Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok ti szoktatok azon féltékenykedni ha mondjuk a férjetek munkatársának nagyobb a melle fiatalabb vagy ilyesmi és hogy attól féltek biztos ráhajt v. Megtetszik a párotoknak?
szoktam. ezért aztán a nászéjszakám kiheréltem a férjem, biztos, ami biztos.
Most komolyan, tényleg ilyen buta nők vannak? A francért mentek hozzá valakihez, ha ennyire nem bíztok benne? Napok óta csak ilyen kérdésbe botlok, jaj, vajon megcsal, satöbbi.
Eszembe se jutna, mert a párom tényleg nem olyan. Amúgyis a pici melleket szereti (nekem inkább nagy, de azért nem panaszkodik :)).
Annyi minden miatt tudok stresszelni, van egy félig-meddig még építés alatt álló házunk, nem érnék én rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni akkor se, ha a párom nem lenne olyan, amilyen :P
Én azt irtam hogy attol felek megtetszik neki, és hogy a nő hajt rá. Nekem az is fjó lenne ha mondjuk megtetszene neki.
És azért írtam hogy a nagy szerelemből házasuloktol kérdezem mert 1. Férjemnél sose féltékenykedtem mert szerelmes voltam ugyan belé főleg az elején de nem az a nagyon nagy szerelem volt részemről.
Meg most hazasodott egy ismerősöm ahol szeretik egymast de nem nagy szerelem mivel jo barat ez nem titok. Es van tóbb kapcsi akit tudok hogy szeretik egymast de nem az a hatalmas nagY szerelem és ők nem is féltékenyek. Meg mint írtam esre én sem voltam féltékeny
Ha a tiédet fogdossa és nem másét, akkor mitől félsz? Te tényleg azt gondolod, hogy csak a mellméret számít? Nekem is nagy melleim vannak, de ha lennék olyan bolond, hogy féltékenykedéssel fárasztanám magamat és a páromat, akkor nem a mellek miatt tenném.
Oké, hogy a férfiak máshogy működnek, mint a nők, de azért ne állítsuk már úgy be őket, mint akiket csak a farkuk hajt és nem képesek gondolkodni!
32/N
Olyan vicces, hogy a válaszadók ilyenkor mind verik a mellüket, hogy ők így meg úgy nem féltékenyek.
A rossebeket nem azok!
Én nem vagyok önbizalomhiányos, a férjemben is megbízok, mégis félek attól, hogy valaki nyomulhat bent rá. Tudom, hogy soha nem csalna meg, de maga a helyzet nagyon dühítene, hogy egy nő ennyira palira akar venni engem.
"Olyan vicces, hogy a válaszadók ilyenkor mind verik a mellüket, hogy ők így meg úgy nem féltékenyek.
A rossebeket nem azok!
Én nem vagyok önbizalomhiányos, a férjemben is megbízok, mégis félek attól, hogy valaki nyomulhat bent rá. Tudom, hogy soha nem csalna meg, de maga a helyzet nagyon dühítene, hogy egy nő ennyira palira akar venni engem."
Tehát azért, mert te féltékenykedsz, biztos az is féltékenykedik, aki azt mondja, hogy nem?
a férjem munkahelyén csak pasik dolgoznak, így nincs ilyen gondom.
ha nők is lennének, az sem érdekelne különösebben. tudom, hogy nem azért vett el mert nagy melleim vannak, és bármi ilyesmi. ha pedig valaki ráhajt, akkor a férjem lepattintja. ha esetleg mégsem, akkor nem is kár érte.menjen.
bizalom!!! enélkül nem sokra mész egy kapcsolatban. ha nagyon kimutatod a féltékenységedet, a férjednek előbb utóbb elege lesz.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!