Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Találtam egy sms-t . (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam egy sms-t . (? )

Figyelt kérdés
8éve együtt vagyunk,3éve házasságban.Kb.1hónap múlva érkezik a közös gyermekünk.Tegnap hajnalban párom telefonja folyamatosan csörgött.Ő kinyomta,én nem bírtam visszaaludni.Nem volt szép,de megnéztem a telefonját,kimentem a konyhába.A következő üzenetet láttam : " Ő ugyanúgy a te gyereked is,nem fogod megúszni". Ledöbbentem.Váljak,vagy most mit csináljak ? Hogy fogom így megszülni a gyerekemet,idegsokkosan ?
2013. máj. 22. 05:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
80%

Én sem értem miért baj, hogy belenézett. Nem kutakodás volt, egyszerűen csak kíváncsi volt, hogy ki az a paraszt, aki nem hagyja őket aludni.

Egyébként sem értem ezeket a "ha nézegetné a telefonomat, akkor már nem lenne párom" dolgokat.

Nem szoktunk kutakodni egymás után, mivel nincs titkolnivalónk! Ugyanakkor tudjuk mindenhova a másik jelszavát( emailfiókok, bank) és nyugodtan megnézhetné őket, nem lennék érte morcos, mivel nincs titkolnivalónk! Vica versa.

Szóval nincs olyan, hogy kiváglak mint macskát szarni, mivel NINCS titkolnivalónk.

De hát egészségetekre.. Szerencsére nem a ti életeteket élem. :)

2013. máj. 22. 08:38
 22/47 anonim ***** válasza:
23%

A bölcs ember ilyenkor hallgat, mert nem kell sok ész hozzá, hogy tudd, a másik liba erölködik és zsarolja.

Ha eszed van, hallgatsz és nem kezded a szokásos ostoba előadásokat, hogy de ki ez/mi ez stb.

kb. ilyen a liba mint itt aki erőszakoskodika gyerek apja után:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. máj. 22. 08:42
 23/47 anonim ***** válasza:
0%
*Ha eszed van, hallgatsz és nem kezded a szokásos ostoba előadásokat, hogy de ki ez/mi ez stb. Akkor lépsz közbe ha megunod a liba erőszakosságát, no meg erölködését.Akkor.De akkor keményen.
2013. máj. 22. 08:43
 24/47 anonim ***** válasza:
94%
Nem olyan rég viccoldalakon láttam kiírva hogy ha jót akarsz szórakozni küldd el egy random számra hogy terhes vagyok és a gyerek a tied. Szóval tényleg lehet, hogy csak valami hülyegyerek szórakozott. Az is lehet, hogy valami kattant liba rászállt a férjedre és így akar keresztbe tenni nektek. Téves szám is lehet. Szóval inkább kérdezd meg tőle.
2013. máj. 22. 08:56
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bármi lehet. Szóval valahogy ki kell deríteni, azt te tudod, hogyan. Nálunk pont ez történt, a lényege az volt, hogy a nő akkor állt elő a "terhes vagyok" kártyával, amikor a férjem szakított vele. Persze nem volt terhes, de időhúzásnak és a mi családunk csesztetésének nagyszerű volt.

Remélem, nálatok félreértésről van szó.

2013. máj. 22. 09:01
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha 8 éve együtt vagytok,akkor illik normálisan kommunikálni,kérdezd meg a párod,mond el,hogy láttad,kapott egy smst,beszéljétek meg,nem rögtön válni kell,nem is értem manapság már rögtön mindenki válna,mert könnyebb,mint megbeszélni,igyekezni megjavítani,simán lehet,hogy ez csak egy poénkodás valaki részéről.Szépen beszéld meg értelmes ember módjára,nem egy hormonzavaros sárkány módjára.
2013. máj. 22. 09:16
 27/47 anonim ***** válasza:
93%

A 24-es válaszában leírtakat nagyon sok helyen olvastam már én is.

Nekem amúgy első blikkre az ugrott be, hogy a férjed bepánikolt, hogy jön nálatok a gyerek, és valakivel ezt megbeszélte, az írta neki ezt az sms-t (lehet nem is nő!)

Én kideríteném kié a szám (hogy egyáltalán környékbeli-e vagy egy az ország másik végében lakó kamasz gyereké)

De nem húznám sokáig, mikor hazajön munkából megkérdezném a férjemet, hogy mi volt ez....

Amúgy én is belenézhetek a telefonjába, sőt ha csörög fel is veszem, ha ő nem tudja, az sms-t is mindig megnézem, vagy ha a közelben van akkor szólok, hogy sms jött, utána megkérdezem ki írt.

Általában banktól jön(közös számla), vagy a munkahelyéről, hogy változás van a beosztással...(mindketten utálunk sms-t írni)

be tudok lépni a fb-jára levelezéseibe (szoktam is, mert előfordul, hogy neki küldtek valamit, ami nekem is kell, és pl továbbítom magamnak, persze utóbb szólok, hogy amúgy ottjártam.)

Én is amúgy azt furcsállom, hogy nyugodtan alszik tovább, miután kinyomta...nem egy bűntudatos férjre utal.

Múltkor volt egy sztori apuval.

Nagyon kellemetlen helyzetbe került. Felhívta egy nő a munkahelye által (valószínű), és belezúgott a hangjába...

olyan félreérthető sms-eket írt neki... megnézte fb-on, aztán milyen szép a szeme..stb (le is törölte apu magát ezek után)

Anyunak nem merte elmondani, nekem mondta, mert nem tudta kitörölni a számot a telefonról (engem meg még vagy 5 számot letiltott a sim kártyája.. kiírja hogy védett és nem lehet törölni, próbáltuk másik készülékbe áttéve, és úgy sem)

a neve: ne vedd fel (:D)

elküldte már, hogy hagyja békén, fél évig zaklatta...

ne egyből a válás ugorjon be, kommunikáljatok.

2013. máj. 22. 09:41
 28/47 anonim ***** válasza:
71%

Offolok:

A házasság arról szól, hogy mi ketten leszünk egy. Ez nyilván nem jár azzal, hogy a saját egyéniségünket feladjuk, és természetesen a továbbiakban is megmaradunk saját magunk, de akivel mindennapjaimat élem, megosztom a nyűgjeim, ha beteg vagyok: ellát, beengedem a testembe, ott nincs titkolnivaló. Az én emailjeimet, facebook oldalam megnézheti, a telefonomat használhatja és az sms-em olvashatja.

Aki ezeket rejtegeti, és kikéri magának, annak rejtegetnivalója van, vagy nem bíznak egymásban. Nem ez a normális hozzáállás. Na ilyen házasságban nem szeretnék élni.

2013. máj. 22. 09:49
 29/47 anonim ***** válasza:
87%

Csak higgadtan.Dehogy válsz, hiszen még azt se tudod,mi történt.

Bár a "nem fogod megúszni",nemigen félreérthető,de lehet éppen más magyarázat is rá...

Mindenképp beszélj a férjeddel.

És írd meg ,mi volt....

2013. máj. 22. 09:57
 30/47 anonim ***** válasza:
29%
kamuszagú a kérdés
2013. máj. 22. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!