Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Félrekacsingat a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrekacsingat a férjem?

Figyelt kérdés

két kisgyerekünk van,nem valami fényes a házasságunk,talán nem érett meg az apaságra,pedig 30 éves.

a jelek amikből arra utalok hogy talán valami nem stimmel:

-elkezdett fogyózni már több ideje,

-nagyon piperkőc lett

-egy héten 2-3 szor eljár bulizni,kocsmázni sokáig,

-facebookja le van tiltva nehogy hozzáférjek

-elmegy itthonról mondja hogy hova,de nem időben ér haza sose hanem több órával később.

-telefonját elviszi magával futáshoz,de azért futás előtt lezuhanyzik(ez elég fura) előtte mindig itthon hagyta

-a számítógépen az előzmények folyton ki vannak törölve,előtte ez sem volt.

és még sorolhatnám,nekem nagyon bűzlik valami,..

teljesen máshogy viselkedik mint előtte..

szerintetek ez jelent vmit?

mellesleg a facebookon be van jelölve 2 nőci,de őket szerintem a presszóból ismeri ahova jár..

szerintetek rémeket látok vagy tényleg bűzlik valami?

gyomorgörcsöm van.

2013. máj. 16. 19:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Vidd el a gyerekeket sétálni, levegőre. Nem tudom mennyi idősek. Kérdezd meg, hogy merre fut, menjetek arra és ajánld fel, hogy ha befejezte a futást, akkor csatlakoztok valahol és sétáltok együtt. Gondolom nem órákat fut. De tényleg a zuhanyzás a meglepő. Kérdezd meg tőle, hogy miért nem utána fürdik?
2013. máj. 16. 19:43
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
7 Ebből már-mivel az irásod alapján nem 1-2 hetes a történet, csak akkor jössz ki viszonylag jól, ha acélkemény vagy.
2013. máj. 16. 19:43
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Ja és amikor tudod, hogy facebook-ozik, akkor hirtelen menj mögé, öleld át, puszild meg a nyakát és közben nézd meg, hogy éppen mit csinál. Ezt többször is megteheted kisebb kihagyásokkal különböző indokokkal.
2013. máj. 16. 19:45
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
11-13-as vagyok. Amikor tudod, hogy ki akar menni, akkor add a gyerekeket valakire, és mond, hogy te is szeretnél most vele menni. De neki hirtelen ötlet legyen, hogy ne tudjon felkészülni...
2013. máj. 16. 19:46
 15/24 anonim válasza:
100%

Egyszerű a megoldás.

Számítógépre telepíts egy keylogger programot, az megjegyez minden üzenetet amit leír.

Kinyomtatod, elérakod, összecsomagolod a cuccát, és lapát.

2013. máj. 16. 19:47
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Én is a keyloggert ajánlom.. apámat így buktattuk le anyával. undorító mit művelt szegénnyel:( egyébként sztem is megcsal..
2013. máj. 16. 19:58
 17/24 anonim ***** válasza:
96%

Barátnőm is keylogger progival buktatta le a barátját, mivel az nem akart semmit bevallani, sőt barátnőmben keltett bűntudatot, hogy ilyesmiket feltételez róla...

Kemény menet volt. :(

Kitartás!

2013. máj. 16. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

Keylogger itt is ment. :D Szégyen, nem szégyen, nem akartam egy rossz, hazug kapcsolatban élni tovább... ha már gerince nem volt elmondani...

Amúgy az első kettő nem feltétlen lenne ennek a jele, én is ezerrel fogyózom és figyelek a külsőmre manapság már, pedig nem csalom párom, de a többi..., hát ja, bűzlik.

Kitartást!

2013. máj. 16. 21:12
 19/24 anonim ***** válasza:
90%

Ok én meg priviben ajánlottam a keyloggert.

Amúgy ha feltelepíted, akkor hiába törli az előzményeket, a progi már eltárolta.

2013. máj. 16. 22:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Neked a Refog personal monitor kell

menj rá a download-ra

Mentsd

kapsz egy olyan fájlt hogy :setup

Nyisd meg és menj az install-ra

2013. máj. 16. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!