Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok ti szoktatok azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok ti szoktatok azon féltékenykedni ha mondjuk a férjetek munkatársának nagyobb a melle fiatalabb vagy ilyesmi és hogy attól féltek biztos ráhajt v. Megtetszik a párotoknak?

Figyelt kérdés
Azoktol kérdezem akik nagy szerelemből mentek férjhez
2013. máj. 20. 15:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
Kedves kérdező, sajnos a félelmed nem alaptalan. És üzenném a sok biztosra veszem hogy az én párom nem csalna meg emberkének. Ti melyik bolygón éltek? Míg ki nem derül, mindenki tűzbe tenné a párjáért a kezét, aztán jön a sírás rívás. Minden megcsalás úgy indul hogy nem derülhet ki, aztán az esetek 90% bukta van.
2013. máj. 20. 18:02
 22/29 anonim ***** válasza:

łedves #19, nem azt mondom, hogy mindenki féltékenykedik, hanem azt, hogy sokan nem őszinték a válaszadásban.

Máskülönben érdekes lenne a statisztika, hogy a kérdezők egytől egyig féltékenyek, a válaszadók meg egytől egyig nem azok.

2013. máj. 20. 20:12
 23/29 anonim ***** válasza:

Én párom nők között is dolgozik, azaz nagyon sok emberrel dolgozik, találkozik napközben, mert olyan a munkája. Viszont én félek oda bemenni, mert ha hiszitek ha nem, én csak párszor voltam bent, de nem hogy a páromra ráhajtottak volna a nők, hanem rám.

Viccesen hangzik, de az óta nem hagyják békén szegényt, hogy mikor "hoz" már be megint engem, mert látni akarnak. Volt már máshol is olyan, hogy csaj konkrétan "úgy" nyomult rám.

Én soha nem kezdenék nővel, semmilyen ilyen hajlamom nincs. A páromat nem csalnám meg soha senkivel.

2013. máj. 21. 09:00
 24/29 anonim ***** válasza:

Igen, itt általában az emberek 99,9 százaléka veri a mellét, hogy ő aztán soha de soha nem lenne féltékeny senkire, mert hogy bizalom ilyen meg olyan. Én ebben nem hiszek. Aztán meg teszitek ki sorban a kérdést, hogy "jaj késett 5 percet, szerintetek megcsal?"

Aha. Ja. Persze.

2013. máj. 21. 09:02
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát kedves kételkedők, ezennel lerombolom a statisztikátokat. 29 éve élek házasságban, és soha nem csaltam meg a feleségem.

Hihetetlen, ugye?

2013. máj. 21. 09:21
 26/29 anonim ***** válasza:

A 99,99% nem egyenlő a 100%-kal.

Érted?

2013. máj. 21. 10:00
 27/29 anonim ***** válasza:

Isten ments....ilyen házsártos házisárkány nem szeretnék lenni:) milyen keserü életem lenne, ha azon aggódnék, hogy a párom rámozdul e a nagyobb mellű kolléganőjére...vagy bárki másra, akinek nagyobb a melle:D:D:D...nem:) aki tudja vigye...de erre nem igen látok esélyt:) engem szeret, velem akarja leélni az életét, én meg ezt ugye elhiszem neki és bízom benne!:)

24L

2013. máj. 21. 13:20
 28/29 anonim ***** válasza:

Hogy sikerült a statisztikát felállítani? Megkérdeztél 10.000 férfit, és abból 9999 azt mondta, hogy igen, és 1 nem?

Tudod, a férfiak sok mindent megbeszélnek egymást között. Nem egy barátom él hűséges párkapcsolatban, és a feleségét szereti, tiszteli annyira, hogy hűséges marad hozzá.

2013. máj. 21. 14:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerinted a nagymellűeket nem csalják? :))
2013. máj. 21. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!