Saját gyerek. Igen, vagy nem? Engedjek neki (magamnak? )?
Az előző házasságomból van egy 2 éves kislányom. Elváltam, lassan 1 éve, most új párom van 3 hónapja.
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, 2 hónap után össze is költöztünk, és minden működik. Segít a háztartásban, hazaadja a pénzt, figyelmes, segít a gyerek körüli teendőkben is, nagyon jól megvannak a kislányommal.
Egyik este délutános volt, későn ért haza, Lia már aludt, bement hozzá, megállt az ágy felett, és azt mondta "bárcsak a miénk lenne". Ez kissé megdöbbentett, mert persze iszonyatosan jól esett, és azt is látom, mennyire jól bánik a kislánnyal, de ugyanakkor kicsit meg is ijeszt a dolog.
Manapság kezdek rájönni, hogy bogarat ültetett a fülembe. Még anno a volt férjemmel is volt szó második gyerekről (aztán kiderült, hogy megcsalt, amíg munkanélküli volt, én meg dolgoztam, mint a hülye), és igenis én is vágyok még egy babára. Viszont nem most. Egyrészt szerintem nagyon friss a dolog, alig fél éve mentem vissza dolgozni, a kapcsolatunk is friss, ráadásul most továbbképzésre járok, amiből még 1 év van hátra, nem akarok megcsúszni, befejezném inkább.
Szívem szerint azt mondanám neki, kb fél, vagy 1 év múlva térjünk vissza rá, az nem annyira sok idő, hogy ne lehessen kivárni, de nem is annyira kevés, hogy ne rendeződnének a dolgaink.
Ti mit tennétek a helyemben?
Férfiak, ti hasonló helyzetben mit reagálnátok?
Én a helyedben várnék! Friss a kapcsolat, és ha fél-1 év múlva visszatértekmrá, az pont ideális szerintem!
3 hónap még a lángolás időszaka, várd ki a csendes hétköznapokat!
Nagyon hasonló a helyzetem, kilenc hónapos volt a lányom, mikor elváltam. Azóta van egy párom, akivel majd egy éve együtt élek, ő is nagyszerűen kijön a lányommal és nagyon szereti, és szeretne ő is babát. Beszéltünk róla, és mi is úgy egyeztünk, hogy egy-két évig éljünk együtt, lássuk, minden rendben van-e. Ő is természetesnek vette, hogy nem ugrunk egyből bele gyerekvállalásba, és szerintem a te párod is meg fogja érteni, főleg, ha megmondod, hogy nincs ellenedre az elképzelés, csak szeretnél időt adni magatoknak.
Írhatsz privátot is, ha még szeretnél kérdezni valamit, vagy csak beszélgetni :).
Szerintem reális az egy év várás.
Az en parom soha nem mondott ilyet barcsak ove lenne a kislanyom hiszen 3honapos kora ota neveli.
Nem a biologia tesz apava hanem a napi egyuttlet es torodes.
En helyedbe varnek min 2/3 evet amig osszeszokik a csalad.
Baratnomnek majd minden kapcsolatbol szuletett egy gyereke 5 gyerek 4apatol szerintem nagyon razos es ciki a dolog.
Csak akkor szulj ha mar egy par eve eggyutt vagytok .
Sajnos nalunk nem lessz tobb gyerek mert neki is van mar nekem is ez eleg igy.Mi utazni fogunk kettesben inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!