Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Élnétek tovább egy boldogtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek tovább egy boldogtalan házasságban, csak hogy a gyerek boldog legyen?

Figyelt kérdés

Igazából a gyerek érzéseit nézem csak. Imádja az apját, én viszont már régen csak sínylődök ebben a kapcsolatban.

Megéri szerintetek egy életen át küzdeni, lemondani, boldogtalannak lenni (a gyerekkel ez nincs éreztetve) csak hogy a boldog családi hátteret megteremtsem a fiamnak?

2013. máj. 18. 12:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
80%

Én nem válnék ebben az esetben. Nemsokára visszamész dolgozni, leveszed a felelősség egy részét a válláról, talán változik magától is. Hallgasd végig mindig, kérdezd milyen napja volt, csinálj programokat hármasban, kettesben. Nem kell ehhez pénz elmentek sétálni, játszóra, együtt fürdetitek a gyereket, olvastok neki különböző hangokon. Egy két éves mellett rengeteget lehet bohóckodni, ami összehozza a párokat. Néha küld el barátaival valahová, legyetek kettesben. Légy egy kicsit kreatív, ha már ő nem. Viszonozni fogja.

Meglátod később hogy van e eredménye, akkor még válhatsz.

2013. máj. 18. 13:48
 22/34 anonim ***** válasza:
71%

ez nem nagy bun ez siman helyrehozhato kozos hetvege kozos program kozos beszlegetes kell hozza.

Ha elvaltok minden csak roszabb lesz es nem biztos a kovetkezo kapcsolatodban nem ua hibat fogod elkovetni.

Sajnos egy kapcsolat mindig ketton all vagy bukik soha enm egy ember felelos a kapcsolat mukodesert.

Kivancsi lennek o mit mond valoszinuleg azt o kidolgozza a lelket ertetek es te nem ertekeled semmibe veszed es csak a fulet ragod es soha nem vagy kedves hozza pedig o csak kicist pihenne.

Tehat tessek osszeulni es ertelmessen elbeszelgetni hogyan tovabb miert mit es hogyan lehet ebbol kimaszni.

Van megoldas csak akrni kell.

Meg gey kerdes?

Mikor voltatok kettesben egy egesz estet gyertyafeny vacsora romantika jegyeben? Mikor mondtad neki utoljara mennyire tiszteled amiert dolgozik ertetek?

Mikor voltal csak neki szep es csinos szexy??

2013. máj. 18. 13:53
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves vagyok, egész életemben én és a tesóm miatt tűrt el mindent anya. Emiatt (meg sok más miatt is) nem is szerettük az apánkat, pénzünk meg nem volt elmenni. Lényegében anya feláldozta magát a semmiért, abban a hitben, hogy nekünk jó lesz, legalább nem kell nélkülöznünk. Nem is igazán voltunk egy család. Volt az apánk meg mi a tesómmal meg anyával. A lényeg, hogy a gyereked úgyis megérzi, ha Neked nem jó, hiába szeretnéd Vele elhitetni. Ahol az anya boldogtalan, ott a gyerek is az lesz.
2013. máj. 18. 13:55
 24/34 anonim ***** válasza:
79%
Ha csak ez a gond, én nem válnék. Mi váltunk, és azóta mid a ketten megbántuk...
2013. máj. 18. 13:58
 25/34 anonim ***** válasza:
71%
Leültél már vele beszélgetni a problémáidról?
2013. máj. 18. 14:01
 26/34 anonim ***** válasza:
71%

17: ez nálunk sem jött be.

Hallottam már mástól is olyan panaszt, hogy váltak volna inkább el, csak ne kellett volna abban a légkörben élni.

2013. máj. 18. 14:03
 27/34 anonim ***** válasza:
71%
Ha végképp nem megy, akkor nem éri meg hosszútávon, mert előbb-utóbb látszódni fog, hogy boldogtalan vagy, rossz a kedved, és a gyerek is megérzi, így hosszú távon ez az ő életét is megkeseríti. (Mondom ezt elvált szülők gyerekeként.) Viszont, amit leírtál problémát, azon szerintem lehetne változtatni, ha megbeszélnétek egymással és próbálnátok rendbe tenni a dolgokat.
2013. máj. 18. 14:05
 28/34 anonim ***** válasza:
51%

1. Ha te boldogtalan vagy, előbb-utóbb a gyerek is az lesz. Itt inkább előbb, mert azt írtad, hogy a férjed kötekedő, veszekedő, problémákat, konfliktusokat kelt ok nélkül.

2. Ha együtt maradtok, a gyerek csak rossz mintát sajátít el. Az én anyám is ilyen "mártír" anya volt; annyi az eredménye, hogy sokáig akaratlanul is hajlamos voltam szenvedni a kapcsolataimban, mert hátha megjavul. Szerencsére túlléptem ezen, de évekbe tellett. Ne tedd ezt a gyerekeddel...

2013. máj. 18. 15:45
 29/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tanácsot! Itt van a hosszú hétvége, azt hiszem leülök vele és megbeszéljük, hogy nekem mi a problémám és hogy neki mi az.

Kérdeztétek, hogy mikor voltunk együtt csak kettesben, vacsora, romantika, stb... (Szex azért van köztünk) Mióta a gyerek megszületett egyáltalán nem! Nincsen aki vigyázzon rá, nincsennek barátok akiktől szívességet kérjek. Igazából azóta vannak ezek a változások az életünkben. De nem hiszem, hogy ennyire érdektelennek kellene lennie velünk szemben.

Mindenesetre kiderítem, hogy mi a probléma... Nekem se jó ez így, mindig csak gyötrődni, hogy mikor milyen kedve lesz, mikor milyen hangnemben szóljak, kérjek tőle valamit.

2013. máj. 18. 16:51
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem átmenetileg be lehet csapni a gyereket, de hosszútávon egy tényleg boldogtalan házasságban a gyerek is megérzi, hogy baj van. De ha látnék valami esélyt, hogy még menthető a kapcsolat, megpróbálnám nemcsak a gyerek miatt, hanem magunk miatt is.
2013. máj. 18. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!