Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miből jöttetek rá, hogy megcsal a férjetek/szerelmetek/párotok?
Én sem értem, hogy miért kell ilyet mondani a másiknak.
Igen, több mint valószínű, hogyha megcsalnám a páromat, akkor azt nem tudná meg. De nem akarom megcsalni! Meg sem fordul a fejemben! Akkor meg miért mondanék ilyet?!
Csak azt éri el az ember vele, hogy elülteti a bogarat a másik fülében. Sose tudná meg, hát akkor már megcsalt?! Vagy sosem tudnám meg, akkor mikor fog megcsalni?!
Néha mondd olyat a párom mikor bulizni volt, én meg kérdeztem, hogy milyen volt, hogy (többen mentek barátok) találkoztam 3 lánnyal, akiket felcsíphetett volna, de megmondta nekik, hogy nem, mert barátnője van, stb, stb.
Szóval elmondja, hogy mekkora hőőős volt, hogy nem bújt ágyba mással, mert engem szeret.
Valakinek ez furcsának tűnhet, de én tudom miért csinálja és csak mosolygok rajta. :) Néha kell legyezgetnie a hiúságát, hát én nem rontom el a játékát.
Na de azért ettől teljesen más, ha azt mondaná egy buli után, vagy csak úgy spontán bármikor, hogy ha megcsalnálak, sose tudnád meg. Miért, meg akarsz csalni?!
Szóval ez annyira gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!