Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy feleségetek/férjetek szinte lenullázza életenergiátokat puszta jelenlétével?
23:39: hogy érted? mit alkalmazott?
Nekem nem a párommal, de vannak ilyen emberek, elkerülöm őket, ha tehetem.
A párommal nem, de más emberekkel már éreztem. Szerintem nem kéne itt energiavámpírt kiáltozni, biztos van valami sokkal egyszerűbb ok. Nem lehet, hogy annyira megromlott a házasságod, hogy már neked mindegy, csak ne legyél a közelében? Aztán meg mindig elmegy az életkedved is, hogy ennyire rossz köztetek minden? Vagy esetleg ő egy nagyon nehéz időszakon megy át és ezért rád teszi ennek a tehernek egy részét, csak már te sem bírsz többet?
Persze, ez utóbbira már egyesek energiavámpírt kiáltoznának, de ez bárkivel előfordulhat. Mindenki kerül nehéz helyzetbe, meg kell találnotok a kiutat.
Köszi a válaszokat!
(én is) Meglepődtem, hogy nem vagyok evvel egyedül.
Egy ideje úgy érzem, puszta jelenlétével is totál lehangol. Annyira rossz kedvű, ideges, hogy sugárzik belőle. Ha kitűnő, jó kedvem van akkor is képes pár perc alatt lehangolni engem is. :-( Hiába próbálom felvidítani, hiába próbálok kedves, humoros lenni, semmit nem ér. :-(
Tartok tőle, hogy válás lesz a vége :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!