Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyit keres a férjetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit keres a férjetek?

Figyelt kérdés
Hozzá viszonyítva mennyi a ti fizetésetek? Nagy a különbség?
2013. máj. 16. 18:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
71%

Férjem 300 ezret nettóban, ez még emelkedik/emelkedett az évek folyamán, ahogy előrébb jut, + egyéb juttatások.

Én órabérben vagyok, 80-100 ezer körül keresek, ha olyan a beosztásom...

2013. máj. 16. 21:09
 22/36 anonim ***** válasza:
67%
én csak arra lennék kíváncsi, hogy pl. én miért lettem lepontozva? Az én férjem keres minimálbért, a többit borítékba. Sajnos ez van, volt jobb is, de ennek is örülünk! Tisztességes ember becsületes munkával keresi meg a kenyerét. Vagy az a baj, hogy én keresek többet? Nem a lepontozás érdekel, csak nem értem, hogy ebben mi volt rossz? vagy mi nem tetszik? mi lehet abban haszontalan, ha valaki 200-at keres vagy 500-at ?????
2013. máj. 16. 21:10
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
320at keres, én 120at. Olyan melója van amivel megy egy hétig folyamatosan, utána szinte egy hetet otthon van, vagy letudja délelőtt, és délutánja szabad. Én meg ülök fél8tól fél 5ig egy irodában... Erre mondja ő mindig, hogy nem dolgozni kell, hanem pénzt keresni :)
2013. máj. 16. 21:53
 24/36 anonim ***** válasza:
51%
22 Irigység, mert sok a szolgalelkű nő, aki nem képes ennyi pénzt kiharcolni magának, mert ugye ezért is meg kell küzdeni.
2013. máj. 16. 22:11
 25/36 anonim ***** válasza:
41%
22. Ne pontoztalak le de az adócsalást nem nevezném becsületes munkának.
2013. máj. 16. 22:21
 26/36 anonim ***** válasza:
82%
25: Nem becsületes? Nem az. De ha el kell tartani a családodat ez van. Ha választhatsz, hogy keresel valahol 120at, vagy valahol papíron 80at, de kapsz 150et nem kérdés. Ha emellett/helyett találsz mellékes, ahol szintén összekereshetsz pluszba havi 50et akkor elmész... És a becsületes 120 helyett, seftelsz a főnökkel de kapsz 200at. Persze jobb lenne ezt legálisan, de ha nem lehetséges akkor ez van. Mert mondjuk a feleséged is 100-120at keres, de fel kell nevelnetek 2 gyereket.
2013. máj. 16. 22:26
 27/36 anonim ***** válasza:
65%

az adócsalást azért kikérem magamnak!!!!!!!!!!!! Nem mi választottuk, munkaközvetítő cég, régen nem így volt, sajnos 2 és fél éve bevezették. Nekünk sem jó így, de vagy ez, vagy semmi. Napi 10-11 órát dolgozik érte, fizikai munka és sz@ért h.gyért! Eddig mindent kártyára kapott, de bevezették, hogy nekik ne kelljen adózniuk. Attól, hogy a cég egy szemét, nem kéne azt az embert bántani, aki tisztességgel dolgozik. Sajnos mi nem vagyunk olyan szerencsések, hogy százezreket keressünk, de tudjuk, hogy az tisztességes úton jut hozzánk. És nem azokra célzok most, akik szintén tanultak és keményen dolgoznak a pénzükért. Úgyhogy ismeretlenül így rágalmazni valakit, aki megdolgozik a pénzéért, ma pl . 800 forintot keresett jutalékba, gyorsan szaladj, jelentsd, nehogy elcsalja. Hétvégén megy szombat vasárnap is, az nekünk 16.000 forint plusz, tavaly is így volt, most fogjuk befizetni az apehba érte az adót. Úgyhogy vissza lehet venni.

Elnézést az indulatért, de döbbenet, hogy valaki azért rágalmaz másokat, mert neki a se.gge alá raknak mindent.

2013. máj. 16. 22:39
 28/36 anonim ***** válasza:
50%
Nem a férj nem becsületes, hanem a cég!
2013. máj. 16. 22:40
 29/36 anonim ***** válasza:
Én 110-et, ő pedig 200-240-et (jutaléktól függ) kap kézhez. (Ft)
2013. máj. 16. 23:33
 30/36 anonim ***** válasza:

Ferjem: hetszamjegyu a nettoja

Adokedvezmeny: max. - en veszem igenybe

En: TGYAS kb. 350.000 + csaladi potlek

Egyeb: 150.000-200.000 (befektetesek, stb.)

2013. máj. 17. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!