annyira érdemes kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!