Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres a férjetek?
Figyelt kérdés
Hozzá viszonyítva mennyi a ti fizetésetek? Nagy a különbség?2013. máj. 16. 18:15
31/36 anonim válasza:
Most 300 ezret, jövő hónapban kezd máshol 440-ért.
Én munkanélküli vagyok. Ha el is kezdek dolgozni, 100-150 ezernél többet nem keresek meg. Ha a szakmámban helyezkedem el, akkor 80 ezret.
Nagy a különbség, zavaróan nagy.
32/36 anonim válasza:
A férjem nettó 300 ezret én nettó 130 ezret.
33/36 anonim válasza:
100-110, tűzoltó.
Én ugyanennyit kapok, csak nem fizut, hanem gyedet. Amíg dolgoztam, kb egy 10essel kerestem jobban.
34/36 anonim válasza:
Akik ilyen 300-400 ezreket keresnek, mit dolgoznak? Csak kíváncsiságból:)
35/36 anonim válasza:
#31, programozó avagy szoftverfejlesztő
36/36 anonim válasza:
A párom nettó 190-220 között keres + 7ezer e.pénztár + 8ezer kajajegy.
És nettó 115-150között keresek,változó. Volt már 170 is.. de az csak egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!