Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrekacsingat a férjem?
két kisgyerekünk van,nem valami fényes a házasságunk,talán nem érett meg az apaságra,pedig 30 éves.
a jelek amikből arra utalok hogy talán valami nem stimmel:
-elkezdett fogyózni már több ideje,
-nagyon piperkőc lett
-egy héten 2-3 szor eljár bulizni,kocsmázni sokáig,
-facebookja le van tiltva nehogy hozzáférjek
-elmegy itthonról mondja hogy hova,de nem időben ér haza sose hanem több órával később.
-telefonját elviszi magával futáshoz,de azért futás előtt lezuhanyzik(ez elég fura) előtte mindig itthon hagyta
-a számítógépen az előzmények folyton ki vannak törölve,előtte ez sem volt.
és még sorolhatnám,nekem nagyon bűzlik valami,..
teljesen máshogy viselkedik mint előtte..
szerintetek ez jelent vmit?
mellesleg a facebookon be van jelölve 2 nőci,de őket szerintem a presszóból ismeri ahova jár..
szerintetek rémeket látok vagy tényleg bűzlik valami?
gyomorgörcsöm van.
Ha amúgy is rossz a házasságotok, min változtatna, hogy elkezdesz ovis módon nyomozni utána?
Rossz házasság, komolyan felmerül a megcsalás...miért maradsz?
Vagy mi változik, ha kiderül, hogy megcsal vagy sem? Ha nem, akkor maradsz tovább a rossz házasságban?
Utolsónak azért zárójelben megmondanám, hogy ha az én páromról kiderülne hogy megcsalt de változtat a kapcsolatunkon, akkor én azért elgonolkodnék ennyi év után hogy megbocsájtok-e neki...
A kérdőnek sokan ajánlották a KeyLoggert.Én is azt mondom, telepítsd fel a gépre.Nem szép dolog az tény, de ebben az esetben főleg ő ne mondja meg mi a nem szép é szép dolog.Számomra egyértelmű lenne ezekből a jelekből hogy van valaki más is rajtam kívül.
De hogy is mondjam, szerintem minden nő megérzi vagy sejti legalábbis ha nem csak ő van egyedüli nő a hapsija életében.Ezek a jelek szerintem tuti arra utalnak hogy van valami.
Más dolog az, hogy pl a mi kapcsolatunkban, a párom nem jár kocsmázni, főleg nem heti szinten.
Sokat dolgozik, keveset van itthon, és amikor szabadideje van, inkább velem tölti.
Ebből kifolyólag ha megváltozna a viselkedése az nekem egyből feltünne szerintem.De nálatok mivel "ennyire elengedted" ezért kevésbé veheted észre hogy változott a viselkedése.
Mi az hogy le van tiltva a facebookja is előtted?
Jó, nekünk közös vállalkozásunk van a neten a párommal, de mi mindenhová ismerjük a másik jelszavát.Nem lépünk be sehova, de tudjuk hogyan tudnánk belépni..
Ez hogy tetiltja előtted a facebookot, ez neked eddig sem volt gyanús?Te ezt vagyis ezeket eddig miért hagytad?
Nálunk sosincs olyan hogy a máik elmegy valahova, de nem tudjuk hová...főleg úgy hogy azt se tudjuk a másikról mikor jön haza.
A telefon pedig nálunk megint egy olyan dolog, hogy nem dugdossuk a másik elöl.
Ha itthon vagyunk, simán ki van rakva, akkor néznénk bele mikor akarnánk, mégsem tesszük.Azt hiszem ha nincs mit titkoljon az ember akkor nem kell a telefont hordoznia még a wc-re is.
A számítógépen viszont igen-néha néha szoktunk előzményt törtöli, javarészt biztonsági okokból, de egybként ez sem jellemző, pedig egy gépet használunk.
Én azt gondolom, hogy te is tehetsz róla, amiért így elengedted a férjedet, ennyire szabad pórázon van tartva.
Neki nem tetszett otthon valami, vagy csak újdonságra vágyott és ő ezt a rövid pórázt ki is használta.
Félre ne érts, nem azt mondom hogy rövid póráz és figyelgetés a lelke, de ami nálatok van az nem is normális, és a mostani állás szerint szerintem egyértlemű hogy van egy másik nő is...
Na igen, egyik se jó.Aki rövid pórázon van tartva, ki akar törni.ha meg "hosszú a póráz2,elkóborolhat, de azt mondják, engedd szabadon, és ha szeret visszatér...
Kérdező,amit írsz,gyanús ,tényleg, de lehet, van ésszerű magyarázat.Kérdezz rá.
Volt itt nemrégiben egy kérdés, egy kismama gyanakodott a férjére, de szerencsére kiderült, nem csalja meg, de ott is gyanúsak voltak a jelek.
(Off.ha letöltöm azt a programot, hogy tudom megnézni az előzményeket, ha kitörli?Valaki írja már le priviben,mert én nem értek hozzá,de érdekel.)
köszi szépen a millió válaszokat
tegnap elbeszélgettünk kicsit,úgy tűnik nem csal meg,megmutatta a faceebook oldalát is a szemem előtt,előtte nem lett volna ideje törölgetni semmit.
megbeszéltük ,át beszéltük adunk még egy esélyt magunknak ,remélem működik,mert ha nem akkor sajnos búcsú.
nagyon jól estek a sok válaszok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!