Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Élnétek tovább egy boldogtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek tovább egy boldogtalan házasságban, csak hogy a gyerek boldog legyen?

Figyelt kérdés

Igazából a gyerek érzéseit nézem csak. Imádja az apját, én viszont már régen csak sínylődök ebben a kapcsolatban.

Megéri szerintetek egy életen át küzdeni, lemondani, boldogtalannak lenni (a gyerekkel ez nincs éreztetve) csak hogy a boldog családi hátteret megteremtsem a fiamnak?

2013. máj. 18. 12:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
9es vagyok. Oké, hogy a gyerek érzi a feszültséget, de szerintem akkor sem kell rögtön válni. Azt is meg kell tanítani neki, hogy a problémák elől nem elmenekülni kell, hanem meg kell őket oldani.Ha nagyok akkor is. Persze egy alkesz, semmivel nemtörődöm, folyton ordibáló, kötekedő, mit tudom én milyen apa más. De ha amúgy ha a jellembeli hibái nem nagyok akkor lehet próbálkozni, hónapokig, évikig is. Mert csak van benne valami ha már hozzáment az ember. Legtöbb esetben nem csak az egyik fél tehet a rossz házasságról. Inkább nyitottá kell válni, toleránsabbá válni. Nem minden lenyelni, csak több kompromisszumot kötni kölcsönösen. Nehéz ez ha megfojtanád egy pohár vízben legszívesebben, de túl lehet rajta jutni. Utána pedig már úgy is odafigyelsz arra hogy olyan mély szintre ne jussatok többé. A kisebb hullámok pedig természetesek.
2013. máj. 18. 12:52
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
11-es igaz. Azért lenne jó tudni, hogy mi is a probléma a kapcsolattal, mert nagyon nem mindegy, hogy mi okozza a sínylődést és a boldogtalanságot
2013. máj. 18. 12:56
 13/34 anonim ***** válasza:
41%

A gyerekkel nem kell éreztetni, látja, érzi magától.

Az én apukám meg anyukám nem alszanak együtt, vacsoránál csak velem beszélgetnek, egymással nem, satöbbi.

CSak akkor éri meg, ha tudod, hogy soha, egyetlen egyszer nem fogod a gyerek fejéhez vágni, hogy miatta maradtál. Mert ez a te döntésed, nem az ő kérése. Akkor sem, ha valóban miatta nem lépsz.

2013. máj. 18. 12:57
 14/34 anonim ***** válasza:
32%

Ennél jobban ki sem cseszhetnél a gyerekeiddel.

Mikor felnőnek azt fogják beépíteni az életükbe amit tőled láttak, vagy épp ezért nem mernek majd párkapcsolatot kialakítani. Érezni fogják, hogy valami nincs rendben és ez lesz nekik a normális.

Szeretnéd, ha picikéid kövessék a példádat?

Ha igen, akkor folytasd...

Ha nem akkor mutass nekik jó példát azzal, hogy megmutatod, milyen boldognak lenni.

2013. máj. 18. 13:03
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a véleményem, hogy ezt a gyerek megérzi és hosszabb távon inkább káros. Az, hogy nem érezteted vele, attól még látja, érzi.

A férjeddel beszéltél? Ő tudja, hogy van valami probléma? Ha menthető a kapcsolat és mind a ketten tennétek érte, akkor próbáljátok meg.

Ha nem megy, akkor egy békés válás még mindig jobb, ahol az apának rugalmas a láthatása és ugyanúgy részt vesz a gyerek életében, nem csak kéthetente hétvégén.

2013. máj. 18. 13:04
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt is jó lenne tudni kedves kérdező hogy mi boldogtalanságod oka,mert nyilván ahhoz is igazítanánk a válaszunkat.
2013. máj. 18. 13:07
 17/34 anonim ***** válasza:
16%
Tudom, hogy senki nem fog velem egyetérteni, de amit én látok, azok alapján az a tapasztalatom, hogy a gyereket baromira nem érdekli, hogy a szülei szeretik-e egymást, csak éljenek együtt. Ha megkérdeztek egy gyereket, hogy minden napos veszekedés, vagy apa/anya költözzön el, mindegyik a veszekedést fogja választani.
2013. máj. 18. 13:17
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
17-es hidd el, hogy nem mindegyik. Tapasztalat.
2013. máj. 18. 13:20
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

A veszekedést választja a gyerek???

Meredek kijelentés.

Én gyerekként inkább a könyvtárba mentem zárásig, csak ne kelljen a balhét hallgatnom :( Könyörögtünk a húgommal anyunak, hogy menjünk már valahova, pedig ott csak veszekedés volt, fizikai agresszió nem.

Tök jó 13 évesen gyomorfekéllyel élni. Próbáld ki.

2013. máj. 18. 13:20
 20/34 A kérdező kommentje:

Az ok igazából annyi, hogy az állandó pénzhajhászás közepette nem vette észre, hogy van 1 felesége és 1 gyereke aki 2 éves és imádná az apját. De amikor itthon van, folyton ideges, nincs se ideje se türelme hozzánk.

Nem vagyunk gazdagok, nincsen szülői támogatás ezért van hogy sokat távol van tőlünk. Nem értem hogy hová lett a meghitt kapcsolat amiben éltünk. Megváltozott, nem is ismerni rá. Nem önmaga, így tudnám jellemezni...

2013. máj. 18. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!