Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrekacsingat a férjem?
két kisgyerekünk van,nem valami fényes a házasságunk,talán nem érett meg az apaságra,pedig 30 éves.
a jelek amikből arra utalok hogy talán valami nem stimmel:
-elkezdett fogyózni már több ideje,
-nagyon piperkőc lett
-egy héten 2-3 szor eljár bulizni,kocsmázni sokáig,
-facebookja le van tiltva nehogy hozzáférjek
-elmegy itthonról mondja hogy hova,de nem időben ér haza sose hanem több órával később.
-telefonját elviszi magával futáshoz,de azért futás előtt lezuhanyzik(ez elég fura) előtte mindig itthon hagyta
-a számítógépen az előzmények folyton ki vannak törölve,előtte ez sem volt.
és még sorolhatnám,nekem nagyon bűzlik valami,..
teljesen máshogy viselkedik mint előtte..
szerintetek ez jelent vmit?
mellesleg a facebookon be van jelölve 2 nőci,de őket szerintem a presszóból ismeri ahova jár..
szerintetek rémeket látok vagy tényleg bűzlik valami?
gyomorgörcsöm van.
Egyszerű a megoldás.
Számítógépre telepíts egy keylogger programot, az megjegyez minden üzenetet amit leír.
Kinyomtatod, elérakod, összecsomagolod a cuccát, és lapát.
Barátnőm is keylogger progival buktatta le a barátját, mivel az nem akart semmit bevallani, sőt barátnőmben keltett bűntudatot, hogy ilyesmiket feltételez róla...
Kemény menet volt. :(
Kitartás!
Keylogger itt is ment. :D Szégyen, nem szégyen, nem akartam egy rossz, hazug kapcsolatban élni tovább... ha már gerince nem volt elmondani...
Amúgy az első kettő nem feltétlen lenne ennek a jele, én is ezerrel fogyózom és figyelek a külsőmre manapság már, pedig nem csalom párom, de a többi..., hát ja, bűzlik.
Kitartást!
Ok én meg priviben ajánlottam a keyloggert.
Amúgy ha feltelepíted, akkor hiába törli az előzményeket, a progi már eltárolta.
Neked a Refog personal monitor kell
menj rá a download-ra
Mentsd
kapsz egy olyan fájlt hogy :setup
Nyisd meg és menj az install-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!